goede service, goed behandeld

Prima, handige info bij boeking

In het begin was het lastig om 2 appartementen te boeken

goede service, goed behandeld

uitstekend en duidelijk omschreven m.a.w. makkelijk in de vullen en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Een zeer gebruiksvriendelijke site, waarin de benodigde informatie helder en duidelijk is!!

goede service, goed behandeld

Duidelijke omschrijving van de verschillende stappen die moeten worden gedaan voor een boeking.

voldoende, een redelijke ervaring

Het boeken wilde niet echt soepel verlopen. De reis die ik geselecteerd had wilde steeds niet openen en vervolgens liep de site steeds vast in de verschillende invulvelden. Het heeft me lange tijd gekost om de reis die ik wilde reserveren, te boeken. Als alles werkt naar behoren, dan is boeken en betalen erg gemakkelijk en overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

ik boek het liefst bij TUI, het voelt vertrouwd, fijn en prettig aan. Vind het soms wat jammer dat bij informatie over een hotel de kamertypes niet duidelijk de verschillen worden aangegeven.

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk, niet moeilijk en snel

Duidelijk.Ook voor bejaarden😂😂

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie vakanties, goede prijzen , duidelijke informatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Super gemakkelijk. Alles goed uitgelegd.

goede service, goed behandeld

Helder en overzichtelijk. Alle informatie is makkelijk te vinden.

goede service, goed behandeld

Duidelijke omschrijvingen per vakantie, het vergelijken van prijzen gaat gemakkelijk en snel. Het boekingsprogramma verloopt soepel en snel.

goede service, goed behandeld

alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

De reis boeken ging allemaal volgens plan. Wij zijn alleen zeer teleurgesteld dat onze vliegtijd van ongeveer 6 uur s morgens verschoven is naar half 8 s avonds. Belachelijk om zo een dag van de boeker af te kunnen nemen zonder enige verantwoording te nemen qua kosten oid

voldoende, een redelijke ervaring

Site geeft niet goed aan als een vakantie volgeboekt is

goede service, goed behandeld

Het was goed en helder navigeren door de site. Geen problemen gehad. Wat mij betreft kan de vakantie beginnen!!! Groetjes Paul Agterbosch.

goede service, goed behandeld

Duidelijke website. Makkelijk zelf te boeken en wat voor ons belangrijk was, het afzeggen van een geboekte reis binnen 6 dagen.

duidelijke site

goede service, goed behandeld

Duidelijk en snel. Wel lastig dat bij zoeken naar ander hotel de vertrekdatum en duur opnieuw moet worden ingevuld.

goede service, goed behandeld

Was vlot en makkelijk te doen

goede service, goed behandeld

Handige zoekfunctie waardoor we gemakkelijk alle reizen konden bekijken. Heel gedetailleerde beschrijving van de hotels. Wel onduidelijke info over de vluchten, extra informatie over wat in orde moet zijn : medisch, paspoort, ... zou ook gemakkelijk zijn. Fijn dat alles inbegrepen is en we hopen op een prachtige huwelijksreis.

perfect, zeker aan te bevelen

100 % makkelijk te boeken of te annuleren.

Duidelijke website goede service

goede service, goed behandeld

Makkelijke site boeken ging ook makkelijk . Snel reservering binnen via mail.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk