Snel en makkelijk! Aantrekkelijke prijzen!!

Mooie reis geboekt!

Heel makkelijk te boeken

Een mooie aanbieding die ik niet kon laten lopen

Prima om een reis te boeken

Moet nog op vakantie. Het eind oordeel is ook afhankelijk van het door jullie geopperde verwachting

Goede ervaring

Alles duidelijk, een grote keuze aan vakantieaanbiedingen, goede prijzen

Onmogelijk om een stedentrip inclusief treinreis te boeken

Tot 3x toe zowat alle gegevens ingevuld tot aan de contactgegevens van de thuisblijver aan toe om er vervolgens te lezen te krijgen dat ik het opnieuw moest proberen. Geen reden waarom het niet lukte. Uiteindelijk alleen een hotel geboekt en via NS internationaal de treinreis geboekt. Inmiddels wel 2 uur verder

Zeer gemakkelijk

Appeltje eitje en als je denkt het gaat niet helemaal goed een belletje naar klantenservice en het wordt gegeld voor je. Gewoon ideaal ik kan niet anders zeggen. Normaal gingen we naar de winkel nu gewoon online makkelijker kan niet. Dus op naar de Gran Canarische eilanden

Fijne site om een vakantie te boeken.

Heel tevreden over de site. Alles komt duidelijk voorbij en het boeken verliep zonder moeilijkheden of onduidelijkheden.

zeer goed. super!!

erg makkelijk!!

Redelijk makkelijk te boeken. Bagage bijboeken kan beter

Makkelijk te boeken

Al de 3e of 4e keer met tui. Hopelijk ook weer zo goed als de vorige reizen

Goed te doen

Erg duidelijk Niet moeilijk Erg overzichtelijk

Ik vind het fijn om een pakketreis te kunnen boeken via TUI, omdat je dan alles geregeld hebt. Maar als je een pakketreis boekt maar je vliegt met de Cityhopper van de KLM dan moet je weer apart je bagage regelen en dat vind ik super onhandig

Het ging zonder problemen het was duidelijk

Het was zonder problemen te boeken alles was duidelijk aan gegeven

Prettige ervaring

Het was overzichtelijk en duidelijk, en informatief

Navigatie is lastig, gegevens raken continu verloren

Gegevens zoals de samenstelling van het reisgezelschap, bestemming etc gaan vaak verloren wanneer je van een detailspagina terug navigeert naar het overzicht. Dat maakt het niet een heel prettige ervaring om een vakantie te boeken. Daarnaast zijn er veel verborgen kosten, die er ook nog bij komen.

Overzichtelijk

Het is makkelijk filteren,zodat je redelijk snel een overzicht ziet van de gewenste vakanties.

Uitgezochte vakantie was niet te boeken ken.

Een paar weken geleden werd aangegeven voor het Hotel Port Fiesta Park in Benidorm voor 8 dagen all incl. 13/20 dec. vanaf Rotterdam/Alicante voor €335,00 p.p., maar wij konden nergens vinden hoe deze vakantie te boeken. Uiteindelijk hebben we maar een vakantie geboekt in dit hotel voor 7 dagen h.p. 14/20 dec. Boekingsnr. DXHVGY, dossiernr. 2693457750. Dit was voor ons best een teleurstelling!

Altijd leuk natuurlijk een reisje boeken

- puntje dat bij sommige accomodaties niet aangegeven eordt wasr de dichtstbijzijnde bushalte is.

Goed en snel kunnen boeken. Wel wat moeilijk mijn bewaarde reizen terug te vinden

Zie de zin

Heel overzichtelijk

Zeer overzichtelijk boekingsproces, opties aanklikken werkt ook goed. Enige wat ik mis is de verschillende betaalopties en termijnen.

Snel klaar

Niet moeilijk te boeken, lastiger om uit te vinden of je excursies later makkelijk nog bij kan boeken. Ook een inpaklijst voor Lapland zou ik persoonlijk handig vinden en aantal uren licht in januari.

Redelijk goed

Jammer dat je bagage apart moet boeken bij Transavia

Heel makkelijk.

Heel gemakkelijk.

Probleemloos, eenvoudig en snel tot tevredenheid geregeld

In 2010 ben ik voor het laatst op vakantie geweest. Ik ben boven de zestig (60 + jaar) Maar steeds digitaler, gelukkig! Afgelopen vrijdag, 26 september 2025, kreeg ik een last-minute reis van TUI onder ogen, naar Suriname, en binnen 45 minuten had ik een volledige reis + verblijf + ontbijt geboekt voor 23 dagen, waarvan 3 vliegdagen. Alles van een leien dakje. Zowel digitaal als analoog ging alles vloeibaar. Ik liep even vast op de betaling, mijn fout, maar na kontakt met TUI klantenservice en met Karin, TUI filiaal Maarssenbroek, is alles op zijn pootjes terechtgekomen. Ik was wel wat geld kwijt maar ik ga van een heerlijke vakantie in Suriname genieten. Mede dankzij TUI worden dit mijn mooiste dagen van mijn leven, tot nu toe !!!

Alle informatie is overzichtelijk

Volmerlaan 3