Hele boekingsproces teleurstellend slecht via website.

Omslachtig. qua route niet duidelijk welke dag welke route. Opende niet op mobiele telefoon.Kon niet kiezen voor hut met vrij uitzicht. Was natuurlijk hut met beperkt zicht na boeking... Hier moest vervolgens 30 euro pp voor worden betaald om over te boeken naar andere hut met vrij zicht. Tui telefonisch niet te bereiken. Uren in de wacht. Geen contact mogelijk. Uiteindelijk maar naar tui winkel gegaan om te regelen. Eerdere cruises via Kras geboekt.. al deze problemen niet gehad. Nu eerste keer via Tui direct drama. Enige wat heel makkelijk ging was betalen

Erg onvriendelijk

Ik ben erin geluis met omboeken ipv geld retour krijgen ivm negatief advies voor Ibiza

Drama

Op zich zit het geheel goed in elkaar. Alleen zeer teleurstellend dat op het moment je alles ingevuld hebt, incluis huurauto, de hele site met een “oeps sorry” niets meer deed. Alles weer opnieuw moeten invoeren……………. Er was wat met de huurauto of met één van de appartementen.

Altijd prettig om bij jullie te boeken.

Jullie komen afspraken na en nemen de tijd om mensen te woord te staan als er bv telefonisch vragen zijn

onbereikbaar en komt afspraken niet na

Slecht en totaal onbereikbaar we hadden een vakantie geboekt donderdag 22 juli na Fuerteventura helaas is het oranje geworden en geannuleerd en dat kan gebeuren jammer maar helaas. Alleen het geld hebben we nog niet teruggestort gekregen. TUI belooft op de website snel geld terug te storten zodat er nog een nieuwe vakantie mogelijk is om te boeken... Nou zijn er inmiddels 3 werkdagen om en nog steeds niks ontvangen. Hoe kan ik zo iets nieuws boeken in mijn vakantie???? Prijzen zijn belachelijk duur geworden en op de dag dat we op vakantie zouden gaan is al niet meer mogelijk omdat dat al volgeboekt is nou valse beloftes en maken niks waar ik raad TUI af...

De online boeking is vlekkeloos verlopen

Ik vond het heel prettig dit op deze manier te kunnen regelen

Uitstekende site

Makkelijk om een keuze te maken en snel en overzichtelijk te boeken.

was goed

Ik vondt het goed alleen vind ik het jammer dat ik niet direct een stoenummer direckt kan reserveren op mijn naam Eric Fraay en Rustica Servania. Wij zouden dolgraag bij elkaar willen zitten tijdens de heen en terugvlucht.

Duidelijk en eenvoudig

De website is overzichtelijk en werkt eenvoudig. Het boekingsproces is erg gebruiksvriendelijk

Goed!!!!!!!!

Titel zegt genoeg

moeilijk berijdbaar.

Ik heb de mijn kennissen niet kunnen laten zien wat mijn rijs inhield. Doordat ik als eersten niet op de site con komen en ten tweede mijn reis gegevens niet kon vinden.

Eerste en laatste keer

Samenvatting: waardeloos bedrijf. We vliegen voor de eerste keer met TUI en we profiteren direct van 3 uur vertraging op de heen vlucht zonder berichtgeving. Daarbovenop twee uur vertraging bij de terugvlucht. Ga zo door toppers!

Is niet de eerste keer maar gaat prima.

Het boeken via de website gaat vlekkeloos en eenvoudig, zeker als je al eerder geboekt hebt en je gegevens zijn al bekend, ik zeg appeltje, eitje.

Eenvoudig

Het boeken is snel en eenvoudig

Overzichtelijke website

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Positief

Gebruiksvriendelijk maar spijtig dat kleine correcties via TUI bureel geregeld moeten worden

In deze onzekere tijden wordt houvast geboden.

Ondanks alle beperkingen van Corona heb je bij TUI toch geruststellende zekerheden.

Prettig en gebruiksvriendelijk

Duidelijke site Was voor mij wel even wennen na altijd bij Kras te hebben geboekt Maar snel onder de knie. Snelle afwikkeling van alles

moeizaam

Erg slecht bereikbaar voor feetback

Ruime keuze

Overzichtelijke website met eeen ruime keuze van mooie hotels op mooie locaties.

Goed!!!!

Zeer overzichtelijk, hoop dat deze ervaring goed gaat om via de site te boeken. We gaan meestal naar het reisburo omdat we bij een andere site hele slechte ervaring hebben gehad. Dit was niet bij tui.

Fijne ervaring met boeken

Het boeken verliep snel en was erg makkelijk

Handig

Duidelijk en handige site staat alle info op die nodig is

Veel storing

De app vertoont veel storingen. Zeer lastig om alle informatie te ontvangen via een app. Erg onpersoonlijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk