Echt makkelijk om te boeken;)

Het boeken ging goed en gemakkelijk

Makkelijk en je word goed op de hoogte gehouden !

Top !

Overzichtelijke website

Handige website die telkens geüpdate word

Zeer goed bevallen

Zo simpel en uitnodigend

Vele websites zijn ingewikkeld. Deze niet, het is zo simpel om iets te boeken wat aan je eisen/wensen voldoet.

Ging makkelijker dan ik dacht, scheelt ook veel in kosten als je online boekt

Prima voor die prijs

Goed.

Makkelijk en duidelijk

Duidelijke website waar alles over de accommodatie te vinden is. Alles makkelijk te vinden en niets verborgen.

Frustrerend

De site biedt je 1001 upsells (opties), van stoelen tot bagage etc. maar geeft je geen seconde bedenktijd om uit te zoeken waar je voor kiest. Oftewel, ik heb 3x het bestelproces doorlopen omdat ik 4 minuten deed over een stap in jullie proces om vervolgens eruit geknikkerd te worden en weer opnieuw te moeten beginnen.

Goed, maar kan beter

Het is af en toe wat zoeken en dikwijls niet helemaal duidelijk. Vooral voor oudere mensen.

Makkelijk, snel en direct op een volgend te doorlopen proces.

Prettig en positief in beleving

Alles makkelijk geregeld.

Alles duidelijk en hopen dat ik dat na de vakantie ook nog kan zeggen.

Het beste totaalpakket

Goede selectiecriteria Mooie faciliteiten op optimale service qua vlucht. Alles prima rn eenvoudig te boeken. Combi met app is perfect.

Extra’s niet bekend bij boeken

Vervelend dat je pas na het boeken je koffers / stoelen kan bijboeken. Je weet dus niet bij het boeken van he vakantie wat de totale kosten zijn. In ons geval (4 personen, 2 koffers bijboeken en de goedkoopste zitplaatsen bij elkaar) kwam er nog 8% bij de reissom. Erg fors, zeker als je dat niet bij de hoifdboekibg kan zien.

Haperende website. Niet werkende interfaces.

Samengevat vind ik het onvoldoende. Dit moet en kan veel beter. Al eerder opgemerkt dat ik niet telkens alle informatie opnieuw wil invoeren en dat een boeking automatisch in mijn tui verschijnt zonder daarvoor een knip en plak actie uit te voeren. Ook interfaces naar bijvoorbeeld Sunnycars werkt slecht. Ook hier weer alle gegevens invoeren. Website deze week ook een aantal keren vastgelopen of foutmelding.

Zeer duidelijk en eenvoudig

De aanbetaling % is wel erg hoog kan voor velen een drempel zijn

Lekker makkelijk

Fijne website, duidelijk

Overzichtelijke website en makkelijk boeken

De website voorziet in alles wat je nodig hebt om een reis uit te zoeken. Vervolgens is het boeken ook makkelijk te doen.

Niet altijd handig.

Sommigen voorkeuzezenders die ik opsla verdwijnen dan weer als ik naar een ander gedeelte van de site ga.

Snel en makkelijk

Boeken ging snel ruime keuze en makkelijk

Snel en makkelijk te boeken. Website is goed overzichtelijk.

Enige item dat ik miste op de website is een plekje om persoonlijke voorkeuren in te vullen. Ik heb bijvoorbeeld liever geen kamer op de begane grond. Verder geen opmerkingen, ging allemaal heel vlot.

Duidelijke boekingsprocedure

De mogelijkheden worden duidelijk aangegeven

Meerdere keren zo geboekt. Altijd goed geweest. Lekker op vakantie

Duidelijke uitleg