ik heb het ervaren als fijn en geweldig

makkelijk en overzichtelijk boeken zonder verassingen.

Gebruiksvriendelijke site

Het ging heel gebruiksvriendelijk , overzicht is duidelijk

Matig

De Tui app werkt niet adequaat. Veel info ontbreekt of staat er de ene keer wel bij en de andere keer niet. Betalen via de app gaat niet, zelfs de factuur is niet terug te vinden.Daarnaast boek ik vorige week bewust tegen een meerprijs 2 nonstopvluchten en zitten er nu zowel op de heen als terugvlucht tussenlandingen in. Beetje jammer. Ik heb er over gebeld en uiteraard wordt het voorbehoud van vluchtwijzigingen op de website kenbaar gemaakt. Wat ik dan weer vreemd vind is dat ik bij een nieuwe boeking de reeds gecancelde nonstop vluchten wel nog kan selecteren. Ik boek speciaal bij TUI vanwege de naam, zekerheden etc. Tot nu toe komt het helaas een beetje amateuristisch over.

Eenvoudig maar toch niet compleet

Het boeken is een eitje. Alleen jammer dat ik tijdens het boeken geen privé transfer op plaats van bestemming kon mee boeken. Dat kon wel altijd. Preferentie opgeven zou ook handig zijn, nu moet je toch na hev boeken weet in de wachtrij om alles compleet te maken

Perfekt

We gaan altijd met Tui en meestal zelfde hotel

Snel en doeltreffend boeken bij TUI.

Uit ervaring bekend. Vakantievieren begint door te boeken bij TUI.

Makkelijk en snel

Duidelijke omschrijving. Alles spreekt voor zich.

Werkt prima

Werkt prima

duidelijk

vertrouwd en goed

Simpel en eenvoudig

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Bij TUI daar doen ze , wat de concurrent belooft

Beste touroperator zeer goed geregeld. Altijd duidelijk naar de mens. TUI doet en staat voor de vakantiegangers waar je ook bent, TUI is altijd dichtbij.

Boeken is heel eenvoudig

Prima ervaring om te boeken op de website van Tui!

Fan van TUI

TUI always. Zo'n fijne reisorganisatie, mooie bestemmingen. Heel klantvriendelijk en gastvrij. Ik ben fan.

Zonder problemen te boeken

Het koste btrekkelijk weinig moeite. De beschrijving was helder en duidelijk. Het koste alleen enige moeite om het juiste arrangement tevinden.

Eenvoudig

Gemakkelijk en eenvoudig in te vullen

Super eenvoudig

Het boeken gaat super eenvoudig, ook ik als gemiddelde gebruiker kan er makkelijk mee overweg

Kwaliteit

Eenvoudig te boeken, goede service bij wijzigingen, duidelijke info

makkelijke en duidelijke site !!

Zeker aan te raden aan anderen. Overzichtelijke. Maak er al meerdere jaren gebruik van. Top!

Met TUI wordt mijn vakantie pas een echte vakantie

Alle vakanties die wij met TUI hebben gedaan waren stuk voor stuk top vakanties. Goede locaties met goede en duidelijke omschrijvingen op de site van TUI Goede prijskwaliteitsverhouding Wij zijn erg te spreken over de Time to Smile accomodaties.

Prima website, werkt goed

1 minpunt, geen fotoos van de sta caravans die we wilden huren. Moesten helemaal verwezen worden naar website van de camping

Alles goed overzichtelijk

Boeken ging heel makkelijk. Maar de bedenktijd die je krijgt is ook heel fijn. TUI is onze reisorganisatie!

goed en overzictelijk

heel goed boek al jaren bij TUI zowel auto als vliegtuig reizen

zo makkelijk!

Niet de eerste keer, zeker niet de laatste keer. Makkelijk boeken, duidelijk en overzichtelijk. Alle benodigde info staat er duidelijk bij.

Prima te vinden allemaal

Het is allemaal goed te zoeken wat je wil.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk