Snel en efficiënt

Toegankelijke overzichtelijke site waar je snel en efficiënt kunt boeken.

overzichtelijke site

makkelijk en overzichtelijk ,alles is duidelijk

Goede site

Duidelijk en overzichtelijk

Het boeken van de reis was duidelijk en overzichtelijk. Alleen toen ik de vliegtuigstoelen en ruimbagage was het boeken wel duidelijk, alleen met betaling was onduidelijk. Heb hiervoor contact opgenomen met de klantenservice, hebben me het uitgelegd.

overzichtelijk en vlot door te lopen

Overzichtelijk en vlot door te lopen. Geen enkele moeite om te boeken.

Vragen worden snel beantwoord en ook terugbetaling vorig jaar ging heel vlot.

heel goed

top

Website werkt heel makkelijk

Heel eenvoudig om wat te boeken. Je wordt langs alle stappen geleid, werkt prima!

Moeilijk te vinden 1 perskamer

Als oud klant van Kras reizen, nu bij jullie geboekt De internet site van Kras was voor mij duidelijker Het was echt zoeken of er een reis was in mei naar Albanië En of er een 1 persoons kamer mogelijk was Kras had ook overzicht van leeftijden en groeps boekingen of er meer alleenstaande geboekt hadden Dat mis ik echt op jullie site Ben benieuwd of jullie het zelfde meestal goede niveau reisleiders hebben Hopelijk gaat de reis nu wel door,al 2 keer eerder geboekt in Corona tijd

Geen tevreden gevoel.. nu nog niet

Ik heb geboekt, ik annuleer ook niet , maar voel nog steeds ontevredenheid omtrent het boeken online en mijn bezoek aan u reisbureau … ik had gehoopt dat mijn onvrede zou weg gaan maar dit is niet het geval… wanneer u meer info wilt zou ik graag in gesprek gaan met u

Prima!

Het boeken bij tui is altijd snel en gemakkelijk, nooit problemen gehad. Geeft toch een bepaalde zekerheid. Alles is nl tot in de puntjes verzorgd!

Snel gekozen en geboekt

Snel gekozen, heb eerst nog wel geprobeerd om te chatten maar de functie werkte niet. Enkel de bot werkte en die begreep mijn vraag niet. Via Twitter kreeg ik wel antwoord maar dat duurde 3 dagen.

Zoekfunctie kan beter

Ik boek altijd graag bij TUI, maar het zoeken op de site blijft toch behoorlijk frustrerend. Gevoelsmatig is het zelfs slechter geworden sinds vorig jaar: 1. Elke keer als je komt moet je opnieuw je gezinssamenstelling vullen, zelfs als je ingelogd bent. Het zou fijn zijn als dit gewoon onthouden wordt, zeker als je ingelogd bent. Een vakantie zoeken doe je toch niet snel in 1 keer, dus dit zou het gebruiksgemak echt verhogen 2. Als ik invul dat ik kinderen meeneem, verberg dan de accommodaties voor adults-only. Er is niks vervelender dan een mooi hotel gevonden te hebben en er bij het berekenen van de prijs achter te komen dat je kinderen niet welkom zijn. Andere aanbieders zoals Sunweb hebben dit wel goed voor elkaar (en lijkt me heel eenvoudig te maken) 3. Het komt best vaak voor dat bij het aanklikken van een tweede kamer in 1 boeking het prijsberekenen vastloopt. Je ziet dan dat er wel een kamer is, maar na het aanklikken duurt het heel lang en krijg je een vreemde melding dat de gekozen vakantie niet meer beschikbaar is. Het is overduidelijk dat er op de achtergrond een time-out heeft plaatsgevonden, want bv. bij een volgende poging lukt het dan soms wel. Overigens ben ik over TUI zelf wel heel tevreden! Dus kom ik toch steeds weer terug

Duidelijk

Gemakkelijk te boeken

Fijn

Alles is duidelijk

Simpel te boeken

Simpel te boeken, maar wel goed lezen en aanklikken. Het enige nadeel bi mijn boeking was, dat de ruimbagage via transavia geboekt moest worden.

TUI; Altijd goed!

Vertrouwd en altijd alles goed geregeld en zonder zorgen van je vakantie genieten. Dat betekent TUI voor ons!

Precies zo gegaan zoals we in ons hoofd hadden!

Je wordt sta voor stap aan de hand meegenomen om je vakantie te boeken. Ook bieden ze extra's aan! Ben je wat vergeten kan je persoonlijk contact opnemen. Deze was in ons geval ook super geregeld.

Goede en duidelijke site

We hebben alles goed en duidelijk kunnen vinden en boeken ging ook perfect

Omslachtig

Jammer dat niet alles er gelijk in wordt mee genomen.

Snel en makkelijk te boeken

Altijd geweldig

Al jaren boeken wij reizen bij TUI. Soms verre rondreizen en soms wat dichterbij. Onze ervaring is altijd geweldig. Alles goed geregeld. Makkelijk boeken en een prima service!

Probleem loos

Keuze was gemakkelijk