ging vrij gemakkelijk

snel gevonden

Geen problemen gehad met het vinden van mijn vakantie

Vlot gevonden wat ik zocht

Zeer vervelend onderzoek

Wellicht gemeen echter heb ik besloten om elke firma welke klant onderzoeken ongevraagd na elke bestelling stuur mijn ongenoegen hierover duidelijk te maken. Je wordt toch gek van al die vragen en nog irritanter is de herinneringen die worden gestuurd indien je niets hebt ingevuld.

Mijn vakantie boeken op de website was geen probleem.

Het boeken ging goed met de volgende stappen voor vertrek denk ik wel wat meer moeite tegen te komen.

Fijne website

Snel, eenvoudig en overzichtelijk

Iedere zjos die op de Parsival heeft gezeten slaagt erin om eenvoudig met Tui een reis te boeken. Als dat niet lukt bende gewoon niet bekwoam om zelfstandig op vakantie te gaan.

Makkelijk te boeken

De vakantie die ik heb geboekt was gemakkelijk en simpel te boeken

Bagage

Over 1 ding onduidelijkheid Ik ben gewend dat me 10 kilo handbagage mag en boek altijd 20 kilo ruimbagage Het stond er onduidelijk Ik las dat je maar 5 kilo handbagage mag en heb daarom 25 kilo ruimbagage geboekt Via chat vertelden ze me dat het nog steeds 10 kilo was en heb ik dus onnodig 25 ruimbagage geboekt

Eenvoudige en overzichtelijke boeking op de website

Het boeken ging vlot, maar vóór de boeking werden we bestookt met het zgn. vroegboekersvoordeel. Die bleek na de boeking omschreven te worden als "inkoopvoordeel". Gevolg is dat je als klant denkt dat de vroegboekersvoordeel niet is toegepast. Een betere omschrijving zou het nadeelgevoel van de klant kunnen wegnemen.

Goed geholpen bij de klantenservice.

Prima!

Het is makkelijk om je berekening te maken van een vakantie, informatie is duidelijk en een reis boeken is zo gedaan.

online boeken gaat prima, alleen kun je geen dingen voor mensen met rolstoel invoeren. Dat is jammer.

Alles prima m.u.v. het reserveren van parkeren.

Onduidelijk hoe en waar geparkeerd kan worden.

niet super goed en niet super slecht

Ik vind het zoeken naar een goede prijs / datum erg ingewikkeld. En lig je er eenmaal uit dan kun je helemaal opnieuw beginnen. Vooral het stuk met de geboortedata van de gezinsleden vind ik erg irritant, dat komt elke keer als vraag terug. terwijl in mijn profiel alle gegevens al vastliggen, jammer dat je dat niet gewoon kunt aanvinken. En bij de laatste zoektocht was eenouderkorting ineens niet meer beschikbaar, maar daar kun je dan ook nergens beroep op doen of navraag naar doen.

Zo gebeurd

Oké

Het boeken van een vakantie gaat vrij eenvoudig. Alleen bij een reisbureau vind ik fijner . Je krijgt hulp bij het boeken , je krijgt meer informatie over bijv de reis , locatie enz .de boeking bij mij is niet helemaal goed gegaan kwa koffer en handbagage. En ik kan het nu ook niet veranderen. Dat was bij het reisbureau waarschijnlijk niet gebeurd

Simpel

Aangezien we hier al eerder waren geweest, wisten we precies wat we wat we wilden ! Daardoor was het niet moeilijk. Alleen de 30% aanbetaling vond ik wel veel.

Snel en makkelijk boeken

Ik vond het makkelijk om snel bij Tui een leuke vakantie te boeken. Ook na de boeking kreeg ik duidelijke informatie.

In sneltreinvaart geboekt

Boeken van een vakantie is bij TUI een fluitje van een cent

Afschuwelijk

ik heb een wintersportvakantie geboekt met mijn gezin, door de lockdown in Oosterrijk kon de vakantie niet doorgaan. Gelukkig konden we via Tui een andere reis boeken dat was een super service. Tot de volgende dag, een paar uur voor vertrek, spullen al gepakt het bericht dat de reis toch niet kon doorgaan (reden was een dubbele boeking bij Tui), zo stonden we met lege handen. Er is voor ons geen andere reis geboekt, we werden laat geïnformeerd (achteraf waren de tickets al 4 uur eerder van mijn tui gehaald).

Het ging wel maar doe liever met jullie samen

Ik doe het liever met jullie samen

Prima boekingssite

Makkelijke site met duidelijke gegevens. Uiteindelijke geboekt met een mooie korting. Nu hopen dat er geen lock-downs komen.

De site is vrij duidelijk om je booking te regelen

Het was goed te doen.

Rommelige site

Te moeilijk andere sites beter bv sunweb D tours reisbureau geen hulp mogelijk. Betaling gedeelt te onduidelijk alles in bleu. Maak iets rood.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk