Goed aanbod en gemakkelijke website

Duidelijke informatie over de reis, makkelijk te boeken en ook fijn dat bij groepsreizen tegenwoordig de groepsfase stelling te bekijken is.

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Boek nu betaal later

Ik heb mijn reis geboekt en achteraf bleek dat ze de actie ‘boek nu, betaal later’ vergeten waren te verwijderen van de mobiele website. Oftewel ik kreeg de keuze. Nu 30% Ipv 10% betalen of annuleren. Ik vind dat niet correct. Ik ben er ook niet over te spreken zeker ook omdat het een boeking betreft voor juli 2022. Jammer, omdat ik verder wel heel erg tevreden ben.

makkelijk boeken

gemakkelijk alle informatie vinden die je wilt hebben.

Helder programma

Prima website en gebruikersvriendelijk.

De service van TUI wordt erg gewaardeerd. Ook in Corona tijd is de manier van optreden van TUI als uitstekend ervaren. Dat is de reden dat wij bij TUI willen boeken. Service en kwaliteit gaat voor ons boven prijs.

u bent misschien tevreden

ik had op zijn minst een mail verwacht met wij hebben uw aanbetaling van ... ....ontvangen.

Ging eigelijk best gemakkelijk.

Ging goed.

Ging fantastisch

Ik kan iedereen aanraden online te boeken.

Kreeg direct via mail een antwoord!

Keurige mails !

Niet helemaal naar verwachting

De reis boeken ging prima en tui was snel met het sturen van een bevestiging. Er was een mogelijkheid om de reis indien nodig binnen zes dagen kosteloos te kunnen annuleren. Echter, wij hadden geboekt voor een “non stop vlucht “ voor de heen en de terug vlucht. Schets onze verbazing dat de heenvlucht inmiddels (nadat de dagen van de bedenktijd was verlopen) was veranderd in “een tussenstop”zonder dat we op de hoogte waren gesteld. Erg jammer, want de pakketreizen met een tussen stop waren goedkoper op de site, maar wij hadden daar juist bewust niet voor gekozen. Na telefonisch contact is nog wel aangegeven door Tui dat we op een eventuele andere datum konden vertrekken, helaas lukt dat ons niet en kunnen we nu niet anders dan de tussenstop te accepteren. Jammer, jammer

Goed te doen

Beetje nare bijsmaak van de koffer Bagage bijboeken hebben we gedaan voor 1 koffer Werd meteen voor 2 koffers gerekend Hebben 1 e termijn al betaald dus weer bellen om het recht te zetten zou aangepast …nog nu toe nog niks gehoord

Boeken via windows gaat prima, via android is ander verhaal

Wij gaan jaarlijks twee, drie keer voor twee weken naar Gran Canaria, fantastisch eiland. Heb eerst herhaaldelijk geprobeerd via TUI app en via mobiel te boeken, begin vakantie 17 november 2021 naar Los Tilos, Playa del Ingles. Dat was dus onmogelijk. Na duwen op prijs opvraag werd de zoekopdracht compleet verwijderd, dat niet een keer maar heel wat keren. Kwam ik er wel door werd de duur van de vakantie beperkt tot maximaal 8 dagen in plaats van de gewenste 15 dagen! Ook werd in de app en via android geen mogelijkheid gegeven om vanaf Eindhoven te vliegen. Na dagen sappelen dan maar via windows 10 Chrome geprobeerd te boeken. Toen kon het ineens wel naar onze wens. 15 Dagen naar Los Tilos vanaf Eindhoven! 4 Sterren aangezien wij vaker met TUI gereisd hebben en het uitstekend georganiseerd was maar boekingen via de TUI app en/of Android Chrome laat te wensen over. Nog even naar kijken TUI:-)!

goed en betrouwbaar.

niets is teveel gevraagd,alles heel duidelijk en ze doen echt aan klanten binding.

Duidelijke website

De website zit logisch in mekaar.

Snel en makkelijk te boeken

Alles goed en snel geregeld. Alle info meteen duidelijk in de boeking. Minpuntje; tijdens laatste reis zouden we op Aruba 24 uur voor vertrek in de app kunnen zien hoe laat we ogehaald zouden worden. Enkele uren voor vertrek nog niets gehoord, dus meerdere malen contact proberen op te nemen met Tui, ook door andere Nederlandse reizigers,echter geen antwoord. 45 minuten van te voren kwam er pas antwoord. Dit gaf onnodige stress. Hotel gaf aan dat Tui niet bereiken was, en dat dit steeds voorkomt.

zoeken kostte enige moeite

Ik wilde een wandelvakantie/weekend boeken zoals bij KRAS maar dat was niet zo makkelijk te vinden. Weet je het eenmaal dan is het een prettige site.

Overzichtelijk maar in keuze wat beperkt

Website bevat wel wat fouten (info die niet juist is) en de informatie is niet overal volledig en ook wat onduidelijk. Ik probeerde een boeking te maken voor een cruise, maar blijf dan toch met wat vragen zitten. Verder is het een prima website, die zeker de moeite waard is om wat te vinden voor een leuke vakantie !

Het gebruik / klantvriendelijkheid van de website vond ik matig.

De vraag in de mail was het boeken op de TUI website te beoordelen. De op de website verstrekte informatie is duidelijk, helder en compact maar ik heb tijdens het zoek-proces talloze malen de vertrekluchthaven en ook de gewenste vertrekdagen steeds weer opnieuw moeten invullen. Dit wekte irritatie en doen afbreuk aan het imago van TUI. Onderstaande vraag “Aanbevelen” is door mij beantwoord i.r.t. de vraag m.b.t. de website.

Vlot en gemakkelijk reserveren uit een ruim aanbod !

De website werkt makkelijk en je kunt vlot de juiste selectie maken en uitbreiden met extra keuzes. Al met al een klantvriendelijk en duidelijk proces.

Makkelijk

Boeken gaat eenvoudig, alleen minpuntje voor koffer boeken, er staat dat boeken van koffer voor heen- en terugreis is, maar het bedrag wordt wel dubbel berekend

perfect

Perfect geregelde vakantie. In deze coronatijden toch een vakantie geboekt naar Kreta bij TUI. Vooraf werd je duidelijk geinformeerd over de formulieren welke nodig zijn voor je verblijf in het buitenland. 2 dagen voor vertrek werd dit nogmaals herhaald. Op de site een duidelijke instructie filmpje over het invullen van het PLF formulier. De vlucht met TUIfly was goed geregeld, documenten werden goed gecontroleerd ( in nederland, op kreta werd er met een half oog naar gekeken) of alles klopte en de vlucht verliep super. Bij aankomst wisten wij via de TUI app en SMS welke bus we moesten hebben. Deze hebben wij gevonden en we werden netjes naar het hotel gereden. Op de bussenparking liep TUI personeel voor vragen. Niet nodig gehad. Bij het hotel kwam de hostes dagelijks in de ochtend en in de avond langs, dit terwijl er bij het boeken aangegeven stond dat dit niet het geval was wat voor ons ook geen probleem was geweest. Netjes dat ze er dan toch wel fysiek kwamen. 1x contact gehad via de app en dat verliep goed. Terugreis was goed geregeld. 48 uur van te voren kregen wij door hoe laat we opgehaald werden met welke busnummer en dat wij 15 minuten ervoor klaar moesten staan. De bus kwam ook 14 minuten te vroeg dus dat was mooi. Jammer dat medereizigers bij de volgende stop vertikte om ook 15 minuten vooraf aanwezig te zijn. daar hebben wij 20 minuten stil gestaan. Tijd is tijd zal ik zeggen, maar ja dan krijgt TUI onterecht een negatieve review van ja ze hebben ons achter gelaten, dat het dan aan hunzelf ligt, tja. Maar dat zijn wij. Terugvlucht verliep goed, jammer dat er medereizigers waren die zich niet aan de regels hielden. Personeel reageerde en handelde er wel op.

De reis was snel en eenvoudig te boeken

Leuke voorpret met boeken bij Tui!

Veel hotels bekeken, fijn dat er recensies bij staan. Zo tot een keuze gekomen en geboekt voor december. Zin in!

Door faillissement d reizen geld niet terug

Wij hebben een bemiddelaarsdossier. Houd in d reizen heeft geboekt en tui was onze reis organisatie. Volgens sgr en de curator van d reizen moet tui ons alsnog terug betalen. Het is verschrikkelijk hoe er met ons om gegaan word. We worden van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ga nu juridische hulp inschakelen want tui komt ons niet tegemoed.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk