Overzichtelijke website

Prima ervaring, overzichtelijk en simpel

Makkelijk zelf boeken

Zelf boeken gaat gemakkelijk op de website. Alleen jammer dat ruimbagage niet gelijk geboekt kon worden.

Bereikbaarheid zeer slecht

Reis boeken ging prima. Bereikbaarheid via mail of telefoon met aanvullende vragen is tot op de dag van vandaag niet gelukt. Zeer teleurstellend.

Lastig

Vakantie geboekt allerlei aparte dingen bagage boeken bij Transavia stoelen ook via Transavia erg verwarrend. Uiteindelijk bleek het eiland in Griekenland code oranje te hebben, tijdens het boeken wordt hier niet voor gewaarschuwd.

Het was heel makkelijk om een reis te boeken

Ik heb alleen nog de reis geboekt. Hoe de reis zelf is, weet ik natuurlijk nog niet. Het boeken op zich was geen enkel probleem.

Duidelijke site

Het boeken ging heel gemakkelijk.

goede website

Ook makkelijk met mobile te boeken

Alles heel duidelijk

Ik vond het prettig om op deze manier te boeken.

Goede website

Makkelijk te boeken en een duidelijke uiteenzetting van de kosten.

Snelle soepele boeking. Goede prijs

Snelle en soepele boeking. Helaas de corona voucher niet kunnen gebruiken aangezien je die pas na 6 dagen mag inwisselen en op de een of andere manier de voucher al enkele weken voor de einddatum verliep. Goede prijs. Tov de kras waar ik voorheen dit hotel boekte, wel iets duurder geworden.

als je eenmaal het door hebt..

verspringt steeds na aanklikken 1 ding, dat is jammer Informatie over trap, koelkast, balkon zag ik niet staan Ook lukte het niet een auto te huren; foutmelding te veel tekens ?

Lekker vlot en duidelijk.

Redelijk

Internet niet zelfde als app

Supermakkelijk en overzichtelijk

Goede en heldere omschrijving, logische invulvelden en makkelijk proces.

Duurde wat lang voor er telefonisch contact was, maar de service was top!!

Teleurstellend

Wilde een retour boeken lukte niet toen gebeld ook daar werd gezegd dat het niet ging dus online een enkele reis heen en enkele terug moeten boeken waardoor ik meer geld kwijt ben geen verzekering af kon sluiten en voor de terugreis geen informatie heb geen bagage bij kan boeken of assistentie aan kan vragen omdat het nog te ver weg is

Onervarenheid

Gechat met een meisje die nogal onervaren was en geen antwoord had op mijn vragen. Daarnaast is beloofd teruggebeld te worden en dat is tot op heden niet gebeurd. Er was nogal wat onduidelijkheid m.b.t. De autohuur.

Matig

Het is niet meer van deze tijd dat je niet meteen kunt betalen maar eerst een account moet aanmaken. Was allemaal erg onduidelijk.

Prettig en duidelijk

De site is makkelijk en zelfs boeken met een mobiele telefoon is simpel

Pas betalen na het maken van een account?

Waarom kan dat niet gewoon in 1x? Ook rare automatisch ingevulde opties, ik weet niet meer wat het precies was.

Prima altijd goed

SUPER

Ik ben zo als altijd heel erg tevreden met TUI.

de zoveelste boeking bij Tui, altijd goed

Ondermaats

Ruim 2 uur aan de slag om boeking in orde te maken , Tui app moet nodig een onderhoudsbeurt hebben .

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk