Ging prima!

Zo gepiept!

Ben de volgende dag toch naar het reisbureau geweest. Ik kon geen voorkeur aangeven voor de geboekte appartementen en ik wilde meer informatie mbt de annulering - en reisverzekering

hopeloos NOOIT meer

De eerste en laatste keer dat ik via Tui nog boek tijdens de vakantie nul begeleiding of contact mogelijk alles wat ze moesten regelen is fout gegaan, zelfs bijna het vliegtuig gemist omdat hun trans-fair niet komt opdagen en geen communicatie mogelijk, taxi genomen, maar om deze terug betaald te krijgen moet ik ze eerst wel zien te bereiken, en dit is onmogelijk zowel via twitter Facebook mail of telefonisch echt hopeloos slecht mensen wees gewaarschuwd.

Tui is altijd goed

Alleen.konden.we niet vinden zo hoog mogelijk en aan de rustige kant

Snel en eenvoudig

Het boeken ging snel en eenvoudig

Gemakkelijk en klantvriendelijk in gebruik

Het is gemakkelijk en klantvriendelijk om je vakantie op deze manier te boeken

Prima snel gelukt

Ja ging zonder problemen

Uitermate tevreden.

Alles duidelijk weergegeven en makkelijk te boeken.

prima, makkelijk te boeken

prima, makkelijk te boeken

Gemakkelijk en overzichtelijk te boeken.

Het boeken van een reis gaat heel gemakkelijk, tijdens het boeken kan je heel simpel switchen tussen alle mogelijkheden die binnen de reis zijn geboden, en zie je gelijk de prijs consequenties.

Lastig boeken via telefoon

Bij terugkijken moest je vaak opnieuw beginnen. Kon voorkeuren niet echt vastzetten. Helaas op dat moment moest het via de telefoon en dat geeft beperkingen.

Ging zeer soepel!

Heel overzichtelijk, soepel en snel.

5 sterren zegt genoeg

Gemakkelijk te boeken.

Het boeken was eenvoudig en snel, maar ik was te snel met bagage en die daarna bij Transavia toegevoegd. Hoop dat dit nog bij de TUI reisdocumenten wordt toegevoegd.

Wel vaker hier geboekt dus wist de weg!

redelijk

We hadden 2 dingen geboekt een all inclusive naar Curaçao En een losse vlucht naar Curaçao De all inclusive ging goed voor de vlucht hadden we 2 uur moeten bellen na 10x door verbonden te zijn toch in orde gekomen

Heerlijk thuis alles regelen!!!!

Vanuit mijn stoel, overzichtelijk en zonder druk en haast alles rustig bekijken, overleggen met mijn partner om vervolgens via internet te boeken. Aanbetaling gedaan en de voorpret kan beginnen. Mijn dochter had eerst een reis geboekt en zij heeft ons. enthousiast gemaakt om met hun mee te gaan... Aangezien ik zelf op Aruba geboren ben en ruim 10 jaar geen familie bezoek meer heb gedaan ben ik blij dat het nu rond is...

Top site.

Overzichtelijk en makkelijk.

Het boeken van de reis ging goed maar met de koffers en stoelen zijn we een paar uur bezig geweest.

Voortaan kom ik gewoon weer naar de winkel. Je bent een paar uur bezig met het zelf boeken. Het bespaart Tui veel werk. Misschien moeten zelfboekers, net als vroeger, daarvoor een attentie ontvangen. :-)

Boeken gaat deels goed daarna laat tui het afweten

Boeking ging snel maar ik wilde in het wintersportoord een overdekte parking bijhurendat kon blijkbaar niet op de website dus ik bellen ( niet mogelijk, eindeloos wachten) dan maar FaceTime en na enkele dagen een dom antwoord dat ik op Schiphol wel een parking kon boeken, . Gereageerd maar tot op heden geen antwoord. Miep zal wel boos zijn oid.

Alles is perfect geregeld

Via de website hebben wij onze reis geboekt. Makkelijk, snel en eenvoudig te volgen. Wij zijn er zeer tevreden over.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en duidelijk op te zoeken wat je wil en waar je heen wil. Daarna vul je Makkelijk als in.

werkt makkelijk

Datum kiezen was lastig

Eenmaal de juiste datum en aantal personen ingevuld ging het redelijk makkelijk

Site werkte prima

Volmerlaan 3