Perfecte, duidelijke site.

Heb vaker bij Tui geboekt. Tot op heden nooit geen klachten gehad. Hopen dat het zo blijft. De Tui app functioneert altijd niet echt naar behoren.

Snel en goed geregeld

Zie boven

Goed en nakjelijk

Hoe overzichtelijk en makkelijk

Tui, zeer toegankelijke en goede reisorganisatie !

Online kwamen wij er niet goed uit hoe de reis te boeken. Ik wilde graag meer informatie vooral betreffende de ‘Corona regels’. In de Tui winkel goede en duidelijke uitleg gekregen. Daarna vervolgens Reis online geboekt! Prima service en uitleg van TUI

Goede duidelijke site

Snel gevonden wat ik wilde, boeking ook makkelijk, alleen jammer dat je pas laat in de boeking de exrra kosten voor een koffer en/ of andere opties te zien krijgt.

Vlotte goedwerkende website

Handige website met goede filter mogelijkheden!

Het ging heel gemakkelijk.

Alles was duidelijk en helder

App daarin tegen erg slecht

Goed doorlezen dan lukt het prima

Ik ben toch nog even naar het Tui filiaal geweest in Groningen om de boeking te laten controleren.

opgave bagage gewicht. moeilijk

heb zoon ingeschakeld om uit te zoeken

Makkelijk en snel

Heb de boeking snel en gemakkelijk kunnen maken

Tevreden

Snel geboekt alleen mensen die niet digitaal betalen duurt de overschrijving wat dagen later. de geboekte reis die door u werd geannuleerd staat nog steeds op de GSM maar de nieuwe boeking wordt niet aangegeven.

Was moeilijk om er doorheen te komen

Las dat er bij mijn keus nog maar weinig plaats was , heb daarom snel en met de nodige moeite geboekt . Via mijn IPhone, meestal is dat geen probleem

Gemakkelijk boeken

Makkelijke site en overzichtelijk

Je kunt makkelijk zoeken en filters toevoegen van je voorkeuren.

Een klantvriendelijke en vakbekwame organisatie.

Zowel de boeking via internet als de telefonische afhandeling m.b.t. tot een verzoek verliepen moeiteloos en zeer prettig.

minder vind ik het dat ik apart zitplaats en koffer moet regelen en betalen

TUI ALTIJD GOED

Ik reis al jaren via TUI Heel correct en betrouwbaar

Duidelijke site, goede service! Al meerdere keren geboekt via Tui en altijd meer dan tevreden.

Duidelijk en vertrouwde gang van zaken

Het boeken ging prima, zonder moeilijkheden. Alleen jammer dat er bij het boeken van het appartement geen voorkeuren konden worden ingevuld zoals bv. bij uw concullega Sunweb.

Goed geregeld en duidelijk

Goede ervaring

Leuke informatieve site

Jammer dat de prijs van het verblijf in het hotel - na een korte overdenkingsperiode van nog geen dag- ineens ruim 100 euro duurder was. Zelfde hotel, zelfde ruimte, zelfde periode. Verder veel tips, goede beschrijvingen, mooi dagtour aanbod en veel en duidelijke informatie over de bestemming.

goede service, min puntje lange wachttijd aan telefoon

Moet echter vrij lang wachten aan de telefoon, voordat je geholpen wordt, Andere optie voor mijn vraag was er niet, moest via een medewerker opgelost worden. Aangeboden service was uitstekend

Juiste prijzen. Top service.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk