Slecht

Ik vindt het waardeloos ga liever naar een reisbureau! En dan moet je ook maar weten dat je er nog van alles moet bij boeken koffer enz Wat een uit zoekerij bah

Makkelijk

Het is eenvoudig alles te boeken en alles is heel overzichtelijk.

Lekker duidelijke info

Tui probeert echt je over alles te informeren m.b.t. over de boeking, de reis, bestemming en de corona regels ter plaatse.

redelijk makkelijk

Boeken ging redelijk makkelijk maar soms wat onduidelijk

Omdat de vlucht uitgevoerd wordt door Transavia, werd het omslachtig

In het verleden was boeken ongeacht de vliegmaatschappij in een ruk de bagage etc. te boeken. Knap omslachtig mu.

duidelijk

ik ging er vlot door heen

Makkelijk en duidelijk iinformatie om de reis te boeken

Helemaal Super

Boek al enige jaren enkel en alleen bij Tui en zal dat voorlopig ook zeker blijven doen !

Overzichtelijk en logisch

het systeem leidt je als vanzelf door de boeking. Geen verassingen achteraf

geweldig

Geweldig gewoon de stappen volgen dan wijst het zich zelf

Overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk. Wel vaak nodig om dezelfde gegevens nogmaals in te vullen. Wat ik fijn zou vinden is de mogelijkheid om bepaalde opties uit te sluiten, zoals “adults only” (voor ons niet van toepassing).

Telefonisch niet te bereiken

Het boeken en alles keurig, maar als je iemand telefonisch wilt spreken is het waardeloos. Ik kan dan niet spreken over klantvriendelijkheid. Vandaar dat ik ook minder sterren geef. Hoe kan het zijn dat je als klant niemand kan bereiken

Prima side

Zeer makkelijke en overzichtelijk side en prima prijzen

Makkelijk zoeken

Veel aanbod met duidelijke omschrijving. Wij boeken al jaren bij Tui en altijd zeer tevreden.

Helemaal vertrouwd gevoel

Vertrouwd. speciaal na slechte ervaring met de vakantiedicouter

Gemakkelijk en simpel te boeken. Tui doet veel moeite om ons een fijne vakantie te geven

Altijd is alles super met Tui

Verbinding

Hele langzame website

Snel geld terug na geannuleerde reis

Wegens een acute hernia onze stedentrip moeten annuleren. Wij boeken altijd via het reisbureau vanwege de service. Gebeld met het reisbureau en de situatie uitgelegd. De reis zou gelijk geannuleerd worden en ik kreeg de helft van de reissom van TUI terug en de andere helft van de annuleringsverzekering. In de mijn TUI omgeving stond het restitutie formulier al klaar, deze ingevuld op 11/8 en 12/8 had ik mijn geld al terug! Top service!

Alles gaat stap voor stap en het wijst zich vanzelf!

Goede site

Overzichtelijk...makkelijk te boeken

Heel makkelijk.

Na dat onze vakantie naar Turkije was geannuleerd door Tui, en we keurig onze aanbetaling binnen 2 werkdagen terug gestort was, hebben wij een reis naar cran canarie geboekt, en dat ging allemaal heel snel online, dus zeer te vreden over Tui.

Handig

Professionele website

Soepel

Bij gekoncentreerd boeken gaat het soepel

Door vakanties te vergelijken kies je uiteindelijk een leuke en betaalbare vakantie.

Makkelijk vakantie te vergelijken, de voorkeuren zijn makkelijk in te stellen.

Makkelijk

Gemakkelijk boeken en reserveren, direct reactie

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk