Duidelijk en zonder verrassingen boeken.

Het boeken bij Tui was makkelijk en zonder verborgen kosten. Alles duidelijk vermeld.

EasyJet booking

Makkelijke website. Snel en simpel re boeken

Altijd goed

Vliegticket Curacao

Snel kunnen boeken en een goede prijs!!

Altijd goed!

De reizen zijn tot nu toe altijd goed georganiseerd. Op locatie is de contactpersoon vriendelijk en duidelijk.

super

Het zoeken en boeken gaat altijd goed en is niet ingewikkeld

Altijd bij met de site makkelijk in te vullen en zoeken.

Snel en eenvoudig

Lekker makkelijk een vakantie plannen en boeken voor een mooi prijs. Snelle afhandeling en informatie over reis en accommodatie.

Na uitzoeken bestemming en accommodatie reservering snel geregeld.

Reserveren ging vlotjes. Had alleen probleem met boeken van koffer ruimbagage voor de terugvlucht omdat deze niet via Tui fly maar met Transavia gaat. De verwijzingen naar websites en te gebruiken reserveringsnummer die ik doorbreek van Tui bleken niet te kloppen. Ben hier lang mee vlezig geweest en kreeg het uiteindelijk alleen geregeld via telefonisch contact met de klantenservice van Transavia. Heel omslachtig en tijdrovend dus.

Duidelijke site, mooie reizen en goede vroegboekkortingen.

Snelle boeking

Duidelijke informatie over accommodatie en prijzen. Snelle en eenvoudige boeking.

Over het algemeen prima

Op zich werkt de website prima, maar het is verschrikkelijk storend dat er steeds pop-ups verschijnen zoals: er zijn zoveel mensen die deze vakantie bekijken. Dat stoort erg bij het zoeken en beoordelen. We waren bijna afgehaakt.

Zeer duidelijk en makkelijk te zoeken

Duidelijk en veel keuze

Redelijk overzichten, jammer dat niet meer regio's per land tegelijk in filter kunnen worden gezet.

Kon redelijk info vinden en uiteindelijk passende boeking kunnen doen. Korte vakantie per motor naar een hotel in Duitsland.

Heel moeilijk en onduidelijk vooral de stoel plek reserveren

Zie boven

Kwalitatief zeer betrouwbaar.

Zoals vakantie moet zijn. Begint met een prettige site, goede communicatie, goede hotels en goede vluchten. Tot nu toe gelukkig. Februari gaan we weer. Maar boeken alleen vakanties via Tui! Zoals het moet zijn.

Heel tevreden over TUI als reisorganisatie, maar de website en app krijgen een onvoldoende

We zijn heel tevreden over TUI als reisorganisatie, maar de website en app krijgen een onvoldoende. In de app blijven de vakanties die je als favoriet aanduidt niet bewaard. Tijdens het boeken op de website, liep de voorlaatste pagina steeds vast, ondanks alle ingevulde velden. We moesten tot 4 keer toe opnieuw starten, vooraleer het lukte. Kortom: werk aan de winkel voor de website en app.

Overzichtelijke site en makkelijk te boeken.

Gebruik van de App valt tegen

Onder "mijn boeking" verwacht ik meer duidelijkheid. Waar staat de financiële data? Vindt de App niet handig en niet overzichtelijk.

Heel fijne website, boeken is zeer eenvoudig!

Heel fijne website, boeken is zeer eenvoudig!!

Goed geïnformeerd en toegankelijk boekingsproces

Toegankelijke website. Snelle boeking mogelijk.

Kan beter

Koffers later bij Transavia boeken is niet duidelijk omschreven en vervelend Parkeren idem dito. Het is een reservering dus en niet gelijk te regelen

Snel, simpel

Het boeken van een pakket reis simpel, maar zodra je ieyszafwijkends wil is het niet mogelijk. In eerste instantie rondreis door Noird Thailand uitgezocht. Gebeld met een zeer vriendelijke medewerker en deze gaf resoluut aan dat uitbreiden van de reis niet mogelijk is. Dus uitgeweken voor een maatwerk product, daar vielen we 3 keer van onze stoel vanwege het giga verschil voor 4 extra dagen. Verschil was ruim 2300 euro. Dus een alternatief uitgezocht wat wij al op onze wensenlijst hadden staan . Dus nu feboekt. Heel erg tevreden, alleen jammer dat deze nog niet in het reisoverzicht in de app kan worden toegevoegd dat maakt de voorpret nog leuker.

Over het algemeen een prima website / proces

Het proces van een mooie bestemming vinden is eenvoudig. Wij gingen op zoek naar een resort op Curaçao en binnen de door ons gewenste data was dit snel geregeld. Enige minpunt is dat wij met een groep van naar Curaçao willen en daarbij graag in 1 appartement wilden. De site geeft automatisch een resort op met de optie voor 2 appartementen (groep wordt verdeeld in 3 en 4-persoon appartement). Op het moment dat je dan dieper op de locatie ingaat en de 'kameropties' bekijkt dan blijkt er toch een mogelijkheid voor 1 appartement te zijn en dus als groep bij elkaar kunnen. Zou mooi zijn als dit meteen als optie wordt weergegeven.

Overzichtelijk en makkelijke app

Veel plezier van app en website. Overzichtelijk wat je hebt bekeken en opslaan van leuke vakanties

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk