in orde

Vrij duidelijk op enkele punten na.

Het is heel moeilijk tot u door te dringen, het is bijna onmogelijk.

Zou je je e-mailadres kunnen geven waar ik mijn vraag kan stellen?

Ging prima

Even zoeken hoe het allemaal stond maar voor de rest prima

Overzichtelijk en goede informatie over omgeving en hotel.

Handige site

Duidelijke en prima boekingsmogelijkheid

Via de website van TUI is een vakantie boeken geen probleem.

De moeite waard.

Goede sfeer, service en vriendelijke.

Ging soepel.

Alleen de combinatie met Google Chrome (mijn browser) is geen gelukkige combinatie. Waarschijnlijk zit een add blokker dan in de weg.

Tevreden

Prettig, overzichtelijk en snel

Als je in de vakantie folders door de bomen het bos niet meer ziet…. Geeft Tui je een overzichtelijk snel en gebruiksvriendelijke tool om je vak toe te boeken… Top

Goed maar nog niet perfect

Ik heb de Tui app op mijn telefoon gezet. Maar ik krijg pas alles over mijn geboekte reis te zien ( bijvoorbeeld mijn betalingsgegevens) als ik inlog via de website. Dat vind ik dan jammer. Ook vliegtuigstoelen reserveren lukte niet op de telefoon maar via de Tui reisleiding ter plekke wel op haar ipad. Waarom heb ik dan die app vraag ik me af.

Op een hapering na, prima geregeld

De eerste keer dat ik wilde boeken, lukte het me maar niet. Er kwam te staan dat of de treinreis of het hotel misschien niet meer beschikbaar was. En dan probeer het later nog eens. Iedere keer bleef het hotel wel in mijn zoekresultaten staan bij mijn gekozen datum. Maar steeds verscheen de melding dat het niet lukte. Best frustrerend dus. Ik stuurde toen direct een berichtje via messenger met mijn probleem. De volgende dag had ik nog geen reactie en ik wilde toch wel echt graag de reis. Dus besloot ik het nog een keer via de website te proberen en ja eindelijk! Het lukte. Ik denk dat de site er even uit lag die avond. Dus uiteindelijk is het gelukt. En kreeg ik ook wel bericht terug via messenger een paar dagen later. Maar toen was het gelukkig dus al gelukt. De site is duidelijk en als alles dus meewerkt gaat het boeken ook erg vlot.

Overzichtelijk en makkelijk

Mijn ervaring is zeer positief Alles heel duidelijk en overzichtelijk Ik hoop dat het tijdens de vakantie allemaal ook zo voorspoedig zal gaan en dat Tui mij bij zal staan als dat nodig zou zijn

Het gaat gewoon heel makkelijk, alles volgt mekaar goed op.

Duidelijk

Heel erg makkelijk te boeken

Eenvoudig te boeken

Helaas kreeg ik bij mijn boeking de melding dat de kamer niet meer beschikbaar was. Opnieuw geboekt met een duurdere kamer. Boeking afgerond. Blijkt uit mijn mail dat ik 2 boekingen heb. Gelukkig kosteloos te annuleren, maar wel vreemd.

makkelijk te boeken

op de site kan je heel veel aangeven wat je wilt. accommodaties zijn overzichtelijk. menu om te boeken is makkelijk in te vullen en contact zoeken gaat ook heel makkelijk. mijn tui is ook duidelijk

Is goed te boeken Alleen ze bieden iets aan waar je muschien niet heen kan dat is egypte Ik vind dat je het niet moet aanbieden als de maatschapij al weet dat het niet door gaat Weet dat je je geld terug krijg of wat anders kan boeken Maar dan had ik wat anders geboekt Maar dat js mijn mening voorde rest een.prima maatschapij

Vlug en vaardig.

Zonder problemen geboekt.

Goed geregeld

Prima!!

Makkelijk

Overzichtelijk

voor het eerst een vakantie online bij Tui geboekt. Tot nu toe geen aanmerkingen. Als ik dan wat moet noemen: ik zag geen mogelijkheid om extra bagage (golfuitrusting) te boeken..

zeer gemakkelijk om mijn reis te boeken

het was weer gemakkelijk om mijn reis naar Cran Canaria te boeken,l ater stond de reis al in mijn app met vele tips voor mijn verblijf. De service vind ik fantastisch met alle zorg er om heen. Ook nog na telefonisch contact uitermate behulpzaam en vriendelijk.

Simpel duidelijk en snel

De vakantie eerst bekeken en opgeslagen in mijn tui. Daarna hieruit definitief geboekt.

Een bedrijf dat klanten regelrecht belazert

Een maatschappij die rondom klanten oplicht en belazert en het niet verdient om voort te bestaan. In 2019 een vlucht geboekt van de Azoren. Deze werd zomaar gecancelled zo'n 3 weken van vooraf. Enig idee wat ik nog voor keuze had? Ik kreeg de keuze om een vlucht te boeken voor 1 week eerder? Is dit een keuze? Je vakantie inkorten met een week? Dit tuig heeft uiteindelijk niet mijn annuleringsverzekering terugbetaald, terwijl ik de vlucht niet heb geannuleerd.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk