Alles goed geregeld

Snel en overzichtelijk

De boeking van onze vakantie via de site van Tui voldeed volledig aan onze wensen. De site was heel duidelijk.

Top via browser, minder met de app!

De app geeft vaak niet echt het gewenste resultaat en zet de duur (12 dagen) terug naar 9 dagen.

Makkelijker kan bijna niet

Het boekproces gaat snel, makkelijk en is overzichtelijk. Je hebt alle gelegenheid om stappen terug te doen en ook je reis te annuleren.

Valse info en 0,0 service

Valse informatie, op locatie je negeren, en na afloop je heel de tijd van kastje naar de muur doorverwijzen met je klacht. We boekten een reis naar Griekenland en hierbij waren 3 dingen van belang: all inclusive, dichtbij een mooi ruim strand, dichtbij een centrum van een wat grotere plaats. Grand hotel resort ligt volgens tui op 400 meter van zo een strand en op 1 kilometer van het centrum van Chersonissos. Te lopen dus. Eenmaal daar bleek het strand volledig te zijn opgekocht door een ultra luxe resort (€400,- per nacht) en was het volgende lelijke, krappe en vieze strand op 1800 meter. Da's niet meer even aan te lopen met je tassen, badlakens en spullen. Centrum Chersonissos? 2.4 kilometer. Juist in een volle bus dus. Nou dat doen we maar niet. Reisleiding gecontacteerd via Tui's 24/7 bereikbare app. Netjes gevraagd wat ik moet doen met een klacht... .... .... ... 0 reactie. Volgende dag gebeld. Ellen heeft alles uitgevogeld en ja het klopte allemaal. Ze zou terugbellen. Niet gedaan. Inmiddels thuis. Tui al weer 3x gebeld en iedereen zegt "awww wat naar. Ja heel vervelend. IK kan helaas niks doen. Belt u dit nummer maar of stuur u daar maar een bericht". En zo zijn er al 7 dagen verstreken.

Makkelijk te boeken

Mooie site, veel info.

Slecht bereikbaar en geen volledige info

Stond elke keer een half uur in de wacht. Per mail of chat niet bereikbaar. De info die ik vroeg hadden ze niet allemaal. Werd ook niet verder naar geïnformeerd. Er werd naar verwachting maar iets gezegd.

Eenvoud

Online een reisboeken bij TUI een peace of cake.

uitstekend

buitengewoon tevreden

De app is makkelijk en geeft super veel informatie over de reis die je gaat maken!!

gewoon prima

website werkt prima

Heldere website en aantrekkelijke prijzen.

Prijzen zijn goed en duidelijk. Handige navigatie.

Niet tevreden

Reis geboekt 3 maand geleden en nog geen bevestiging. Als je belt weten ze van niets. Geld wel van rekening

Goed toegankelijke en doorzoekbare website

De stappen in het boekingsproces waren redelijk goed te volgen.

Prijsstelling was 432,00 maar kwam nergens voor in schema vertrekken

Prijsstelling klopte niet

Duidelijk en gemakkelijk te boeken

Gemakkelijk en duidelijke website

Ongecompliceerd vakantie boeken

De website is erg overzichtelijk. En je vindt snel leuke aanbiedingen.

Goed.

Het boeken ging heel gemakkelijk. Duidelijk en overzichtelijk.

Altijd alles tot op de puntjes goed geregeld

Altijd goede ervaring met Tui

Fijne website

Als het even kan gaan we met tui. Goede overzichtelijke website.

Één woord: belabberd

Boek je een pakketreis naar Kreta: - Luchthaven aangepast van Rotterdam naar Amsterdam - ochtend vlucht werd een avond vlucht - comfort stoelen heenreis werden ineens economy - comfort stoelen terugreis werden ineens economy - ten tijde van verblijf werden de economy stoelen ineens weer comfort - er was via de app geen stoel reservering te maken....zitplaats waar?? Telefonisch is TUI niet te bereiken....reacties via Twitter enorm traag. Dit heb ik van TUI nog nooit meegemaakt...zo belabberd. Zou ze niet snel meer adviseren.

Overzichtelijk

Goed en duidelijk. Makkelijk .goed te doen. Als je niet zo handig bent met p.c.

Snel, makkelijk, duidelijk, eenvoudig!

Heel goed om te boeken

Heel duidelijk