De informatie is duidelijk

Makkelijk te boeken, snel respons

duidelijke website, goede aanbiedingen, klantvriendelijk personeel aan de telefoon.

Alleen jammer dat je door de extra kortingen t/m een bepaalde datum misleid wordt, de week er na was het ook nog diezelfde prijs, maar nu is het gewoon 40 euro goedkoper. I.P.V € 1546,00 betaal je nu € 1506,00

Zeer goed en duidelijk

Ging makkelijk met reis plannen en goede service

makkelijk

makkelijk en duidelijk hoef ik niet voor langs te komen als ik alsnog vragen heb kan dat online of per telefoon

Duidelijk

Na het uitzoeken van een vakantie ging het invullen van het formulier redelijk makkelijk. Ik heb geen twijfelvragen opgemerkt.

Fluitje van een cent

Zeer goed te doorlopen. Duidelijk en overzichtelijk

Simpel duidelijk

Keuzes waren makkelijk aan te vinken, opties kwamen vervolgens snel in beeld

Altijd geweldig

Ik boek mijn vakantie al jaren bij Tui. Makkerlijke site.

Zeer goed, het boeken was heel erg overzichtelijk de stappen en keuzes betreffende extra opties en vezekeringen die er waren waren er duidelijk. Enige nadeel was voor mij het gebrek aan informatie over de sneeuwscooters die mijn reis zijn inbegrepen dit omdat mijn vriendin geen B rijbewijs heeft en ik nergens kon vinden of zij hier nou wel of niet op mogt rijden. Heb vervolgens contact gehad met de klantenservice en deze heeft het super goed voor mij uitgezocht en het compleet uitgelgd, complimenten daarvoor !

Alles in een

Het boeken ging heel soepel en het is fijn dat je het hotel en de vliegtickets in 1 keer kan boeken.

Goede zoek opties

Heb snel de juiste reis geboekt

Makkelijk

Alles makkelijk te vinden

Fijn bedrijf

Na annulering vanuit Tui zomer/vliegvakantie Ibiza binnen 24 uur het totale reisbedrag terug ontvangen ...TOP!! Verder altijd goede ervaringen met Tui reizen wij boeken nergens anders meer.

Duidelijk en snel

Het is heel vervelend dat er online geen voorkeur kan worden doorgegeven. !! Telefonisch half uur in de wacht en nog niemand gesproken. Bel tegoed gaat er op deze manier ook snel doorheen. Bij CORENDON is online doorgeven geen probleem.

Duidelijk en overzichtelijk

Optie’s bekijken, bewaren en boeken zijn prima te doen. Beetje jammer is dat er best veel keuze en kosten er op het laatste moment nog bij komen die best bepalend zijn.

Goede reisbureau.

Tui heeft een overzichtelijke website vol met tips en heel gemakkelijk om je reis te boeken. Je vliegt met een convertibele Boeing 737 naar je vakantie verblijf. We hebben in 2020 ook geboekt en dat was allemaal fantastisch geregeld. Zijn nu nagenoeg uit de pandemie wat betreft de Corona, en ga er gewoon weer vanuit dat Tui de vakantie reizen voor de EU voor elkarheeft.

Snel geregeld

Ik wist al wat ik precies wilde, dus met een paar klikken was het geregeld. Alleen jammer dat ik daarna nog 25 minuten in de wacht stond om telefonisch een preferentie door te geven. Dat zou toch makkelijker moeten kunnen.

Overzichtelijk site

Site is keurig overzichtelijk, Alleen jammer dat het invullen van de geboortedatum wat lastig is. De prijs van de bagage staat niet bij de prijs maar kom je tegen als je de boeking gaat maken. De prijs per koffer vindt ik nogal pittig.

Altijd goed

Altijd goede ervaringen met TUI. Bij het boeken weet je waar je aan toe bent, geen onverwachte kosten, vriendelijke service als je hulp nodig hebt. Deluxe klasse vliegen is altijd fijn.

Zorgeloos

Aan alle informatie is gedacht. In een woord top

Boeken en contact leggen

Het boeken is goed verlopen. Om contact te krijgen ben ik bij het boeken en op een later moment ruim een uur in een wachtrij geplaatst, alvorens ik een van de medewerkers aan de lijn kreeg. Dit vind ik onacceptabel. Tui zou hier een verbeterslag in kunnen maken

Echt een prima site.

Jullie hebben de website goed voor elkaar. Erg gebruikersvriendelijk. Het is alleen een even stoeien als je niet van die hele vroege vluchten wilt.

Lastig boe k en

Moeizame boeking. Maar gelukt