Fijne ervaring met info via mail ,sms ,telefonisch. Soms verwarrend maar je komt er altijd uit.

Makkelijk te boeken

Rustig op je gemak bekijken waar je wilt verblijven.vragen via mail contact binnenb24 uur antwoord

Prima handige website om vakantie te boeken

Prettige duidelijke website voor het boeken van een vakantie

Goede site

Van de Tui website wordt ik altijd heel vrolijk. Het is gemakkelijk zoeken en de site geeft veel info. Ik kijk altijd nog wel even of ik ergens anders nog meer foto's of info kan vinden over een hotel. Het boeken gaat ook vlot.

We waren op visite en hadden het over op vakantie gaan en hebben maar meteen geboekt.

Vlot

Alles ging vlot online

goed geregeld

duidelijk en snel daarom boeken wij altijd bij tui

Ging soepel.

Geen problemen ondervonden.

Slechte website

Slecht doorzoekbare en ietwat schreeuwerige website. De website van Kras Reizen was vele malen gebruikersvriendelijker en met behulp van goed doordachte filters beter en sneller doorzoekbaar. Daarnaast kon je bij Kras ook meteen gecombineerd boeken voor een vooraf gaande hotelovernachting in Asten. In deze TUI website moet je nu afzonderlijk bij het hotel boeken. Deze kritiek staat los van de kwaliteit van de aangeboden reizen TUI. Ik ga er van uit dat de reizen net zo goed zijn als die van Kras Reizen. Want met TUI Reizen heb ik nog geen ervaring. Maar de geboekte winterwandelreis naar Feldkirch werd voorgaande jaren ook al reeds aangeboden door Kras Reizen.

Wat een flop

Jaren lang met Tui NL geboekt altijd goed georganiseerd , Nu september 2021 naar Cyprus gereisd met Tui vreselijk! 2 dagen voor vertrek krijg ik een Email dat het geboekte hotel zijn deuren sloot en we konde worden omgeboekt Uren lang aan telefoon gehangen 17 euro telefoonlijn 35 euro aan telefoon kosten via mobile Mijn mede reis partner ook weer uren gebeld 19 euro ! Uren lange wacht tijden geen reactie dan viel de lijn weg echt hopeloos ! Via Email en of chat geen reactie ! boekten we ter plaatsen een excursie Uren gewacht niemand kwam opdagen hele voormiddag om zeep in de warmte aan een haven staan wachten . Dan bleek het niet ons fout te zijn maar ze hebben het gewoon past min. geannuleerd en ons niets laten weten ! Emailen voor ons geld terug te krijgen 3 weken verder geen enkele reactie ! nog geen geld gezien vreselijk Tui nooit meer boei ik hierbij

Snelle boeking gemaakt

Het boeken was vrij makkelijk en ging heel snel.

Duidelijk

Goed en duidelijk weergegeven om te boeken

Overzichtelijk

Voldoende ingelicht met alle info die je nodig hebt.

Prima!

Je wordt vlot en duidelijk door de pagina's geleid. Het boeken kostte mij maar weinig tijd en direct de bevestiging ontvangen in de mail.

Heel makkelijk en snel te boeken

Heel makkelijk en snel te boeken

Makkelijk te boeken

Boeken via internet was makkelijk. Ontvangst in Tui winkel in eerste instantie niet prettig daarna wel goed geholpen.

Prima gegaan.

Was goed te doen allemaal.

Makkelijk kunnen boeken

Ik heb al ervaringen gehad met het hotel wat ik nu weer geboekt heb, het was makkelijk on line te boeken.

Fantastisch zoals altijd!!

Site werkt snel en heeft een groots aanbod. Wij boeken dit hotel al jaren via TUI ondanks het feit dat ze niet de goedkoopste zijn.

snel en gemakkelijk

Een goede manier om te boeken.

Makkelijk en goed

Voor mij was het makkelijk omdat wij al in Madeira zijn geweest .

Duidelijke website

Keurig geregeld

Altijd goed

Proficiat altijd een goed vakantie gehad.

Boeken is heel makkelijk

Zeer slecht

Het is niet mogelijk om 2 x een 1 persoonskamer te boeken voor dezelfde periode. Kon niet de keuze maken voor een kamer aan de zwembadzijde. Niet mogelijk om aan te geven dat ik beslist geen bad wil hebben.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk