Jullie hebben een hele fijne site!

Heel handig en makkelijk in gebruik, blij mee En de site is niet saai, ik ben daar gevoelig voor! als de site niet mooi is boek ik er ook liever niet, jullie site is perfect!

Goed duidelijk

Ik boek vaker met Tui. De we site is duidelijk en praktische goede informatie over de bestemming persoonlijk zou ik heg ook fijn vinden als ik duidelijk kan zien of er een koelkast je is , soms erg goed zoeken/lezen. Ook duidelijk foto’s etc. Een ding zou ook echter aangepast mogen worden het attenderen op de app zoals gezegd ben ik er. Terugkerende klant heb diverse malen geboekt dus uiteraard de app echter heb ik na boeking 4 of 5 keer een getting en gekregen aan de app vindt ik veel .

Lekker eenvoudig

Proces verliep eenvoudig en snel. Geen moeilijke zaken, simpel in te vullen

het was niet moeilijk

de site geeft goede informatie. Ik wist alleen niet wat bij de kamers 2+2 betekende en kon de verklaring niet vinden. Verder kon ik niet vinden hoe het met openbaar vervoer zit bij het hotel.

Duidelijke website, makkelijk te boeken

Fijne website met duidelijke informatie.

reis is makkelijk te boeken, alles is duidelijk

Ga al jaren via een reis van Tui op vakantie. Het is altijd goed geregeld. Ook op de plaats van bestemming. Tegenwoordig zelfs met App contact etc.

Alles was goed en duidelijk zichtbaar qls je gaat boeken

Duidelijk en snel

Gemakkelijk vakantie bekijken en boeken. De website van Tui helpt je duidelijk en gemakkelijk door de verschillende stappen heen.

Alles snel en duidelijk

Ik kon een aangeboden reis niet boeken

11 dagen karakteristiek Andalusië stond aangeboden maar was niet te boeken

Even uitzoeken ( ik was maar met 1 persion ) hoe ik dat aan kon passen daarna prima . Alleen prijs was anders dan gedacht .

goed en duidelijk

Snel simpel stap voor stap

Voor de eerste keer ging het soepel. Alles goed van begin tot het einde..

Erg overzichtelijk

Alles is erg duidelijk omschreven en makkelijk. Alleen jammer dat je geen voorkeuren kan opgeven zoals wanneer je met meerdere personen gaat om kamers dicht bij elkaar te hebben..

Makkelijk en duidelijke website

Her was allemaal erg overzichtelijk en duidelijk

Duidelijk en uitnodigen om verder te gaan

Goede ervaring vooral de app

klanten service vriendelijk en prima, site schiet er vaak uit. Dat irriteert bij het boeken.

Regelmatig schoot de site eruit en kon ik niets meer. Lag niet aan mijn verbinding. Mijn vriendin had namelijk hetzelfde. De volgende dag idem dito. Wel teleurgesteld over een extra korting die net een dag viel voordat we boekten en de volgende dag dus niet meer geldig was en toen, als klap op de vuurpijl, 6 dagen nadat we geboekt hadden was die actie weer actief. Gebeld, met overigens uiterst vriendelijke klantenservice dat moet gezegd, heb toen 50,- als doekje voor het bloeden gekregen. het verschil tov de actie was 160.,-. De dame aan de telefoon was uiterst behulpzaam, dat moet gezegd.

Snel gevonden, snel geboekt!

Overzichtelijk, vorige reizen snel gevonden, na probleem telefonisch contact, snel geholpen en opgelost.

Makkelijk en snel boeken

het zou overzichtelijker kunnen

in eerste instantie prima overzicht en aanbod echter tijdens het daadwerkelijke boeken wat onduidelijkheden tegengekomen en bij de laatste stap om de boeking te bevestigen was alles opeens weg en kon ik alles weer opnieuw invullen, heel frustrerend. Verder zou het beter zijn als alle bijkomende extra kosten van de vliegtuigmaatschappij ook al vermeld zouden worden. Dit betreft dus het voortraject want de reis is pas in maart en daarover kan ik dus nog niets zeggen. (ik heb de uitnodiging ontvangen voor een review van het boeken bij Tui ontvangen, niet over de reis). De communicatie na het plaatsen van de boeking ziet er overigens goed uit en duidelijk, hopelijk bevalt de rest ook goed zodat de uiteindelijke score hoger uitvalt.

Ging erg makkelijk

Het was duidelijk en stap voor stap

Duidelijke informatie

Wij kenden het al van vorige boekingen, er wordt snel en efficiënt geantwoord. De site is overzichtelijk.

In zijn algemeenheid gemakkelijk om te boeken.

Het reserveren en boeken ging redelijk vlot. Meer persoonlijke wensen zijn lastiger. Zo was er geen mogelijkheid om ruimbagage voor de terugreis te boeken.

even voor gaan zitten, maar dan loop je het makkelijk door.

Ik vogel de reis tot het uiterste uit. Eenmaal mijn keuze gemaakt, is de boeking niet moeilijk.

Prima en duidelijke site

Het vinden van de bestemming en het boeken gingen vlot.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk