voldoende, een redelijke ervaring

niet zo leuk ik had geboekt en zag de prijs dalen toen ik een eerste keer belde hebben ze de prijs nog aangepast. daarna was het niet meer mogenlijk omdat het na vijf dagen was ondanks de laagste prijs garantie. toch teleurgesteld

goede service, goed behandeld

Fijne site. Het gaat allemaal heel overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Een eenvoudig en overzichtelijk orderproces. Wel vreemd dat er tijdens het boekingsproces geen mogelijkheid is voor bijvoorbeeld opgeven van voorkeuren. Nu achteraf per email gedaan.

goede service, goed behandeld

Website is erg gebruiksvriendelijk en goed te filteren, maar het kan beter. Je kan bv. maar op één bepaald land tegelijk filteren, en op één gebied. Je kan niet kiezen tussen bv het gehele middellandse zee gebied, behalve spanje. etc.

goede service, goed behandeld

Zeer duidelijk en gemakkelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Boeken al jaren via tui, altijd top. Fijne duidelijke site met mooie foto’s van de accomodaties. Ook leuk dat er foto’s van klanten worden toegevoegd.

goede service, goed behandeld

bevat alle benodigde informatie voor een vlotte boeking

voldoende, een redelijke ervaring

Op zich prettig om zo te boeken, alleen een beetje jammer dat dezelfde reis, met een betere kamer, een week na aanbetaling 400 euro goedkoper is. Dus een klein beetje een nare nasmaak.

goede service, goed behandeld

Het is een duidelijke weergave van de aangeboden verblijven en reis gegevens.

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke en overzichtelijke pagina,s Boeken gaat perfect,simpel en eenvoudig

Duidelijk, prettig, overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

prima te vinden maar we hadden een reisboek gehaald en daar gezocht

goede service, goed behandeld

Lekker makkelijk we hadden een boek gehaald Dus de keuze was daarna makkelijk.

goede service, goed behandeld

Prettige wijze van informatieverstrekking over de vakantie en beschikbaarheid. Enige nadeel is dat de informatie anders na het boeken er uit ziet dan bij de reservering.

goede service, goed behandeld

Duidelijke site. Goed te boeken.

duidelijke omschrijving

goede service, goed behandeld

Goed informatie te zuen op site

perfect, zeker aan te bevelen

Boek al jaren via de website, overzichtelijk en duidelijk! Zó gepiept !

goede service, goed behandeld

Snelle en duidelijke manier van boeken.

voldoende, een redelijke ervaring

Boeken goed ervaren. Alleen met wijzingen van onze boeking ging niet helemaal goed met een van uw medewerkers. Uiteindelijk opnieuw geboekt en we waren goedkoper uit

goede service, goed behandeld

makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Duidelijke filtermogelijkheden, gemakkelijk zoeken, ruim assortiment en keuzes zijn te onthouden! Bij eventuele vragen heel ruime bereikbaarheid en meedenkende mensen aan de telefoon!

Duidelijk verhaal

goede service, goed behandeld

Alles was vrij duidelijk enkel ivm met voorschot op de reis. Ik vind nergens terug of we dit moeten betalen.

goede service, goed behandeld

Duidelijk, makkelijk alles in te vullen

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk