Duidelijk, snel

Niets op aan te merken

Prima!

Makkelijk en overzichtelijk.

Gewoon goed

je krijgt waar voor je geld en hebven op alle gebieden goede kennis.

Duidelijk en makkelijk

Vriendelijke site en het invullen spreekt voor zich.

Duidelijken klant vriendelijk

We hebben onze vakantie naar Bonaire makkelijk kunnen boeken

Makkelijk

Vorig jaar ook bij Tui geboekt en is goed bevallen

Info en boekingsproces overzichtelijk en eenvoudig te doorlopen

De site is uitnodigend, aanbod prima en het boekingsproces loopt op rolletjes. Had 1 vraag, soepel snel en goed beantwoird

Goed en duidelijk snel geboekt

Veel aanbod, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

De site werkt prima, duidelijk, goede filters te gebruiken en veel keuze. Voor het aanbod in Nederland zou ik het alleen nog handig vinden dat je de optie zit hebben : omheinde tuin. Dit in verband met de hond.

Goede filters, preferentie's kunnen toevoegen zou fijn zijn......voor onze boeking was de hoogte van de garage van belang, had fijn geweest indien dit vermeld was. Opgelost door de accommodatie zelf te mailen, zelfde dag nog antwoord, super

Nooit verwacht van TUI, gezien trouwe klant …

Reeds meer dan 30 j klant doch omwille van het negeren van alle COVID regelgeving in het hotel Riu Costa del Sol (01/12/21) bezorgde dit ons geen vakantiegevoel doch stress en angst voor besmetting. Klacht werd ingediend bij Tui doch i.p.v. nazicht ter plaatse teneinde de geloofwaardigheid te bevestigen, nam men tel contact met het hotel die uiteraard de wantoestanden ontkende. Gevolg: geen verder gevolg en de aanwezige Belgische klanten werden aan hun lot overgelaten. Schandalig, onverantwoord en schuldig verzuim ! Het is dus duidelijk dat winstbejag primeert op veiligheid bij Tui. Men gaf geen vakantiegevoel maar werkte mee aan de angstgevoelens. Zelfs bij nieuwe klacht bij thuiskomst, geen enkel gebaar van medeleven of tegemoetkoming voor deze grote tekortkoming inzake bemiddeling of tussenkomst met het hotelmanagement. Jammer, want daardoor is het vertrouwen in TUI nu volledig verdwenen. Waarom nog een pakketreis boeken, als men toch niet op professionele tussenkomst kan rekenen? TUI dit vinden we niet netjes en daarom willen we anderen behoeden voor dergelijke toestanden. (het beeldmateriaal terzake genomen zullen we bewaren) Mvg

Duidelijk, gemakkelijk te boeken, de bestemming die ik zocht

Gemakkelijk te boeken. Duidelijk, met alle extra's (verzekeringen, parkeren, transfer airport) apart bij te boeken. Goede omschrijvingen

Mij ervaring is gewoonweg geweldig .zoals het hoort . Je hebt meteen het voorgevoel van op vakantie gaan.

Perfecte website

Alles is klaar en duidelijk

Fantastische selectiemogelijkheden en mooie bestemmingen

Als je op zoek bent naar een mooie bestemming moet je eenvoudig kunnen zoeken. Dat is bij Tui goed geregeld. Ook de transfer naar het einddoel is prima. Goede adviezen over excursies.

Overzichtelijk en makkelijk

Het ging perfect ! Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar

Het ging erg gemakkelijk

Je wordt goed door alle punten geleid en geïnformeerd ,genoeg info ….

duidelijk en eenvoudig

Prima site, meestal doen we het via vakantiediscounter , daar zien we de prijsverschillen wat makkelijker op datum.

Super goede informatie. Boeking ging soepel. En vooral de informatie na de boeking is geweldig. In deze gekke tijd (Corona) waarin wij leven maakt het reisbureau alles mogelijk om onze reis om te boeken

prima, duidelijke snelle site

Makkelijk zoeken op de Tui site, pagina's laden snel. Duidelijk informatie.

Ideaal

Het is snel en simpel

Goed! Makkelijk via internet te boeken.

Wij hebben vaker met Tui vakanties geboekt. Nooit problemen gehad.

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken al is vergelijken van aanbiedingen soms minder user friendly

Gezocht en gevonden en geboekt

De website van Tui is overzichtelijk.

Fijne site duidelijk en direct

Altijd heel behulpzaam

Volmerlaan 3