Goed en duielijk

Makkelijk boeken alles wat snel duidelijk.

Prima boekingservaring

Eenvoudig om een volledige boeking te maken en door alle stappen heen te lopen

Heel gebruiksvriendelijk

Mooie site, maar omslachtig boeken

Het is een mooie site met goede beschrijvingen en alles is goed te vinden. Alleen bij het boeken vond ik het wat omslachtig. Wij boekten twee verschillende hotels, konden dat niet ineens doen, met dus 2 keer bijkomende kosten en twee keer apart (aan)betalen. Na een telefoontje kregen we de dubbele kosten wel gecrediteerd, maar toch....

Transparant & Uitgebreide Informatie

Goede en overzichtelijke pagina om te boeken. Voor mij al lang de favoriet en het is echt een fluitje van een cent. Even los van sec de beoordeling. Zelfs lukte het mijn moeder (83) om haar reis online te boeken, alleen snapte ze niet waarom ze nu ineens voor ruimbagage moet gaan betalen aan Transavia. Hoe zit dat.

Duidelijk en snel.

Het boeken ging snel en was duidelijk. Minpuntje was dat de site soms erg traag was.

Was achteraf makkelijk via de site te boeken

Boekte altijd via reisbureau, zag er altijd tegenop om dit via internet te doen. Was wel even zoeken voor 1 persoon, maar het is allemaal goed gegaan, en was niet al te moeilijk.

goed koop

gemakkelijk te boeken omdat ik niet zo goed ben met internet

Reisinformatie duidelijk en boeken erg makkelijk

Goede en gedetailleerde beschrijvingen van hotels etc en boekingssysteem erg duidelijk. Prettig dat je meerdere opties makkelijk, kunt proberen.

makkelijk zoeken en boeken

veel leuk aanbod. het boeken gaat vlot en soepel. TUI is alleen helaas nu al dagen telefonisch onbereikbaar..:(

Duidelijk

duidelijk en heldere voorwaarden

Easy

Weinig stressvol

Soepel en tegelijkertijd onhandig

On-line boeken verliep prima maar bij vragen die naderhand toch nog kwamen is het ontzettend lastig TUI te bereiken. Meer dan half uur wachttijd aan de telefoon, heel vervelend. Toen naar reisbureau zelf gegaan, kon pas twee dagen later. (Overigens uitermate vriendelijk geholpen) Heb nu nog meer vragen maar zie er beetje tegen op om weer te bellen of langs te gaan. Jammer

Makkelijk, overzichtelijk, duidelijk

Heel makkelijk om zelf online te boeken

Erg duidelijk

Nooit eerder zo geboekt. Maar ging wel goed

Eenvoudig geregeld.

Al een keer eerder bij Tui een reis geboekt. Ook zonder problemen. Waarschijnlijk een volgende keer opnieuw?

De site is overzichtelijk en alles wijst zich zelf

We waren op zoek naar een vliegticket voor curaçao na een paar keer van datum te veranderen schol dat echt nog wel in prijs dit omdat ik extra beenruimte wilde, alleen 1 dingetje ten opzichte van vorig jaar waarom nu ook nog extra betalen voor de ruim bagage dat was voorheen niet?

vakantie

de boeking was zo gedaan , maar om je aanbetaling te doen was heel omslachtig

wederom positief maar ben benieuwd of ik ook echt op vakantie kan

positief maar kan ik ook echt weg nu Karpathos oranje is.

Matig

Vooral het terugkijken of alles goed ingevuld was, ging moeilijk. Gelukkig merkte ik een dag later op dat de adresgegevens van mijn partner verwisseld waren met de thuisblijver! Ik kon het toen zonder teveel gedoe aanpassen.

Heel makkelijk te volgen

Makkelijk te boeken maar jammer dat nota niet in de app staat

Duidelijke site

Het boeken wijst zichzelf. Bij het bevestigen aan het eind kreeg ik de boodschap dat dit niet gelukt was en ik het opnieuw moest proberen. Daarna bleek ik een dubbele boeking te hebben die na telefonisch contact is gecorrigeerd.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk