Voel me ******en
Ik heb de laatste jaren al vaker een vakantie bij Tui geboekt, naar tevredenheid.
Maar deze keer vind ik dat het ontbreekt aan duidelijkheid, waar ik zeer ontevreden over ben.
Ik ben gewend, dat je een boeking nog 5 dagen gratis kunt annuleren. Deze tekst staat dan onderaan de boeking.
Deze keer stond deze tekst er niet, maar ik ging ervan uit dat het goedkwam, want gratis annuleren kan altijd.
Nou deze keer dus mooi niet!!
Er stond een klein zinnetje: afwijkende voorwaarden met daarachter een vraagteken. Pas als je het vraagteken openklikt zie je de tekst: bij annulering moet het bedrag volledig betaald worden.
Bovendien is het zeer belangrijk dat je de persoonlijke gegevens gelijk correct invuld, want ook die kun je niet meer wijzigen. Ook daar word je niet op geattendeerd.
Ik wil onze vakantie graag wijzigen, van 8 naar 10 dagen en eventueel een andere periode, maar dat kan dus niet.
Ik ben hier heel ontevreden over. Waarom komt er niet onderaan de boeking te staan: niet gratis annuleren. Dan is het duidelijk. Nee, ipv daarvan moet je eerst een vraagteken openklikken. Dit is niet duidelijk en heel misleidend.
Dit is wat mij betreft een hele negatieve manier van werken van Tui.
Ook meerdere negatieve reviews gelezen van andere reizigers die zeer ontevreden waren over deze manier van boeken.