Eens een TUI reiziger, altijd een TUI reiziger!

Site, telefoon'team', aanbiedingen, ik kan zo gek niet bedenken of ik heb alleen maar een positieve ervaring met TUI!

Duidelijk mis alleen een kolom met wensen tav de reis

Helder service

Tot.nu toe altijd veel duidelijkheid.en service bij TUI gekregen

Boeken online prima te doen

Alleen jammer dat niet alles werkt van de tui app en wat wel werkt heel traag is.

Top en makkelijk

Makkelijk alles te vinden.

Ontevreden over de booking

We zijn ontevreden over de online boeking. We zaten meteen vast aan een definitieve boeking, terwijl dit op de site niet duidelijk werd aangegeven. We hadden op reservering geklikt. We hebben vele reizen bij Tui geboekt en dit hebben we nog nooit meegemaakt. Na telefonisch contact werd ons meegedeeld dat wij de annulerings kosten moesten betalen als we de aanbetaling niet zouden betalen. Op jullie website staat dat je een reis kan annuleren binnen 5 dagen. We zijn. We voelen ons voor het blok gezet.

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk en duidelijk

Vrij simpel en snel geboekt

Slecht

Boeken geen probleem, echter telefonisch NIET te bereiken.per mail om preferentie door te geven NIET mogelijk. 3 keer geprobeerd tot op heden na 2 weken nog steeds geen reactie.

Altijd goed geregeld bij TUi

Boek al jaren de vakantie bij TUI heel makkelijk en eenvoudig, alleen moeilijk om je bagage erbij te boeken.

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken duidelijke omschrijving

Duidelijke en makkelijke site

Nadat we de vakantie elders goedkoper hadden gevonden, werd het verschil plus 50 euro extra verrekend. Topservice

Slecht

Geboekt naar Andalusië . Paar dagen later code oranje. Bellen we vandaag op om via tui naar Kos of Corfu om te boeken. Kon niet omdat we dan vliegreis van Transavia moesten betalen. Zou via pop up voorbij zijn gekomen tijdens het boeken. Niet gezien. Echt slecht

Snelle goede service

Site heel overzichtelijk. Alles goed na te lezen

Prijsvriendelijk

Zeer goed om een vakantie te boeken. Wel spijtig dat je geen wensen kan inbrengen vb : hoogste verdieping of niet aan de zwembadzijde.

Goed teboeken,erg duidelijk

Voor t eerst zelf geboekt, duidelijk en goede gang van zaken tot nu toe

toegankelijk - duidelijk

Ik boek onze buitenlandse reizen nagenoeg altijd rechtstreeks bij TUI Site is helder en toegankelijk. Ervaringen tot nu toe bij boeken en beleven OK. Comfort prijsstelling retour reis "buiten proportioneel" en onverklaarbaar.

Probleemloos mijn voucher kunnen verzilveren in onze volgende reis

Even verwarring dat ik een wintersport vakantie niet direct met een voucher kon betalen, omdat er nog een kosteloze bedenktijd aan hing en er wel standaard stond "per omgaande" betalen. Maar na de bedenkperiode kon ik probleemloos mijn voucher inwisselen. Zonder verwarring zou ik cijfer 10 hebben gegeven

Ik heb geen betalings bevestiging gekregen en geen tickets?

Prettige ervaring tijdens boeken.

Snel geregeld

We wisten wat we willen , dus snel klaar! Fijn zo

Alles wijst zich uit hoe te boeken

Als je een beetje oplet is boeken vrij eenvoudig de vragen worden duidelijk gesteld een de site op zich valt nooit weg

Duidelijke site

Duidelijke overzichtelijke site. Bestemming snel gevonden en geboekt.

Prima fijne reisorganisatie

Wij boeken al jaren via de site van tui,

Niet altijd even duidelijk

Niet altijd duidelijk wat ik moest doen en vreemd dat automatisch de oudste van het gezelschap als hoofdboeker wordt aangeduid

Gegevens meerdere malen opnieuw moeten invoeren

Boeken gaat in meerdere stappen/pagina’s. 4x gehad dat de volgende pagina niet wilde laden en dan kon ik helemaal opnieuw beginnen. Zeer vervelend.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk