Eerste keer Tui geboekt

Betalen was moeilijk “te vinden”. Geen entertainment scherm aan boord 😳Raar. Voor die prijs . Verder wel oke

Overzichtelijk, prima site

Al jaren klant bij Tui, de laatste update van de site vind ik minder. Voorheen kon je links je parameters invullen. Dit is nu vervangen door een minder handige balk. Verder prima.

Geweldig heel gemakkelijk

Overzichtelijk en toen er problemen waren met betalen via credit debit card werd ik goed geholpen.

Het ging goed en snel

Dat het er goed uit ziet makkelijk om te boeken

Makkelijk zoeken

Prettige site en fijne zoekfuncties!

Makkelijke site

Het boeken ging vrij snel. Het enige wat niet kan bij online boeken mogelijk is : je kan geen voorkeur aangeven. Dat kan wel als je per telefoon boekt. Maar ik vind dat toch jammer.

Makkelijk boeken - fijn zo.

In “Mijn Tui” alles fijn terug te vinden wat boeken aangaat.

Goed en gemakkelijk

Gemakkelijk te vinden en te boeken en als je een vraag hebt krijg je snel antwoord

Alleen maar goed

Makkelijke site veel aanbod tegen een degelijke prijs.

Overzichtelijk en duidelijk

Geen aanvullingen

Duidelijke website met snelle verbindingen

Makkelijk te filteren op land en gebied. Snelle website, dus niet lang wachten tot een filter werk. Duidelijk in prijs

Volledige en gebruiksvriendelijke internet site

Alle informatie is in voldoende mate aanwezig om eem keuze te maken en om de reis te boeken. Lay-out van de web site zit goed in elkaar.

Prima reis organisatie

Goede web site

Goed en makkelijk.

Overzichtelijk en duidelijk

Het boeken was duidelijk en de website was heel overzichtelijk. Super fijn!

Heel overzichtelijk.

Top.

makkelijk

snel en overzichtelijk

Het boeken verliep gemakkelijk !

Wij boeken wel vaker bij TUI omdat we dan zeker weten dat alles goed komt. Ook is het erg fijn dat er tijdens het proces geen verborgen extra kosten achter weg komen, lekker transparant!

Overzichtelijk en gemakkelijk geboekt.

Nog nooit zo een vakantie geboekt. Nu samen met een vriendin. We hebben er een gezellige avond van gemaakt en verheugen ons om alle foto’s in het echt te zien.

Perfecte site en afhandeling van de boeking

Geweldige site je krijgt keurig bericht van alles en tevens alle informatie over het land waar je geboekt hebt en tevens een eigen account waar je alles kan terug vinden. We zijn nu al een aantal keer met TUI op vakantie geweest en zullen dit zeker vaker gaan doen.

Was voor ons de eerste keer Het werk prima Let op de naam Moet van het paspoort zijn Dat is belang rijk

Met 1 uitzondering alles goed

Boeken is eenvoudig. Alleen nationaliteit van hoofdboeker wordt altijd naar medereizigers overgenomen. Ik moet altijd apart ervoor contact opnemen.

Boeken gaat makkelijk

De site spreekt voor zich, zowel het zoeken en boeken is niet moeilijk. Tijdens het boekingsproces komen de ‘extra’s’ voorbij zoals bagage, transfers en verzekeringen.

Prima: alle extra's in 1 boeking geregeld.

Fijn dat je eenvoudig door alle extra's wordt begeleid. Ook prettig dat een autoparkeerplaats wordt aangeboden bij Schiphol. Alles in 1 boeking kunnen regelen.

Duidelijk

Prima website door het keuze menu kwamen we snel bij hopelijk onze ideale vakantie.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk