Goed vlot duidelijk

Ik boek het liefst bij Tui.Nl doe dit al jaren vind het een heel overzichtelijke website ook duidelijk qua prijzen je kan de datums zelf zien en kijken welke datum het beste koop is. het toppunt is als je dan een reis hebt geboekt staat alles zeer duidelijk vermeld op mijn Tui

Duidelijke en klantvriendelijk

Goede en duidelijke boekingssite

Goed geregeld

Ik had telefonisch contact met medewerkster gehad wat goed voelde uitgebreid werd op vragen ingegaan. Waarna via de site van TUI geboekt wat ook goed verliep.

Site werkt perfect, wel prijsverschillen tussen B en NL.

Het liefst boek ik bij TUI!

Al vaker vakantie geboekt via TUI. Altijd goede ervaring gehad. Zin om in augustus 2021 weer op reis te gaan :-)

top

super em duidelijk !

Duidelijk en eenvoudig

Reizen al jaren met of via Tui en tot nu toe probleemloos en goede begeleiding bij vragen.

Makkelijk

Eenvoudig en makkelijk te boeken

De tijd van schakelen tussen de filter keuzes en überhaupt de uitkomst duurt echt te lang... soms wil je gewoon bv een bepaalde vlucht, maar dat duurt..........

Het ging vrij gemakkelijk om deze vakantie te boeken

Overzichtelijk en volop aanbod op eenvoudige manier te boeken

Wanneer je zoekt naar iets specifieks navigeert de website je eenvoudig naar de gewenste informatie. Duidelijk en overzichtelijk waarbij alle informatie voor handen is.

Die moet ik nog krijgen. Ik heb alleen nog maar geboekt.

Alles prima gegaan

Makkelijk en overzichtelijk

Boek al jaren via deze site rechtstreeks vliegtickets

Gemakkelijk boeken

Website is overzichtelijk en daardoor is het via de verschillende stappen eenvoudig om een reis of vakantie te boeken.

Een paar clicken en klaar!

Handig dat je meteen de vluchttijden (onder voorbehoud) kunt zien om je vakantietijd optimaal te benutten. Het gehele boekingsproces is makkelijk.

Vond de service niet naar behoren

Het gekke is dat je niet op gewenste data kan boeken via jullie . En via het hotel wel en dat vind ik raar dat jullie er ook geen moeite voor nemen om wat teregelen . En dat je af gescheept wordt met sorry dat zullen wel voorwaarden zijn of het heeft met vluchten te maken . Wat niet aan de orde is en via het hotel prima in tevullen was .

Met TUI altijd goed

Eenvoudig, snel en makkelijk. Ja wat wil je meer. Nu nog zon garantie ;)

Mooie website

Eenvoudig te boeken, duidelijke informatie

Makkelijke Website. Nu hopen dat de vakantie ook goed bevalt.

Makkelijke Website, nu hopen dat de vakantie ook goed bevalt.

Een gebruikersvriendelijke site

Een zeer toegankelijke site. Ook fijn dat je via ideal zo je betalingen kunt doen.

Het boeken is heel erg makkelijk. Had ik ook niet anders verwacht. Helaas miste ik wel de nodige belangrijke informatie over de accomodatie. Op internet is hier ook niks over te vinden dus was fijn geweest als TUI dit wel kon vertellen. Voor de rest prima te doen. Hopelijk gaat het allemaal door!

Duidelijk, overzichtelijk en eerlijk. Geen vraagtekens.

Duidelijk en correct. Had een schrijffout gemaakt, heb gebeld en werd meteen en correct verwerkt. Meteen een mail ontvangen ter bevestiging.

Alles goed

Makkelijk te boeken