Duidelijk, overzichtelijk en klantvriendelijk

Duidelijk, overzichtelijk en klantvriendelijk

Makkelijk om een goede keuze e maken. Alleen jammer dat je nergens een opmerking kunt plaatsen bijvoorbeeld een voorkeur

makkelijk

wel moeilijk de juiste reis te vinden, maar als je die eenmaal hebt gevonden gaat het vlot

Makkelijk boeken via internet

Boeken was makkelijk via internet alleen voor de preferentie opgeven moesten we even bellen naar tui

Gemakkelijk

Super tevreden over tui

Duidelijke informatie

Vlotte invoering gegevens

Vriendelijk en efficient

Duidelijke informatie, goede voorwaarden en ruime keuze. Efficiënte en vriendelijke telefonische toelichting.

Super eenvoudig om te boeken!

Ik boek al enige jaren onze vakanties via jullie website. Vooral de toe te passen filters zijn zeer handig. Tevens is er veel informatie van jullie maar ook van gasten te vinden.

Mooi en duidelijk

Was makkelijk te boeken

Snel en makkelijk

Het boeken van onze zomervakantie was kinderlijk eenvoudig en snel klaar. Per omgaande gelijk de bevestiging in mijn e-mail.

Alles duidelijk

Makkelijk te boeken, alles duidelijk beschreven

Overzichtelijke website met ruime keuze bestemmingen en soorten vakanties

Overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice. Lastig dat er geen e-mail is

Makkelijk en duidelijk

Eenvoudig en duidelijke manier om de juiste informatie te vinden en te boeken.

Vind het jammer dat de app deze boeking niet ondersteund

Andre waren er 5 sterren gekomen

Fijn en overzichtelijk boeken.

Het enige wat ik minder prettig, maar niet hinderlijk vond was dat als de reis is opgeslagen je na het heropenen van de reis je wederom je bagage moet opgeven.

Vrij eenvoudig te boeken

Simpel en eenvoudig

Kon in ieder geval snel boeken. Kostte geen moeite een kind kan de was doen.

Goed bevallen

Dit was de eerste keer via tui website is me prima bevallen

Prima om te boeken

Makkelijk om door het proces van boeken heen te lopen.

Geweldige maatschappij

Het boeken van reizen enz is zeer gemakkelijk Binnen een mum van tijd geregeld Overzichtelijk en duidelijk aangegeven wat inclusief is of niet Regelmatig updates Goed op de hoogte gehouden via mail Betalen ook gemakkelijk Via ideal op de site

Duidelijk en overzichtelijk

Gewoon rustig de tijd nemen om alles goed te lezen.

Zeer gemakkelijk

Zeer gemakkelijk. Duidelijk. Goed leesbaar

Overzichtelijk

Duidelijke en voldoende informatie over accomodaties en ligging.

Positief

Positief

Prima , alleen vond ik de uitleg over de verzekeringsmogelijkheden wat onduidelijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk