Gericht op hotel gezocht

Omdat ik al wist naar welk hotel ik wilde, was boeken makkelijk.

Mijn annulering wordt niet goed verwerkt

Het duur langer dan de aangegeven 3 dagen om antwoord te krijgen op mijn annulering. Ook staat niet duidelijk aangegeven dat mijn boeking is geannuleerd en blijf ik mails krijgen alsof ik de vakantietie nog steeds geboekt heb.

Altijd snel,overzichtelijk en makkelijk

Overzichtelijk, makkelijk en snel te boeken

Prijzen vaak een raadsel

Elke keer een verrassing wat de vakantie kost niet duidelijk. En zoveelbijkomende kosten. Maakten prijs all zodat je in een keer weet waar je aan toe bent. Pas als er geboekt is ,zie je de prijs van bagage, echt schandalig wat er nog bijkomt Valt al met al tegen

Goede service tevreden

Comfortabel

Zonder gedoe en snel. Voor volledige info voor mijn reis was Tui goed telefonisch bereikbaar. De bedenktijd na het boeken is ook fijn. De overige info via de app is heel handig.

Goede informatie

Nog geen ervaring; moet de reis in september maken

Mooie aanloop naar mijn vakantie.

Mooie keus aan locaties op Gran Canaria, makkelijk zoeken op de website met de selecties, blijft wel zaak om zelf te dubbelchecken en soms lastig om locaties met elkaar te vergelijken. Eerder dit jaar naar Mexico geweest, dat kostte wat meer moeite om alles geregeld te krijgen. Ik weet niet of het van het gebied afhangt, maar service en respons van de back office was veel beter.

Behulpzaam

Top Service en vriendelijk personeel.

Goede aanbieding

Maar vind de site veel info op het scherm.

Prima zoals altijd

Overzichtelijk, duidelijk, snelle bevestigingen.

Tot dusver verloopt alles prima.

Helder en duidelijk. Werkt erg prettig via jullie website en de app en vervolgens de app van Transavia. Alles vlak na boeking.

Altijd goed gegaan de boekingen

Of ik nou in Europa of buiten europa op vakantie ga de reizen zijn altijd goed gegaan.

Heel erg makkelijk om te boeken

De informatie is overzichtelijk, de personeel vriendelijk (mijn kortingscode deed het niet en ik kreeg hulp van een medewerker). De boeking was super makkelijk en betaling ook. Wij hadden nog altijd alleen maar goede ervaringen met TUI.

Perfect.

Prima geholpen. Zowel door het reisbureau als de helpdesk.

TUI site werkt goed, de app is onoverzichtelijk en niet gebruiksvriendelijk

Vakantie boeken via TUI site gaat goed en gemakkelijk. Via de app je boekingen beheren; betalingen doen of online inchecken is zeer regelmatig problematisch en onoverzichtelijk. Als je de app opent wordt je overspoeld met advertenties en irrelevante informatie. De app gebruik je 90% voor reeds gemaakte boekingen. Beter is dat je direct op je huidige boeking terecht komt en ook direct een pop-up voor openstaande betalingen of wanneer online inchecken mogelijk is.

Tot nu toe goede ervaringen

niet al te lastig om een reis te boeken

Duidelijkheid

Gebruiksvriendelijk!

Fijne manier van boeken.

Makkelijke manier om te boeken met goede uitleg en genoeg tijd om te beslissen door te gaan voor het definitief te maken.

Even niet zoals het hoort en gewend zijn van Tui nl

Wij hebben zondag 3 augustus geboekt en 6 augustus de aanbetaling gedaan , daarna op 5 augustus kregen wij bericht dat onze geboekte reis niet vanaf Rotteram airport kon verlopen terwijl geboekt,, tot op heden geen reactie gekregen op ons schrijven dat wij niet vanaf Ansterdam willen vertrekken dan iov onze datum dan 2 weken eerder die dan nog wel vertrekken va Rotterdam wat nog wel mogelijk is!!

Tui is de beste reisorganisatie

Boeken en reizen met TUI doen we nu al 20jaren met veel plezier en we genieten er van!

Gemakkellijk

Positief

Duidelijk en goed omschreven.

Via de site is het heel makkelijk, overzichtelijk en duidelijk om een vakantie te boeken.

snel

was geen probleem om te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk