Heb later nog contact gehad met de plaatselijke Tui winkel. Werd zeer goed en vriendelijk geholpen

Slecht

Vond het een aan fluiting werden op gehaald door iemand die geen Engels sprak op Nederlands hij sprak alleen maar Spaans we werden bij het hotel er uit gelaten en zoek het maar uit vervolgens kom je in het hotel is het daar ook zo dat er geen Engels werd gesproken alleen maar Spaans kontact met jullie was vervelend duur de lang via de app of er werd niet gelijk gereageerd ook lag dit hotel in een gebied wat niet echt in de bewoonde wereld Onze plezier was er gauw af Ben dit niet gewend van tui dat hé er nog mensen naar toe laten gaan of je moet duidelijk maken dat er alleen Spaans word gesproken me vakantie is er wel minder door geworden

Jammer dat er niet gereageerd wordt op mijn mail

Eigenlijk ging alles goed van het boeken tot betalen en dan hadden jullie zeker meer sterren gekregen. Maar deze actie om hier gehoor aan te geven werkte de dag dat ik de mail ontving niet. Ik neem dan de moeite om direct met een antwoord te reageren (naar een valide email adres) en niemand laat even wat weten. Eigenlijk onbehoorlijk en dit motiveert ook niet om dit de volgende keer te doen. Ik hoop dat jullie beter reageren als er tijdens de reis zich iets voordoet, ik voel me in ieder geval niet serieus genomen.

Makkelijk geboekt!

Op een makkelijke manier een vakantie boeken is gelukt!

Soepel

Gemakkelijk te boeken site

zeer duidelijk met boeken

heel overzichtelijk met reizen bekijken en boeken heel eenvoudig op de web side ook betalingen met credit kaart of ideaal enz en een goede service helaas aan de telefoon super lange wachttijd is een min punt

Heldere informatie, duidelijke voorwaarden en breed aanbod

Zoek- en boekproces verloopt prettig

Jammer

Ongelofelijke lange rijen voor de incheckbalie, hetzelfde bij de bussen naar de eindbestemming om hopeloos van te worden. Nu heb ik weer bij TUI geboekt, zou graag wat schriftelijke vragen willen stellen maar dit blijkt niet mogelijk te zijn. Hoogstwaarschijnlijk onze laatste keer met TUI. Gaan wij weer proberen onze glimlach terug te vinden

Prima website

Meteen toen het hotel dat ik wilde op de website verscheen in oktober voor juni 2022 heb ik meteen geboekt maar wat schetst mijn verbazing toen ik 5 of 6 dagen later nog een keer keek was de prijs per persoon ongeveer € 125,00 goedkoper. Jammer tui maar daar snap ik niks van en dat is toch veel geld dat ik nu misloopt.

Klantvriendelijke site

De site is zeer klantvriendelijk. Boeken is erg gemakkelijk. Ik boek altijd al onze reizen bij TUI. De beste reisorganisator van Nederland.

Duidelijk en overzichtelijk

Zoekende naar een winterzon vakantie vond ik al snel mijn ideale reis. Het boeken ging makkelijk.

Duidelijk en makelijk

Ik vind de omschrijving duidelijk en de gegevens invullen is heel duidelijk. Echter mis ik een plek om bepaalde dingen nog extra aan te geven. Zoals: kamer zolaag mogelijk of koelkast en airco noodzakelijk ivm ziekte en medicijnen

Het zoeken naar en het boeken van een vakantiebestemming is een leuke en doeltreffende actie bij TUI

Ruime keuze / doelmatige zoekmodule / naar wens in te vullen / goede vergelijkingsmogelijkheden.

Goed.

Hoewel ik niet handig ben met internet etc. kwam ik bij het boeken van dit reisje geen problemen tegen.

Ging lekker vlot

Alles overzichtelijk en duidelijk.

Alweer prima geregeld.

Prima service en betrouwbaar.

Helemaal goed

Niets aan wijzigen.

Klasse!

Alles professioneel geregeld. Telefonisch soms moeilijk te bereiken.

Ging snel

Het is eensuper boeking. Hoop dat de ervaring daar ook heel goed zal zijn

Makkelijk te boeken

Het zoeken en boeken in "mijn.tui App" ging gemakkelijk, overzichtelijk en snel.

Makkelijk te boeken en duidelijk.

Eenvoudig en duidelijk

Goede zoekfunctie waardoor je gemakkelijk je perfect vakantie locatie kunt vinden

Nette site om te boeken.

Overzichtelijke site en duidelijke prijsstelling.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk