Minpunt de E tikets staan niet in de app

Om iedere keer als je naar de E tickets wil of naar je rekening wil moet je eerst naar de site toe makkelijker is het om op je Mobil die gegevens te bekijken Verder ben ik tevreden

Heeft me perfect geholpen heel vriendelijk

Prima, behalve als m oet bellen.

Ik heb geen ervaring bij Tui

Ik heb geen ervaring bij Tui.

Duidelijke site, de reservering ging heel makkelijk

Voor mij was de TUI site het overzichttste, Was alles duidelijk en de reservering was zo gemaakt! Top!

goed en snel geregeld

af en toe beetje moeilijk maar dat is ons eigen probleem met internet.

Eenvoudig

Eenvoudig website en overzichtelijk. Makkelijk bij te boeken extras

alles goed geregeld

reserveren online zonder problemen. ook extra's zoals stoelreservering Tuifly en privé transfers

Betrouwbaar en zeker

Tui doet wat hij zegt

gebruiksvriendelijk; duidelijk

Eigenlijk maak ik liever gebruik van een fysiek verkooppunt. In dit geval kwam dat er niet van door tijdgebrek en heb ik via de website geboekt. Het boeken was gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Het was goed overzichtelijk, kon precies zien wat de kosten waren .... ook de revieuws waren fijn

Zonder problemen heb de boeking gemaakt

Zoals ik al omschrijf was de boeking geen probleem,wel ben ik naar een filiaal van TUI geweest om wat meer duidelijkheid te krijgen betreft de nodige formaliteiten omtrent het invullen voor de corona maatregelen maar dat is ook goed gegaan.

Het boeken is een fluitje van een cent

We waren aan het kijken, zagen de aanbieding en gelijk geboekt

Prima geregeld!

Duidelijke website die mij exact verteld wat ik moet doen en wat het mij gaat kosten

Zou het zo opnieuw doen

Tot nu toe altijd perfect

Ben al vele malen met een pakketreis van Tui op vakantie geweest en altijd was alles netjes geregeld

Alles werkt naar behoren site is gebruiksvriendelijk

Positief geen op of aanmerkingen

Snel en duidelijk !

Het ging allemaal naar wens!

Leuke bestemmingen tegen redelijke prijzen

je aanhef

Boeken ging makkelijk

Ik vind het een fijne website, afentoe werkt de filter niet. Geef je een baby op als reisgezelschap krijg je alsnog adults only hotels te zien. Verder werkte alles prima

Tevreden

Goed lezen. Makkelijk om je vakantie via internet te boeken.. Tot zover tevreden.

Prima tedoen

Moest even zoeken maar prima te doen

redelijk

het boeken is op zich niet zo'n probleem, maar nu met COVID-19 maatregelen wil je nog wel wat aanpassen cq wijzigen. Dat is niet gemakkelijk. Na 43 minuten in de wacht gezet te zijn, kreeg ik een dame aan de lijn die het ook niet precies wist. Al met al weet ik nu nog niet of ik de juiste reisverzekering en Covid-verzekering heb die 1 dag voor aanvang vakantie ingaat omdat wij kiezen voor rustig reizen met een overnachting. Hierover zou ik nog graag gebeld of gemaild worden alstublieft. Aanbevelen ja, wanneer je verder geen vragen hebt. Aanbevelen nee, wanneer je persoonlijk contact wenst.

Positief

Duidelijk , het zou prettig zijn wanneer er voor langere perioden dan nu gepubliceerd geboekt kan worden.

Gemakkelijk en handig boeken.

Gemakkelijk en snel boeken

Volmerlaan 3