Makkelijk en overzichtelijk, snelle manier van boeken.

Overzichtelijke site en makkelijk te boeken

snel en overzichtelijk

snel geboekt , en alles heel overzichtelijk

Goede overzichtelijke site.

Was makkelijk zoeken met al die filters

makkelijk goed duidelijk

Heb al vaker bij tui geboekt Dat was super

altijd geboekt bij TUI en voorheen Kras dus tevreden

Duidelijk en klantvriendelijk

Goede informatie over het hotel en de omgeving

Toch nog op vakantie

Ga al een paar jaar met Tui op vakantie naar het buitenland en dit bevalt altijd heel goed. Maar durf het nu niet aan en blijf dus lekker in eigen land. Heb er zin in!

Heel goed te doen

Ook gemakkelijk

Duidelijk en overzichtelijk

De reizen worden duidelijk aangeboden. Erg overzichtelijk en leuk geprijsd. De afhandeling van een online boeking vind ik ook erg fijn.

Slecht/ helemaal de luxe stoelen boeken

Voor een vlucht in december kan je alleen maar economy boeken en geen de luxe stoelen en niemand kan je helpen..

UItstekkend geholpen door meedenken medewerkers

Voor het boeken van onze vakantie hadden wij vragen en onzekerheden, door het meedenken, zoeken en brengen van een oplossing hebben we de vakantie kunnen boeken die we wilden, alle medewerkers die we hebben gesproken hebben hier aan bijgedragen. Het telefonische contact was alle keren vriendelijk en oplossingsgericht. Dit is de wijze waarop je geholpen wil worden in deze tijd van corona met alle onzekerheden. Top allemaal een 10.

Probleemloos

Onze boeking via de website van TUI is ook ditmaal probleemloos en snel verlopen. Duidelijke informatie en keuzemogelijkheden, direct bevestiging per e-mail van de boeking. Geen onduidelijkheden of reden ergens aan te twijfelen.

Onpersoonlijk

Geen persoonlijke begeleiding bij het boeken

Ging allemaal vlot en makkelijk.

Verschillende vakanties en vluchten bekeken. Makkelijk dat je bepaalde hotels e.d. op kunt slaan maar ook een reservering op kunt slaan zonder dat je deze al hoeft te boeken als je een account aanmaakt.

Ik kon mijn gewenste vakantie snel vinden op de website

We wisten dat we naar Lapland wilden. TUI heeft verschillende reizen daarnaar toe. We konden door de informatie die bij de reizen stond een goede keuze maken.

Prima methode om te boeken

Direct alle opties overzichtelijk in beeld. Website heeft een prettige snelheid.

Een vertrouwd adres

De aangeboden reizen zijn duidelijk weergegeven in schrift en beeld en ook de recensies zijn eenvoudig bereikbaar zodat men een goed totaal overzicht krijgt van de aangeboden locaties/vakanties.

Makkelijk en snel geregeld

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk overzichtelijk en duidelijke beschrijving van de reis

Zie onderstaand

Boeking is transparant buiten de onmogelijkheid om een preferentie op te geven en of je wel of niet gebruik maakt van de bustransfer op de plaats van bestemming

gemakkelijk kunnen boeken

ik wist precies wat ik wilde, dus kon ik gemakkelijk boeken

gemakkelijk

met boeken geen probleem gehad alles was duidelijk en ging heel gemakkelijk

Snelle boeking.

Ze lokken je met gunstige vliegtijden

Heen reis zou om 09:50 zijn. Wordt doodleuk verzet naar 16:50. Reden? Vage smoesjes. 's Morgens is er ook nog een vlucht met +10 vrije plaatsen. Weg eerste dag. Hoorde al van meer mensen dan dit veel vaker gebeurt. Dacht dat dat wel nee zou vallen. Helaas. Geen TUI meer voor mij

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk