Prettig om bij TUI te boeken.

Makkelijk om een gemaakte vakantie om te boeken, prettige medewerkers, we hopen op een mooie vakantie.

Fijn!

Geweldig!

Zelfs onder het on-line boeken werden we netjes met een vraag telefonisch via een van hun reisbureau’s in dr buurt geholpen met advies om tot de perfecte boeking te komen

Duidelijk en snel

Het is duidelijk en snel

Snel en doelmatig

Al jaren lang bij Kras en Tui, wat er wordt belooft en aangegeven is er ook.

is allemaal heel duidelijk

ik boek al jare. op deze manier bij Tui

Hele fijne site om te boeken

Ook na het boeken top, je kan een bagagelijst instellen en alle informatie over je verblijf staat in de app, ook lekkere restaurantjes of activiteiten in de buurt! Ben heel blij met de keuze voor tui te boeken!

Simpel en duidelijk

Goede informatie verstrekking. Ook fijn om in deze tijd nog niet gelijk te hoeven betalen!

Gewoon heel makkelijk te boeken.

We gaan al vele jaren met TUI reizen op vakantie en nooit een problemen gehad met het boeken van de reis.

Een full-service ervaring

Het oriënteren ging al prettig en nadat ik mijn keuze had gemaakt verliep het boekingsproces als een zonnetje en in alle stappen was de informatie zeer compleet. Zo kreeg ik er al heel veel zin in

Tui is een goed geregeld organisatie.

Boeken is prettig, site is duidelijk enbij vragen vriendelijke mensen aan de telefoon. Wat je boekt, krijg je ook!

Fantastich

Alles is duidelijk aangegeven je ziet wat er in de buurt is hoever van het vliegveld het hotel is. Welke kamers ee zijn goede foto's

Betrouwbaar, snel, makkelijk

Zoeken, boeken en betalen gaan makkelijk, snel en betrouwbaar bij TUI.

Snel en Goed.

Goed, snel en verzorgd.

Makkelijk en duidelijk om te boeken

Het is een makkelijke en n duidelijke site om goed te zoeken en te boeken

Prima, zoals gewoonlijk !

Hele klantvriendelijke boeking site. Al veel goede ervaringen met Tui !

Verwarrend

De boeking konden we niet voltooien en het was niet duidelijk waarom niet. Er kwam geen melding wat er fout was. Uiteindelijk bleek dat de voordeelkamer niet beschikbaar was. Er is blijkbaar maar 1 voordeelkamer (?).

snel en makkelijk

Boeken altijd bij Tui, nooit problemen gehad.

Gewoon geweldig zoals altijd

Al jaren ga ik graag met Tui op vakantie. Het boeken levert nooit problemen op.

Makkelijk

Net als voorgaande keren geen probleem.

Makkelijk

Zie boven

Je kunt van TUI opaan

Naar Canarische eilanden voor de eerste keer met TUI. Het was perfect geregeld allemaal. Vandaar nu geboekt voor autovakantie naar Duitsland bij TUI.

Even wennen maar goed

Ging best goed het was even wennen

Eenvoudig en vertrouwd

X