Niet al te ingewikkeld.

Het valt te doen, maar enige handigheid komt wel van pas.

Goed en duidelijk en snel geregeld

Altijd duidelijk waar je aan toe bent en goede informatie.

Reisbureau waar ze voor je klaarstaan

Zeer tevreden over tui,altijd zeer behulpzaam en ze zijn zelfs in corona tijd telefonisch bereikbaar en tui winkels in de buurt. dus voor ons alleen nog maar tui.

Fijne organisatie

Zeer duidelijke website. Boekingsproces verloopt goed

Het boeken was makkelijke en zo gebeurd

Het was overzichtelijk

Met een 8

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk

Gebruikersvriendelijke website, makkelijk alles te vinden, duidelijke zoekfilters. Enige nadeel vind ik dat als je een totaalprijs wilt zien inclusief bagage dat je ook steeds weer alle NAW in moet vullen. Het zou helemaal mooi zijn als je 2 of 3 vakanties inclusief prijs naast elkaar zou kunnen vergelijken, zoals Kieskeurig.

Altijd goed

Makkelijk boeken. Goede service.

Goed maar veel technisch probleem

Boeken geen probleem

Boeken is geen probleem, maar je keuze maken is lastig doordat je steeds alternatieven krijgt waar je niet om hebt gevraagd.

Geweldig en makkelijk

Alles perfect

Fijn om zelf te boeken

Het is fijn om zelf op je gemak vanuit huis een reis te ziek en te boeken

Heel simpel en duidelijk

De website is overzichtelijk en boeken is simpel en duidelijk.

Top site!

Goede ervaringen uit het verleden

Makkelijk en gebruiksvriendelijk

De website is helder en gebruiksvriendeljjk. Hele mooie singlereizen waaronder een vakantie naar Malta die ik heb geboekt. Had hiervoor een andere vakantie geboekt. Die ging helaas niet door omdat er te weinig aanmeldingen waren. De volledige reissom was binnen 24 uur teruggestort. Super service van Tui.

Prima.

Gewoon gemakkelijk.

Erg goed

Makkelijk te boeken en de aanwijzing volgen

Geweldig.

Na de annulering van onze reis in oktober een paar dagen gaan zoeken voor een gunstige dag en prijs. Die heb ik gevonden. Heb pas de boeking online gedaan en is snel en helemaal goed gegaan. Staan nu geboekt voor volgend jaar juni en hopen van ganser harte dat dit wel door kan gaan want dit is n.l. de 5e poging vanaf september 2019. Ik wens u allen het beste en succes met alle drukte. Met groet, Harry

Duidelijke website

Snelle simpele website

Was niet makkelijk

Heb veel moeite gehad met boeken. Alles ging zeer langzaam en vond het onoverzichtelijk. Volgende keer ga ik wel naar de Tui winkel.

Excellent

Zeer makkelijk en overzichtelijk boeken.

Top erg overzichtelijk

super makkelijk en probleemloos!

HEEL tevreden klant!!

Duidelijke site alleen na boeking niet goed terug te vinden.

Goed te vinden via de app, alleen als ik geboekt hebt, is de boeking niet te vinden. Zie dan alleen de heen en terug vlucht , maar niet de gehele reis beschrijving. En dat is jammer. Voor de rest geen klachten.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk