Prima, maar, niet alles was altijd even zichtbaar en duidelijk

toen ik geboekt had en betaald zag ik niet mijn booking terug. Ook wilde ik mijn profiel invullen maar werd er elke keer uitgegooid met de melding "unauthorised user". De booking ging goed en ook de mail bevestigingen. Pas later kon ik de booking toevoegen en mijn profiel invullen.

Prima website

Makkelijk en snel op te zoeken en te boeken. Duidelijke info.

uitgebreide keuze en makkelijk te boeken

Goede trefwoorden om te zoeken, Makkelijk te vinden en te boeken.

Snel geregeld

We wisten vanuit dit jaar waar we heen wilden gaan dus zijn de vakanties voor aankomend jaar zo geboekt

Maar 1 klein probleempje

Er is nergens de mogelijkheid om een opmerking in te voegen. Wij reizen samen met een ander gezin en we kunnen dit nergens ingeven.

aantrekkelijke aanbieding bleek opeens 100 euro duurder te zijn geworden !

Ik keek er wel even van op dat tijdens het boekinsgproces, de totaal prijs opeens 100 euro duurder werd met een standaard huurauto, terwijl de reis toch echt werd aangeboden inclusief huurauto....

Simpel en snel

Eenmaal 'n goede bestemming gevonden is 't simpel boeken. Ik vind 't wel vreemd dat de prijzen bij de bestemmingen danig afwijken van de uiteindelijke prijzen en dat gaat dan niet over enkele euro's.

Zeer slecht bereikbaar

Voorheen prima vakanties gehad bij TUI. Echter de bereikbaarheid is een drama. Je kunt TUI niet mailen, alleen via facebook en twitter bereikbaar. De chatrobot snapt de vragen nooit. Uiteindelijk het kantoor in Rijswijk gebeld. Je krijgt dan een keuzemenu en de keuzetoetsen werken niet, pas na meerdere pogingen kon ik de keuzes intoetsen. Daarna wordt je alsnog in de wacht gezet zonder te weten hoe lang het nog gaat duren (zeer frustrerend...duurt het 5 min.? een uur ? niemand weet het. In mijn geval was ik na een half uur aan de beurt en kreeg ik een nietszeggend antwoord. Jammer dat TUI zo klantonvriendelijk is geworden.

Blij dat ik mijn vakantie voorlopig kon vastleggen alvorens definitief te beslissen

Vlot keuzes maken - makkelijk diverse opties bekijken. Soms verlies je wel de opgegeven voorkeuren of samenstelling van het gezelschap.

Goed betrouwbaar en nette communicatie

Altijd netjes ook in 2020 bij ziekte snel afgehandeld en reissom retour

Super vakantie geboekt bij TUI!!

Hebben een fantastisch verblijf van 10 dagen geboekt bij TUI, zijn al voor de derde keer in dit resort en is een super plek waar we heerlijk kunnen gaan genieten met onze dochter en schoonzoon. De reservering verliep vlekkeloos en we zijn blij om weer met TUI op vakantie te kunnen gaan!!!

Zeer verouderde hotels, soms de enige gasten in een hotel in de periode 22 oktober tm 29 oktober.

Wij zijn niet tevreden.

De beste

De beste onder de online aanbieders! Geen verborgen kosten zoals bij sommige andere grote namen (S..web). TUI website werkt heel prettig en de vakantie is gemakkelijk geboekt en betaald.

Vervelend dat je persoonlijke gegevens moet invoeren aan het begin van het proces

Vind het ook spijtig dat je niet kamers kunt koppelen met bv vriende , stoelen kunt kiezen in het toestel ook al dan niet met vrienden. Jammer dat er weinig kleine accommodaties zijn. Prima wat er geboden wordt aan flexibiliteit en corona/maatregelen/ akties/ gled terug/omboek garantie, top.

Makkelijk

Helder en goed

Alles was duidelijk en daardoor was het boeken geen enkel probleem.

Makkelijk en goed

Goede service makkelijk te boeken

Overzichtelijk alles boeken

Boeken ging makkelijk.

Overzichtelijke website

Het was een fijne en overzichtelijk website. Het enige jammere was dat ik in december wilde boeken, alleen op de website verschoof de datum elke keer terug naar november. Na enigszins wat te hebben gepeuzeld is het me toch gelukt om voor de gewenste datum te boeken

Altijd betrouwbaar

Makkelijke site. Altijd zeer goed bevallen, boeken bij TUI. Ook tijdens corona begin tijd. Zeer correct en vakkundig geholpen. Dit is nog lang niet mijn laatste boeking. Top site, Top organisatie.

Eenvoudig en overzichtelijk prijsoverzicht

Eenvoudig te doen als digibeet en je hoeft niet te veel in te vullen. Bij elke stap zie je ook overzichtelijk wat de prijs doet.

Onduidelijke puzzel

Zoekopdracht voor single geeft een hoop gedoe voor je op de site komt en boekproces ging ook met hindernissen Boek al 15 jaar als single vakanties bij verschillende organisatie daar ging het altijd vlot Nee voor boekingsproces hoe verder verloop gaat maakt me nieuwsgierig

Matige website

Heeft veel tijd gekost te boeken met name het gebruik van aankomst en vertrek data wekt absoluut niet soepel.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Met speels gemak kom ik op de juiste bestemming

Overzichtelijk

Ik vond het boeken bij TUI makkelijk en soepel gaan. Het aanbod is groot en overzichtelijk. De webside is snel en de bevestiging per e-mail kwam erg snel. Het enige nadeel vond ik, dat je niet kunt boeken met een adres buiten Nederland, België en Duitsland. Ook kan je geen buitenlands mobielnummer aangeven. Bij de gegevens van de reizigers komt automatisch bij de nationaliteit NL. Dit kan daarna niet meer veranderd worden en moest ik telefonisch navragen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk