Makkelijk te vinden op website

Goede vergelijkingen qua hotels

Boeken is eenvoudig

De website van TUI is eenvoudig te begrijpen. Zoekmogelijkheden zijn voldoende. Het boeken ging soepel. Geen rare errors of fouten tijdens het boekingsproces. Invulschermen zijn zeer overzichtelijk. Stappenplan goed te volgen.

Nooit meer!

Tweede keer heb ik geprobeerd bij jullie een rijs boeken en weer moet ik naar de rijsbureau in Spijkernisse. Dessy heeft goed geholpen en uitgelegd op alle vragen die ik had. Ten eerste: had ik problem met de aanbetalling- warom heen aparte faktuur zo als bij andere rijsbureaus? Ten twede: extra reis en verblijfskosten wegens Covid-19, dat was voor mij ook zeer onduidelijk op jullie sijt, ik heb doorlopende reisverzekering bij ABNAMRO- en ik denk dat ik ben niet de enige die heeft verzekering ergens anders dan bij jullie.Ten derde: met de bagage, heb ik altijd in mijn faktuur Alles betaald en dat was makkelijk en duidelijk. Niet voor iedereen is jullie sijt makkelijk om reis te boeken en dat doe ik nooit meer!

werd snel geholpen

Ga altijd met Tui ook toen D reizen nog mijn reizen plande

Is gelukt

Boeken ging opzich goed. Bij het zoeken naar een datum vind ik het lastig dat je steeds terug moet en dan een nieuwe datum invullen.

prima met 1 maar

ik vind het jammer dat er op site geen mogelijkheid is om als FNV lid korting aan te vragen !!

Makkelijk en snel

Super eenvoudig. Vond dat eigenlijk altijd al zo.

Prima gelopen

Ik heb het vlot kunnen afhandelen.

Een kind kan de was doen.

Een reis boeken bij TUI gaat erg gemakkelijk. Duidelijk...kan niet fout gaan. Al die kortingen geloof ik niet zo. Je kunt de prijs verhogen en dan korting gaan geven. Ook komen er later nog kosten bij. Zoals stoelreserveren ,comfort zitten, bagage bijboeken etc. Dit is bij alle reisaanbieders het zelfde.

Complete informatie over vlucht, hotel en prijs.

Duidelijke website. Ik kon voor de gekozen accommodatie simpel kiezen uit vluchttijden, type kamer en de daarbij behorende prijzen.

raar boek heen Delux maar kan dit terrug doen

raar boek heen Delux maar kan dit terug doen dus wel alles extra boeken

makkelijk te doen

relatief goede kwaliteit prijs verhouding en makkelijk te boeken

Prachtige reis, ga voor de zevende keer mee. Helaas de nieuwe Site slecht.

Had problemen met boeken op de Site en ben naar Reisbureau Beins gegaan en helaas daar kwam men er niet uit. Met hulp van anderen toch gelukt. Omdat meerdere mensen elk jaar weer meegaan hoorde ik ook bij hen veel problemen met boeken, zo ook een dame uit Zwolle en die was ook aldaar naar een reisbureau geweest en die vonden de Site erg ingewikkeld. De meesten begrijpen niet waarom zo moeilijk vergeleken met het boeken bij Kras. Ter informatie: Beide reisbureaus namen niet de moeite e.e.a.door te geven aan Tui.

Makkelijk en duidelijk

Goede voorlichting en overzichtelijk

Prima website

Website werkt goed

Tot nu toe geen klachten Dus ook nog geen contact gehad .

Rommelig

Stop met het sturen van zo veel reclames als ik midden in een boeking zet. Het maakt mijn mail betreft de vakantie zeer onoverzichtelijk.

Alles is goed te vinden op jullie site dus prima

Goede overzichtelijke site

De boeking verliep probleemloos.

Duidelijke website, uitgebreide keuzemogelijkheid, duidelijke beschrijving van de hotels, met veel foto’s geïllustreerd, onmiddellijke reactie op de boeking met veel informatie.

Teruggave van een eerdere gecancelde boeking supersnel!

Ervaring in 3 fases: 1 e boeking on line. Redelijk goed 2e deel v d bijboeking op het kantoor in Amstelveen face to face bijzonder prettig en behulpzaam! 3e deel telefooncontact over teruggave v d aanbetaling van een helaas gecancelde reis naar Egypte op 10 -18 juni 2021. Perfect prettig gesprek Perfecte afwikkeling : volgende dag al op mijn rekening. Steeds meer vertrouwen in Tui en haar medewerkers! Nu maar hopen dat ik /we nu WEL kunnen reizen en genieten! Willeke Volker

Gemakkelijk

Gemakkelijk te boeken, ruime keus

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk

goed hoor nix mis

tot nu toe alles goed geregeld

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk