goede service, goed behandeld

Prettig. Ik kon het zelf doen normaal altijd naar het reis bureau

goede service, goed behandeld

Zeer prettige site. De hotels zijn op locatie op te zoeken. Dot os erg klantvriendelijk. De informatie is overzichtelijk en volledig. De beschikbaarheid van diverse foto's is erg fijn.

Overzichtelijk, niets mis mee

Heel goed!

goede service, goed behandeld

makkelijk de verschillende reizen te vinden. "mijn tui" ook alles goed op terug te vinden.

goede service, goed behandeld

heel erg simpel vergeleken met andere maatschappijen

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk, goede navigatie, duidelijke doorklikmogelijkheden, goede informatie

goede service, goed behandeld

Site is snel en duidelijk en makkelijk in gebruik

Goede website

goede service, goed behandeld

Aantrekkelijke website met duidelijke keuzemogelijkheden voor bestemmingen. Boekingsproces is heel overzichtelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede website met duidelijke route van boeken. Jammer dat alle extras dan verder via mijn TUI moeten.

vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels de zoveelste vakantie geboekt via de site van Tui, erg gemakkelijk en fijn. Het is overzichtelijk en duidelijk. Ook is de Mijn Tui.App geweldig.

goede service, goed behandeld

Erg duidelijk, goede omschrijving. Snelle service!!!

goede service, goed behandeld

Erg duidelijk, goede omschrijving. Snelle service!!!

slechter dan verwacht

Relatief eenvoudig te boeken maar daarna bij vragen volgt slechte of halve beantwoording. Geen inhoudelijke antwoorden en heb het gevoel dat na het boeken je verder niet moet "zeuren".

perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige, duidelijke en snelle site.

perfect, zeker aan te bevelen

Het is altijd makkelijk om met Tui te boeken

goede service, goed behandeld

Groot gebruiksgemak, en veel informatie.

goede service, goed behandeld

Goed toegankelijk, kost weinig inspanning om een vakantie te boeken. Goede vormgeving van de website.

goede service, goed behandeld

Makkelijk zoeken, goede prijzen, mooi aanbod en een groot pluspunt is dat je binnen een aantal dagen kosteloos kan annuleren!

goede service, goed behandeld

Probleemloos en personeel is attent en bij de pinken. Elke wijziging wordt stipt en snel uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

De website van Tui is goed overzichtelijk. En nog belangrijker ... welke reis je ook boekt het is allemaal goed geregeld. Van bijvoorbeeld vlucht, transfer en accomodatie. Je krijgtotale wat je boekt. Wij boeken altijd bij Tui!!👍👍

gewoon goed en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Prima webiste, duidelijk en makkelijk in gebruik

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk