goed overzicht van mogelijkheden

soms wel even zoeken naar de bevestigingen

Elke keer weer opnieuw beginnen. Danverzekering weer opnieuw. Ik dacht goedkoper te boeken. Maar r

Reisburo is. Er zo duur om te boeken. Ongeveer. 40€. Via internet net zo duur. En voor mij te moeilijk kont door de leeftijd. Voortaan bij Reisburo. Nu alles downloaden zelf doen. Ook gezondheid verklaring wordt wat.

als goed en makkelijk ervaren

als goed en makkelijk ervaren

Gebruiksonvriendelijk

Werd er tijdens het boeken meer dan 10x uitgegooid. Vervolgens kin ik de goedkopere kamer niet meer boeken. Dit scheelt mij €80,-. Later bleek mijn geboortedatum niet goed te staan, echter wel bij de verzekering… in mijn TUI stond mijn geboortedatum wel goed! Gebeld, sta je lang in de wacht om alsnog de geboortedatum te laten wijzigen, denk dat ik de volgende keer dus kies om ergens anders te boeken.

Over het algemeen overzichtelijk

Wij vinden wel dat het boeken voor een stoel in het vliegtuig iets makkelijker te vinden zou moeten zijn

Gemakkelijk

Redelijk gemakkelijk, de site viel enkele keren weg zodat ik weer opnieuw moest beginnen.

duidelijk, leuke prijzen en gemakkelijk te boeken

Online geboekt. Vrijwel gelijk bevestiging en reservering binnen.

We gaan voor de derde keer naar hetzelfde hotel , dus prima

Online boeken ging niet zo soepel als de vorige keer. En tijdens de gegevens in toetsen werd ik steeds uit het programma gewerkt. Jammer , daardoor was de prijs constant hoger

NOOIT WEER TUI

Verschrikkelijk, wat een slechte klantenservice bij TUI. Bij klacht over accomodatie wordt gewoon gezegd door TUI dat het ons probleem is. Geen enkele medewerking van TUI. Ja allemaal ideeen waar wij niks aan hebben. Continu doorverwezen naar andere afdeling van TUI en min. 30 min. wachttijd bij elke afdeling. Voor iedereen die dit meemaakt -> Geschillencommissie raadplegen. Ze komen er anders gewoon mee weg. Echt nooit maar dan ook nooit weer boeken bij TUI!

Nooit meer

Slechte afspraak. Terplaatse geen of weinig hulp. Geen begeleiding. Ronduit alles liep verkeerd.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Alleen was het niet duidelijk op de site te zien hoe wij, na kosteloos annuleren, ons geld terug konden krijgen. Na diverse pogingen te bellen, werd dit uitgelegd en konden we het vinden. Dit is voor verbetering vatbaar.

heel prettige website en alle opties duidelijk te vergelijken.

Heel snel onze keuze gevonden en alle opties vergeleken.

Vond het lastig om de wintervakantie op de site te vinden.

We hebben vast wel 10 jaar dit soort vakanties geboekt bij Kras. Was veel makkelijker te vinden. Kan ook aan mij liggen!!

Super,...echt direct een vakantie gevoel

Makkelijk, duidelijk en snel

Boeken al jaren via Tui geen enkele opmerking

snel en makkelijk geboekt

tijdens mijn twijfel een aantal verschillende hotels opgeslagen, zodra ik de keuze had gemaakt mijn reservering opgezocht en binnen een paar minuten geboekt. ontzettend makkelijk en snel.

dit jaar duidelijker en zonder vuilkuilen

Bij mijn vorige boeking in december vorige naar hetzelfde hotel bleek je niet te kunnen omruilen of te kunnen annuleren stond in de voorwaarden die zichtbaar werden op de boekingsbevestiging, na veel gezeur kon ik toch annuleren maar kloppen deed het van geen kant. (terwijl TUI altijd roept bij ons kun je binnen 5 dagen nog gratis annuleren en tot 7 dagen voor vertrek gratis omboeken).

Aantrekkelijke deal

Eenvoudig een leuk appartement te boeken voor een aantrekkelijke prijs. Wel een teleurstelling dat ik vanwege mijn leeftijd (75+) er geen huurauto kon bijboeken.

fantastisch hotel, omgeving waardeloos

Prachtig hotel, prima verzorging voor wat betreft eten, mooie kamer met zeezicht en heel vriendelijk personeel. Maar 1 keer animatie in de avond gedurende een hele week verblijf en in de omgeving geen enkel winkeltje, alleen een paar kleine restaurantjes voor fast food. Dus iedere avond een kleine maar saaie wandeling. Alleen voor de avonden zou ik dit hotel niet aanbevelen.

Vlot geregeld maar mét verrassingen

Het zoeken ging aanvankelijk snel maar de aangeboden hotelkamers verschilden nogal van de kamers op de site van het hotel zelf. Met veel zoekwerk op andere sites toch de juiste kamer gevonden. En: prijs blijkt dan geen prijs te zijn. Wie niet met de benen in zijn nek in het vliegtuig wil zitten moet bijbetalen, en handbagage meenemen mag maar gewone bagage: kassa. Dat maakt het er niet leuker op. Eerlijke oprijzen direct noemen is beter/leuker.

Goede website, eenvoudig te boeken

Bij TUI kun je eenvoudig een reis boeken via hun uitstekende website!

Doelmatige web site, eenvoudig in gebruik

De TUI web site is duidelijk, logisch opgebouwd en met prima filters. Wat mij echter niet beviel was dat na het boeken van de reis nog 50 euro p.p. moest worden bijbetaald om meer bagage dan de handbagage mee te mogen nemen. En dat voor een reis van acht dagen. Het lijkt mij correct om klanten voor de boeking hierop te attenderen.

Verschillende vertrekdagen met ander stel niet gelukt in 1 boeking.

Reis uitzoeken ging vlot en gemakkelijk. We wilden met vieren boeken, maar met verschillende vertrekdagen. Lukte niet in 1 boeking, dus 2 keer boekingskosten. Daarna heb ik 2 dagen geprobeerd om daar over te bellen, maar óf de lijn werd verbroken óf er werd geadviseerd om later terug te bellen ivm drukte. Heel slecht! Nu zo gelaten, maar ik wil het als verbeterpunt graag melden.

Het ging me redelijk goed af

De eerste keer rechtstreeks via internet geboekt, eerder altijd via een reisbureau. Omdat we altijd al met Tui gingen, was het toch soort van bekend. Het is gelukt, alles was duidelijk! Reden temeer om Tui aan te houden in de toekomst.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk