niet mogelijk om tickets bij te boeken omdat het nieuwe systeem van Tui niet werkt
Urenlang aan het zoeken geweest naar een reis waar überhaupt 2 jonge kinderen welkom zijn. Er is namelijk nergens een kamer of appartement te vinden voor gezinnen met 2 jonge kinderen. Lees 0 en 1 jaar. Eindelijk gevonden tegen een bizar hoge prijs maar oke, vervolgens meldt het volgende probleem zich weer...
Ik wil voor een lange vlucht van circa 10 uur een ticket bij boeken voor een kindje van 1.5. Al meerdere malen gebeld, maar elke keer krijg ik te horen bel over een paar weken maar terug. Tui heeft een nieuw systeem en daarin is het niet mogelijk om een extra stoel bij te boeken voor een kind onder 2 jaar?! Onlangs de vraag gesteld wanneer het systeem op orde is, maar ook hier is geen duidelijk antwoord op. Straks zijn wij de dupe om op ene lange vlucht van 10 uur 2 kinderen op schoot te moeten nemen omdat het systeem van Tui niet werkt. En omboeken, ja dat kan wel tot 4 weken voor vertrek. Is het dan mogelijk om dit in de gaten te laten houden door Tui, dat zij mij verwittigen zodra het mogelijk is? Nee natuurlijk niet!
Ik mag hopen dat voor die tijd het systeem inmiddels wel werkt!! Als het aan mij ligt annuleer ik de gehele vakantie en boek ik de reis bij een andere organisatie waar het wel mogelijk is zonder eenrichtingsverkeer!