Prima niets op aan te merken!

Gebruikersvriendelijk

Degelijk als alles bij TUI

Eenvoud dient de mens

Goed te doen

Alles was voor mij duidelijk. Voldoende informatie. Wel al meerdere keren deze reis gedaan. Dus dan weet je het zo langzamerhand wel.

Het overzicht was niet altijd even overzichtelijk, maar het was prima te doen.

Gelukt om te boeken op onbekende site zonder contact.

Het was wel even zoeken om alle gegevens te vinden van de boeking. is gelukt. Na 1 keer doen is het meer bekend.

Zeer slecht

Loze beloftes

Het invullen van de gegevens is simpel. Daarna ging het fout.

Ik had de gegevens van mij en mijn vrouw als eerste ingevoerd Daarna van onze twee vrienden. Toch werden we gemixt bij de indeling van de kamers. Dat heb ik weer veranderd. Daarnaast was de beginletter van de voornaam van onze vriend een IJ. Daar werd een Ij van gemaakt. Geen idee of dat op de tickets nu wel goed komt en bij de paspoortcontrole geen problemen geeft. Daarnaast was blijkbaar het opgeven van de ruimbagage veranderd. Ging vroeger gewoon via TUI. Nu moet dat bij Transavia. Ook niet erg als dat maar duidelijk is aangegeven. Nu kon ik via de chat aangegeven dat het niet lukte. Als antwoord werd gegeven dat mijn reisbureau dat moest doe. Een TUI reisbureau bezocht. Men kon dat ook niet maar moest ik zelf doen op de site van Transavia.

Telefonisch slecht bereikbaar terugbelverzoek niet gehad en geld overgemaakt en dan krijg ik verzoek

Erg verwarrend

waardeloos bedrijf

waardeloos, asociaal en geldgierig bedrijf. Boeking klopt niet, stoelen moet je reserveren, ondanks lege plekken in vliegtuig, zetten ze je niet naast elkaar. Hostessen komen niet opdagen, vraag je rustige hoge kamer, zetten ze je op de tweede verdieping, naast de gym, vakantie verlengen gaat niet, elke optie is nee, je kunt wel nieuwe vakantie boeken, ondanks dat je maaltijd boekt in vliegtuig, is er niks, was al 4 weken bekend bij stewardessen. Hostess bij ander hotel interesseert het helemaal niet. op de app reageren ze wel, maar als je beetje tegengas reageren ze niet meer, en wordt je geblokkeerd. Communiceren is ook vak apart, uur in de wachtrij hangen is normaal. NOOIT MEER TUI. BEDENK VOOR JE BOEKT. Bekijk alle reviews het is een ZOOITJE

snel en eenvoudig

alleen de vorige reis kon ik direct na de boeking ook stoelen reserveren bij Transavia airlines maar bij deze boeking lukt dit niet

De service van Tui is zacht uitgedrukt drama!

Je zou zeggen dat een grote organisatie zoals Tui de klantenservice etc. wel op orde zou hebben. Nou, alles behalve dat! Het begon met een mail “uw vlucht is geannuleerd wegens Corona”. Bijzonder dacht ik, want andere maatschappijen zoals KLM vliegen in diezelfde periode nog wel. Na wat onderzoek gedaan te hebben en eindelijk een nietszeggende reactie van Tui te hebben ontvangen, blijkt dat ze niet naar oranje gebieden mogen vliegen. Als organisatie weet je natuurlijk dat de kans groot is dat de vlucht daardoor niet door kan gaan. Jammer dat ze niet transparant zijn naar hun klanten, want dan had ik meteen bij KLM geboekt. Nu heb ik vele duurdere vliegtickets moeten kopen, en reken maar niet op iets van coulance cq. begrip van Tui. Ze vinden het namelijk al lastig om binnen twee weken na annulering de reissom terug te betalen. Dit is namelijk tot op heden nog niet gebeurd. Daarover wederom contact opgenomen met Tui ([email protected]), daaruit blijkt dat hun reserveringsafdeling heeft verzaakt. Dan zou je denken dat ze het geld snel gaan overmaken? Nou echt niet zo. Nu hanteren ze opeens een betalingstermijn van 14 WERKdagen terwijl in de eerste mail over twee weken werd gesproken. Contact gehad met Ron, Miranda, Koen, Karin en Maria. Deze personen zijn allesbehalve oplossingsgericht. Een laatste tip: Voor een snellere reactie van Tui, mail de eindverantwoordelijke van bepaalde afdelingen. E-mailadressen zijn als volgt opgebouwd: [email protected]

makkelijk en compleet

Boeken was erg makkelijk. De door mij verlangde info was bij doorklikken makkelijk te vinden. De volledigheid van de info was mede de reden om te boeken. Het boekingsproces was intuïtief te volgen en te doen.

Is echt heel slecht

Waardeloos

snel duidelijk en makkelijk

Lekker thuis een vakantie uitzoeken en boeken!

Wellicht de laatste keer via TUI

De boeking via de site gaat op zich prima, maar ik heb contact gezocht met het filiaal in Capelle aan den IJssel en daar (weer) verkeerde informatie ontvangen. Daardoor 2 dagen later geboekt met de prijs ruim € 100 hoger. Na de ervaringen van vorig jaar gaan wij waarschijnlijk voor de volgende vakantie naar een ander.

Makkelijk en overzichtelijk

Zoals al gezegd ging alles makkelijk en was de site overzichtelijk! Het enige minpuntje vind ik het boeken van de koffer(s), wat niet via de site kon, maar moest gebeuren via Transavia.com, dit is erg onduidelijk en kon dit tot op heden nog niet realiseren.

Ik vond het makkelijk en duidelijk om online te boeken

Nice

Nice

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk en helder

Kort duidelijk helder

Kun je altijd van op aan!

Beste reisorganisatie wat mij betreft. Makkelijk online boeken en bij vragen makkelijk en goed contact.

Zeer gemakkelijk te boeken

Via de website een eerder bezocht hotel heel gemakkelijk kunnen boeken

Makkelijk boeken

Ik vond de website zeer overzichtelijk en onze vakantie was snel geboekt.

Tevreden

Al jaren klant bij tui. Altijd top ook in tijden van Corona. Enorm veel keuze aan goede prijzen.

Mailcontact met Tui over gemaakte boeking niet mogelijk

Ik vind de site niet erg klantvriendelijk en duidelijk. Prijzen veranderen, ook tijdens het boekingsproces. Je persoonsgegevens worden niet onthouden, waardoor je steeds je gegevens opnieuw dient in te voeren. Je kunt niet gelijktijdig zoeken op vertrek vanaf meerdere luchthavens binnen Nederland voor dezelfde reis. Het is niet mogelijk om bv direct een aanpassing/aanvraag voor bv. cabriolet in te dienen in de boeking fly drive. Op de site zie je ook niet of de mogelijkheid van cabrio er is en wat de prijs is. Hierover kun je jullie ook niet mailen. Maar moet je bellen. Dit duurt lang, je hangt lang in de wacht. Bij bellen blijkt cabrio boeken mogelijk en hoor je de prijs. Waarom staat dit niet op de site? Verder zou het toch mogelijk moeten zijn om per mail met jullie te communiceren over de gemaakte boeking en aanvullende wensen daarin i.p.v. jullie steeds te moeten bellen? Ik heb dit voorgelegd aan medewerker die ik telefonisch sprak, maar dit was niet mogelijk.

Slordige prijsberekening

De geboekte prijs klopte niet. Een dag later moest ik nog een toeslag an dik 300 euro bijbetalen. Waarvoor is nog steeds een raadsel. Het alternatief was de hele cruise annuleren. Volgens de kleine lettertjes mag dit, maar het is mijns inziens zeer klant onvriendelijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk