Heldere site en makkelijk boeken

De site geeft heldere resultaten nadat je hebt opgegeven wat voor soort vakantie je wilt en waarheen. Het reserveren daarna verloopt soepel.

website werkt niet, vakanties bestaan niet en vlucht schema is niet waar

Beginnen via de website. via ipad is drama. Je kies een reis, prijs vanaf, kies data en... de reis is niet beschikbaar - maar never nooit. Of je kies aantaal personen, vertrek vanaf, dagen en... het wordt allemaal terug naar default. Dan... eindelijk geboekt. kijken naar de site van Emirates, de vlucht schema bestaat niet. contact opnemen met Tui is bijna onmogelijk, meer dan 30 min wachten... pfff.... ik ben al moe!

Een fijne plek om je vakantie te boeken

De website is zeer overzichtelijk. Je vind heel gemakkelijk vluchten/hotels. De kosten zijn ook direct duidelijk. Niet teveel kliks en je hebt zo je vakantie geboekt. Ook de app die je kunt downloaden en waar je de vakantie in terug kunt zien is overzichtelijk.

Ging uitstekend

Boeken sprak voor zich, ging uitstekend

Alles duidelijk het wijst de weg vanzelf

Zoals hierboven beschreven

goede site

keurig netjes

Heel eenvoudig te boeken

Je tijd om na te denken en het is heel makelijk te boeken.

altijd een goede ervaring, daarom al jaren vaste klant

vele vakanties een voucher ontvangen, daarna geboekt met voucher, veel vakanties geannuleerd, snel restitutie ontvangen, daarna maar weer geboekt, weer geannuleerd, weer omgeboekt, nu wel op vakantie, wij houden de moed erin, er zijn ergere dingen dan geen vakantie, maar nu gelukkig weer een aantal vakanties in het verschiet, op deze manier krijg je wel veel ervaring met het boeken op zich, hahahaha

Duidelijk

Na het invullen van de wensen vakantie, makkelijk te boeken.

Klantvriendelijke website om vakantie te boeken

Praktisch, logisch en goed inzicht in details en prijs

Mooie site met heel veel mooie vakanties erop.

Ik heb mijn zoek opdracht goed kunnen uitvoeren

Ik heb mijn zoekresultaten goed kunnen vinden plus alle gebruikelijke kosten wat er wel bij zit en wat ter plekke nog voldaan moet worden

Goed te doen

Was makkelijk in te vullen

Makkelijk

Makkelijk kunnen boeken

Duidelijk, makkelijk, goed geïnformeerd over de reis

Prima!

Prima en makkelijk bieken, alleen de optie "privétransfer" miste ik.

het ging redelijk

Ben er al eerder geweest, alleen de kaartjes waar de locatie op moet staan werken voor geen meter, steeds weer het verkeerde hotel.

Ze lichten mensen op

1 ik heb een reservering geplaatst voor 11 dagen en daar heb ik ook €5300 betaald en toen ik in de hotel aankwam kreeg ik te horen dat ik duś voor 10 dagen heb betaald ik heb de klantenservice gebeld en ik heb verteld dat ik om 12 in de nacht in de hotel aankwam en de mevrouw met wie ik aan bet het belek was had teren mij gezegd dat że geen ochtend vliegtuig hadden maar alleen en avond vliegtuig hadden duś die dag was al kwijt waarvoor ik ook had betaald.Tui had voor die dag dat ik nog in Amsterdam was al geld Van mij genomen terwijl ik pas 12 uur in de nacht in de hotel aankwam. Voor het laats gerezen met tui ik raadt Tui NIEMAND aan want że lichten mensen op.

Positief

De site is overzichtelijk. Het lukte alleen niet om gegevens die wij hadden ingevoerd van onszelf vast te zetten. Zodra we weer naar het overzicht van de appartementen / hotels wilden en daarna terug naar gegevens konden we dit weer opnieuw invoeren. Geen idee of het mogelijk was om dit wel vast te zetten.

Zeer overzichtelijk. Vreemd dat de e-mail [email protected] buiten gebruik is… Het duurde ruim een week voordat het hotel mijn boeking had ontvangen.. Dat ben ik niet gewend, luxe probleem

Schandalig

Je wil niet weten hoeveel vergeefse moeite wij al gedaan hebben om een KRAS-Corona-voucher geïnd te krijgen. Als je een reis wilt boeken (al of niet gebruik makend van de voucher) gaat alles goed. Maar wee als ze moeten uitbetalen................. Dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en houden ze zich onbereikbaar. Wanneer je ook belt, altijd een wachttijd van minimaal 15 minuten. Op 15 augustus exact om 9;00 uur gebeld (opening servicedesk). Na 30 minuten geluisterd te hebben naar "Alle medewerkers zijn nog in gesprek, etc" zelf het 'gesprek' beëindigd. Mail gestuurd naar [email protected]. Geen antwoord, slechts een standaard verwijzing naar de website alwaar geen antwoord te vinden is voor onze vraag. Bestond KRAS nog maar. Maar we knokken verder.

Contact en boeking beheren lastig

Ik mis persoonlijk contact om dingen na te vragen. Lange wachttijden bij telefoneren. Bij chatten wordt je terugverwezen naar telefoneren. De robot begrijpt de vraag niet en je wordt dan niet naar een levende chatter doorgeschakeld. In de app kan ik de reis niet beheren. Ik heb een parkeerplaats gereserveerd maar die wordt bij de extra's niet afgevinkt. Ik heb plaatsen in het vliegtuig gereserveerd; niet afgevinkt. Bij bagage bijboeken liep ik vast omdat pas op het eind wordt aangegeven dat ik dat 33 dagen voor de vlucht pas kan. Dat zou meteen al aangegeven moeten worden. Als ik later alsnog bagage bijboek zal dat waarschijnlijk ook niet afgevinkt worden. Wordt ik straks herinnerd aan tijdig de vlucht inchecken? Maw ik mis een to do lijstje en wat daarvan al is gedaan. Reis beheren is toch vooral iets wat ik nu zelf moet doen en agenderen en ik wordt nauwelijks geholpen door de app. Ik zou graag weten of het zwembad op een paar honderd meter van het hotel tijdens ons verblijf (26-09 t/m 09-10) open is of sluit wegens einde seizoen. Ik schroom hierover te bellen.

zeer goed

Was allemaal eenvoudig te regelen, behalve het parkeren, daar had ik geen keus in een overdekte parkeerplaats voor al in de winter is dat wel wenselijk. I.v.m. met de weersomstandigheden.

Snel een pakketreis geboekt

Goede ervaringen met TUI, doen niet moeilijk over terugbetaling na het annuleren van een reis wegens corona. Dus ook nu weer een pakketreis (vlucht, accommodatie en auto) geboekt. Duidelijke internetsite met voldoende info over het totale pakket en de voorwaarden.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk