Heel goed

Prima en snelle service. Bravo

Zeer gemakkelijk als je maar alles goed controleer

Vakantie makkelijk regelen.

Na een geweldige vakantie op Gran Canaria, besloot ik om de reis nogmaals te boeken. Dit gaat erg makkelijk, en was zo geregeld.

Goede navigatie naar de reizen

Een goede navigatie naar de reizen en het boeken. Wat ik wel heel jammer vind is dat ik jullie niet per mail kan bereiken en het per telefoon een lange wachttijd is.

Een reis boeken bij Tui is op zich al vakantievoorpret.

De Tui- website is duidelijk en de weg naar het ‘doel’, namelijk het boeken van een vakantie wijst zich op logische wijze vanzelf.

zonder problemen kunnen boeken

Na jaren lang via het reisburo te boeken, deze keer via internet. Zonder problemen heb ik het kunnen doen omdat de volgorde goed en duidelijk is

Gewoon Goed

Gewoon goed

Probleemloos boeken via de site

Het boeken van onze vakantie ging simpel. De te nemen stappen waren simpel en logisch opgebouwd. Fijn dat ook direct ruimbagage en comfortclass kon worden bijgeboekt.

Prima hoor

Prima,wij zijn afhankelijk van de bouwvak,dus geen keus. Maar geen probleem,hebben er zin in!

Boeking

Duidelijke stappen om tot een boeking te geraken

Uitstekende begeleiding

Ik heb 1 week na de boeking nog een aantal wijzigingen gedaan. Dit werd meteen opgepakt door de medewerker.

Goed te doen

Zeer goed te doen gewn enkel probleem

Duidelijk en goed bedrijf

Overzichtelijk

Eenvoudig en duidelijk

Goed en overzichtelijke keuze voor vakantiebestemming

Kon snel en duidelijk boeking vastleggen op de site. Verwijzing binnen de site i.v.m. meenemen van medische apparatuur zou aan te bevelen zijn.

Snel

Moet nog op reis

Vriendelijke medewerkers

Moeilijk te interpreteren

Het blijft soms lastig om de omschrijving van de accommodatie te interpreteren. Uiteindelijk zal het allemaal ook wel weinig verschil maken. Klantenreviews zijn moeilijk te interpreteren, professionele *kritische* reviews zouden echt een toegevoegde waarde zijn.

Overzichtelijk!

Handige website! Het zou wel handig zijn, als je kiest voor een bepaalde kamer/appartement, dat je kunt zien wanneer deze nog vrij is. En niet hoeft te klikken van de ene naar de andere datum.

Goede accomodaties + goede prijs t.o.v. concurrentie

Zoals hierboven aangegeven, was er veel keuze in accommodaties en waren de prijzen concurrerend. We hebben een wintersport vakantie geboekt voor januari 2022.

Bijzonder makkelijk

Een vertrouwd gevoel om bij tui te boeken.

We hebben een goede ervaring met boeken via tui, reizen zijn in vergelijking met andere reisaanbieders niet duurder en dan hebben we toch het meeste vertrouwen in tui!

Prima mooi snel

We hebben via andere site ons hotel gevonden en via Tui geboekt Wel gek dat we via Tui niet direct gevonden hebben. Maar eenvoudig snel alles geboekt

Over het algemeen niet te moeilijk

De reservering verliep goed. Het was voor ons niet de eerste keer. Het verwondert ons wel, dat de bijschrijving van de betaling zo lang moet duren, ruim twee dagen. Misschien is het beter, dit duidelijker te vermelden en niet alleen bij FAQ of bij het 'chatten'. Dan maak je je minder zorgen, of het wel overgeboekt is.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk