Site werkte prima

Snel en overzichtelijk

Overzichtelijke site en goed en gemakkelijk te reserveren

Is heel goed te foen!

Het vervelende is wel dat je telkens opnieuw je keuzes moet instellen. Je wilt toch wel wat verder vergelijken en zoeken dan 1 locatie/accommodatie. Het zou fijn zijn als je deze vast zou kunnen zetten

Mooi

perfect '

mobiele site werkt niet altijd correct

Moest op een andere device boeken omdat ik geen goede boeking kon maken. Dat is uiteindelijk wel gelukt, maar gaf de nodige frustratie.

Primq

Goed bereikbare website, duidelijk te volgen.

Goede duidelijke site

Prima te doen met voldoende en duidelijke informatie. De te volgen stappen zijn goed te doen.

Zeer eenvoudig te zoeken

ik wist wel waar ik heen wilde en door het resort in te tikken kwam ik direct op wat ik moest hebben. Mocht je het zelf niet weten kun je zeer eenvoudig je keuze maken o dat alles zeer duidelijk wordt weergegeven en het bedrijf TUI doet niet anders en zeker na de zware tijden die zij achter de rug hebben is er alle aandacht aan hun website besteed. Een bedrijf om aan te raden.

Duidelijk, geen probleem gehad.

Tevreden maar met aantekeningen

Alles is goed te vinden op de website. Maar iets vragen over bv je hotel of de vliegreis gaat via een chatbot, ofwel een computer. Dat is echt niet fijn...

Onbetrouwbaar

De informatie was niet consistent op elk moment De zoekopdracht leidde tot onvolledige informatie

Altijd goed

Makkelijk te boeken zeker als je een account hebt.

makkelijk en snel

het boekingsproces liep uitermate snel en alles was makkelijk te vinden.

Prima website

Geen opmerkingen

Boeking eenvoudig en snel geregeld! Echter ………..

Ik miste de rubriek “Preferenties”. Telefonische bereikbaarheid was een drama! Na enkele dagen en heeeeeeel vaak proberen uiteindelijk gelukt.

Goed, maar ik mis de info bij wie je moet inchecken.

Dat kan pas als ik de reis gemaakt heb.

Makkelijk en overzichtelijk boeken

Makkelijk en overzichtelijk boeken.

Simpel & snel

Duidelijk en heel goede website

zo als je het vondt, boek je het ook

Overzichtelijk omdat wij precies weten wat we wilden, en waneer we zullen gaan

Ja gaat prima

Weet waar ik heen wil en dat is makkelijk op de site te vinden

Matig

Het boeken van een verzekering is zeer lastig, systemen werken niet, reissom is te hoog dus naar Europese, en COVID verzekering kan alleen via tui. Alles opgenomen en zouden terug komen, helaas geen bericht. Weer mega lang in wachtrij

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken en een aanbetaling te doen. Bij vragen makkelijk contact op te nemen Met een account gaat het helemaal supersnel.

Fijn

Heb tot nu toe prettig ervaringen

We hadden per abuis teveel koffers geboekt, deze werden zonder problemen geannuleerd.

Tel. contact

Tel. contact krijgen is erg slecht: wachttijd absurd lang.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk