Overzichtelijk en snel

Prima website. Af en toe even zoeken maar het boeken gaat snel.

Duidelijk om te boeken

Het was duidelijk om te boeken en het gaf geen moeite. Jammer dat nog niet alle vragen omtrent Corona terug te vinden zijn.

Gewoon wat je mag verwachten!

Naar vwerwachting

Heel makkelijk!

Via de app bleef ik eerste instantie hangen Na twee keer proberen was het eigenlijk super simpel :)

Uitstekende service en makkelijk te boeken

TUI denkt goed met je mee en helpt je waar nodig. De site is gebruiksvriendelijk en daardoor voor iedereen makkelijk om een vakantie te boeken.

Overzichtelijk

De site van Tui is overzichtelijk en duidelijk

Goed en snel geregeld

Helder en duidelijk, goede garantie`s. Meteen een mail prima!

De laaste reizen die ik met TUI maakte waren goed geregeld Ook de laaste reis naar Rhodos was goed geregeld

Gemakkelijk, overzichtelijk maar ook eenvoudig om vergelijkingen te maken

Leuk!!

Zee gemakkelijk en overzichtelijk.

Ik boek al jaren via de site of bij 1 van de concollegae en vindt het perfect werken.

Fijne reisorganisatie

Nog geen enkele keer problemen ondervonden.

Geweldige klantenservice

Als vaste TUI boeker had ik door de Corona hysterie al een tijd geen vakantie meer geboekt. Nu de wereld weer toegankelijk wordt hebben we meteen een vakantie geboekt. Na het voltooien van de (online) boeking kregen we na enkele dagen wat spijt van de gekozen bestemming. Met een telefoontje naar TUI klantenservice werd de boeking kosteloos omgezet naar een ander verblijf! De telefoniste nam uitgebreid de tijd voor ons. Fantastische service en reden om voor TUI te blijven kiezen!

duidelijke website

alles ging vlot bij het boeken

Duidelijk en prettig

Al vele malen gedaan is mij dus bekend

Zie hierboven

Prima, maar informatie aanpassen lastig

Prima om te boeken. Ik heb alleen een foutje gemaakt bij het invullen van de geboortedatum. Wijzigen lukt niet en de helpdesk bellen ook niet. Dan wordt aangegeven dat ik later moet terugbellen...

prima eerder met tui geweest

uitstekende website alles goed overzichtelijk

Top!

Gewoon kijken en boeken makkelijker kan het niet

Super!

Altijd tevreden over Tui, fijne service en erg flexibel.

Helder en volledig proces

Heel overzichtelijk, accuraat, prettige communicatie

Klantvriendelijk, goede keuze accomodaties, goede service met name omboekgarantie

Zie hierboven, daarnaast fijn dat je omruilgarantie hebt tot 7 dagen voor vertrek. Flexibiliteit is groot. Klantvriendelijk, professioneel en mooie accomodaties. Voor mij is bovenstaande een belangrijke reden om bij tui te boeken, zeker in onzekere tijden. Daarom is een betrouwbare partij belangrijk

Snel en eenvoudig.

Duidelijk en snel

Was bijzonder eenvoudig de vakantie te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk