eenvoudig en efficient

Mogelijkheden zin via het menu eenvoudig aan te klikken, prijs is in een oogopslag duidelijk. Extra's kunnen facultatief worden aangevinkt, totaalbedrag is in twee termijnen te betalen of in een keer.

Eenvoudig, alles wat je nodig hebt

Het boeken is duidelijk, makkelijk en zo gedaan! Extra opties worden aangegeven en kan toegevoegd worden.

Verschillende informatie bij zelfde vraag bij telefonisch contact.

Pas losse tickets geboekt naar de Kaapverdische eilanden na telefonische informatie dat ik geld terug garantie kreeg bij annuleren . Nu belde ik voor de juiste verzekeringen...en werd mij verteld dat losse tickets niet worden vergoed omdat essentiële vluchten wel worden uitgevoerd. Toch raar als je naar je familie wilt geen geld terug garantie krijg...omdat je geen hotel of dergelijke erbij boekt.. Maar mijn inziens zullen jullie meer tickets verkopen aan familie bezoekende Kaapverdiaanse emigranten,als jullie wat "vriendelijkere" regels zouden hanteren voor losse tickets naar Sal en São Vicente waar de meeste Kaapverdianen familie bezoeken. Ik hoop verbetering voor familie hereniging door TUI.... Met vriendelijke groet joāo van der Sloot

Super snel en goed geregeld naar mijn mening. Het is heel erg overzichtelijk

Snel Overzichtelijk Geen problemen

Fijne touroperator

Overzichtelijk, klantvriendelijk en gebruikersvriendelijk. Via de TUI app de zoveelste reis geboekt!

goede website en goede prijs

Wij hebben 1 week all inclusive geboekt naar Rhodos. Goede prijs voor Augustus.

Al meerdere malen een heerlijke vakantie geboekt bij Tui

Behalve het online boeken de huurauto ging totaal mis

Het online boeken heb ik als prettig ervaren. Behalve het online boeken de huurauto ging totaal mis: ik zou de auto niet op het vliegveld kunnen ophalen, maar in Samos-stad. En de data van inleveren auto waren omgedraaid: dag van vertrek was dag van aankomst en omgekeerd. Ik heb hierover telefonisch contact gehad en kreeg 6 dagen later een aangepaste reisspeciaficatie.

Makkelijk en duidelijk

makkeliijk boeken.

de site is makkelijk en overzichtelijk. na het boeken zou het wel fijner zijn als er meer duidelijkheid was met betrekking tot betalen.

Goede ervaring

Duidelijke website. Héél goed te boeken via dit medium.

Makkelijk te boeken

Vliegtickets geboekt via tui, makkelijk, duidelijk en simpel te doen via de site. Er was een kleine storing met de betalingsverwerking, maar die werd na kort telefonisch contact netjes opgelost.

vlot en makkelijk

de site is goed bereikbaar en makkelijk om te boeken met een duidelijke lay-out

Goed qua boeken, weinig info omtrent Corona

Ik vond het boeken prima gaan, ik vind alleen erg onduidelijk hoe het nu zit met Corona, ik kreeg een mail, over de gezondheidsverklaring, was voor mij niet duidelijk waar ik deze vinden kan op den duur, ook weet ik niet hoe het zit qua testen etc.

Snel en simpel

Bij het reisbureau van tui zijn we super goed geholpen en hebben we de info gekregen die we nodig hadden, het bestellen via de site was ook prima

zeer gemakkelijk duidelijk en goed overzicht

goed overzicht en duidelijke richtlijnen

Gemakkelijk

Het is erg gemakkelijk om een reis te boeken. Alles staat goed omschreven.

Zeer klantvriendelijk

Overzichtelijk, makkelijk en klantvriendelijke site om te boeken.

snel, voordelig en betrouwbaar

Snelle zoekfuncties, duidelijke omschrijving van de locatie/hotel en duidelijk uitgewerkt voorbeeld van een totaalprijs. Overzichtelijke "Mijn TUI pagina" met daarin verwerkt; alle details vwb betalingen en informatie over het hotel, de locatie en de reis. Snelle afhandeling vwb vragen en/of klachten. Prima bereikbaarheid via mail en/of telefoon.

Duidelijke overzichtelijke website

Het boekings proces was makkelijk, duidelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk

Snel en eenvoudig

Betrouwbare reisorganisatie

Duidelijke gebruiksvriendelijke internetsite met volledige informatie.

Gewoon goed!!

Bij boeken mijn voucher kunnen gebruiken met behulp van een Tui medewerker, geen gemaar of gedoe, gewoon netjes en professioneel. Hulde Tui!

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk

corona voucher 1x gebruikt en restwaarde van 180 euro nieuwe gekregen maar terugbetaling laat al 4 maanden op zich wachten

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk