Ontzettend goed geholpen

Vakantie naar kos. In hoofddorp zeer goed geholpen door Mark. Ervaren en klantvriendelijk. Mooi en top hotel voor ons geboekt.

Snel de juiste vakantie gevonden

Ik zocht een vakantie dicht bij huis en heb voor naar aanleiding van een zoekactie mooie alternatieve gevonden

Soepel, gemakkelijk, duidelijk.

Ik heb heel wat accomodaties bekeken, zowel bij Tui als andere organisaties. Het viel mij op dat de site van Tui verreweg het beste liep. Uit frustratie sloot ik andere sites al na 2 of 3 pogingen af. Op de site van Tui stond voldoende aanbod en ook de prijsaanduiding was prima. Het enige wat ik eigenlijk miste was een langere verblijfsperiode dan het maximum van 29 dagen die me werden geboden. Ik had al een afspraak met een Tui reisbureau in Hengelo gemaakt, maar die heb ik afgezegd omdat we toch maar besloten dat 28 dagen genoeg was.

Goed alleen jammer dat je bij het boeken geen voorkeur kunt aangeven daar voor gebeld wasr een lange wachtrij was.

Jammer, de aanbieding was een misleidende actie, waarom?

Onderin het beeld kreeg ik tijdens het boeken een venstertje dat we nog een uur en een paar minuten hadden om van deze aanbieding gebruik te maken. We hadden dus snel geboekt. Als we nu kijken is het nog steeds voor dezelfde prijs.... Waarom dan zo'n spannende looptijd in zo'n venstertje???

Makkelijke zoekmachine.

Makkelijk zoeken in de mogelijkheden. Een voeding boeken en snelle bevestiging

Eenvoudig weer een top vakantie geboekt

Eenvoudige site wat boeken betreft, goed prijsoverzicht en keuze mogelijkheden.

Duidelijk en overzichtelijk.

Prima!

goede website

wij boeken altijd via de site, dit gaat altijd goed.

Duidelijk met boeken

Tui geeft goede informatie over land waar je heen wil en met boeken ischet ook duidelijke.

Gemakkelijk zoeken en boeken

Overzichtelijk, goede uitgebreide zoekfuncties

makkelijk en vlot

zie boven

Boeken online ging goed

Zoals ik bij KRAS gewend was

zonder problemen

Te vroeg om te kunnen beoordelen

Tot nu toe goed, even afwachten tot dat we daadwerkelijk reizen. Dit soort enquête kun je beter na de reis dien

Snel, betrouwbaar en makkelijk.

Je kan de vakantie vast zetten zodat je nog wat kan overleggen. Verder is het super simpel bladeren door alle punten die je nodig hebt. Jammer dat er eigenlijk nog veel kosten bij komen die niet vermeld worden in het begin scherm. Verder heel makkelijk en betrouwbaar.

Handig en eenvoudig

Alle stappen die doorlopen moeten worden zijn eenvoudig te volgen.

Heel goed. En overzichtelijk

Je kunt in een poep en een scheet een vakantie boeken bij Tui. Alles wijst zich vanzelf

Jammer dat ik geen voorkeur voor een appartement kan doorgeven.

Alles is duidelijk te volgen en in te vullen

Goede ervaring ook met nog wijzigen geboorte jaar fout ingevuld

Logische en gebruiksvriendelijke website

Prettige website, niet teveel op verkoop gericht maar wel op keuzes

Handig en ging snel, duidelijk

Goede ervaring, eindelijk eens een site die te begrijpen is.

Binnen 10 minuten reis geboekt

Reisgezelschap stond er al in. Binnen 10 minuten kerst vakantie geboekt en aanbetaald.

Goed maar moeilijk aanvullingen bijv half pension en volledig. Gr. Wim

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk