Gaat goed

Duidelijk.

goede ervaring met boeking

boeking op zich gaat makkelijk. Duidelijk wat de opbouw is tot het totaalbedrag. Mogelijke extra's worden goed weergegeven. Minpuntje: als je later naar mijn TUI gaat om je reisgegevens in te zien ziet de site er erg rommelig uit. Voorheen boekten wij bij Kras. Zij hadden een heel overzichtelijk geheel met gegevens en info over de geboekte reis. Wat het onoverzichtelijk maakt is dat er blokjes zijn voor: nieuwe reis? Bucketlist? Dit ervaar ik als niet prettig. Zou anders ingericht mogen.

Makkelijk te boeken!

Ik vind Tui altijd een prettige website hebben om makkelijk en snel te boeken. Een groot pluspunt vind ik dat transfer vaak inbegrepen zit! Verder is de informatie en communicatie duidelijk en hebben ze ook een handige app.

Gemakkelijk boeken

Gemakkelijk boeken, vriendelijke hulp bij bij boeken van suto.

Makkelijk en simpel

Vooral het betalen via de site na het boeken geeft nog een extra hevorl van controle

Ik mid de revieuws van Kras en het aantal reeds geboekte deelnemers

idem

Het boeken ging heel makkelijk

De informatie op de website was heel duidelijk en makkelijk te volgen. Het boeken was zo gebeurd.

Super goed beschreven en makkelijk te boeken

moeizaam, data verspringen steeds

Zou fijn zijn als de geselecteerde data echt bij de resultaten worden meegenomen. Nu zie je steeds andere prijzen of afstanden.

Snel een vlucht kunnen boeken, duidelijk en inzichtelijk.

ik heb al eerder geboekt en het gaat makkelijk en is niet moeilijk bij vragen gewoon contact opnemen met tui winkel in de plaats en die helpen je prima

Heel gemakkelijk alles gevonden

Wij gaan al jaren met Tui op reis tot grote tevredenheid. Geld van geannuleerde reis binnen 3 dagen op rekening gestort. Verblijven en hostes zijn altijd goed

vlotte en duidelijke boeking

Alles glashelder en vlot.

Makkelijk en snel geboekt

Duidelijke website en alle informatie is makkelijk te vinden.

Alles prima verlopen

lastig

Het boeken van de reis is niet moeilijk maar de aanbetaling gedeeltelijk doen met een voucher was dat wel.

Alles duidelijk omschreven

Het is makkelijk om te zoeken,en foto,s erbij,de prijzen,en het boeken is zo geregeld.Een mail ter bevestiging,en hoe te betalen is prima!

top

site is makkelijk te gebruiken veel info en evt advies.

Duidelijk en overzichtelijk

Boeken, omboeken en geld terug door corona was allemaal goed geregeld

Prima!

Zeer eenvoudig boekingsproces

Duidelijk en snel

Uitgebreid overzicht van de bestemming. Het boeken ging heel gemakkelijk.

Prima website

De site werkt prima. Ik heb hem gebruikt voor het boeken van alleen een vlucht. Misschien twee kleine verbeterpuntjes: - je krijgt tijdens het boeken een schema te zien met prijzen op andere tijden en dagen. Zelf vond ik deze erg onduidelijk. - Ik zou graag een optie willen zien om direct te betalen.

Prettig en overzichtelijk

Mis alleen het bagage bijboeken bij andere luchtvaartmaatschappij in pakketprijzen. Van mij mag het reserveren van een stoel ook opgenomen worden in 1 boeking

Prima organisatie

Prettige organisatie. Alles makkelijk te vinden . Zeer content met de omschrijvingen om te vinden wat je zoekt . Fijn idee dat als het door de Corona niet lukt je je geld terug kan krijgen .

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk