Ik hoop dat alles goed verloopt

site is redelijk goed bereikbaar

Niet zo heel fijn de laatste keren. De prijzen worden soms meerdere malen per etmaal aangepast, er wordt aangegeven de laatste tickets (voor deze prijs) dat klopt wel maar vaak zijn het niet de laatste tickets en staat er een paar uur later weer beschikbaar goedkoper ticket. Er wordt niet gelogen, maar ik vind dit wel misleidend.

perfect

Fijn zoeken met de juiste filters.

Je kunt het zoeken makkelijker maken door de juiste filters te gebruiken. Voldoende aanbod, duidelijke foto’s.

Super goed

gemakkelijk te boeken

Vemakkelijk vergelijken en boeken. Voor grote reizen liever via kantoor omdat ik dan met mijn masterkaart kan betalen.

Slechtttttt

Mijn ervaren met tui is heel slecht. Ik moet nu €900 euro betalen voor iets dat ik geen gebruik heb voor gemaakt

Wisselend

Het boeken is geen probleem, maar als je dan later een mailtje krijgt dat je de app moet downloaden zodat je alle info overzichtelijk bij elkaar hebt wordt het lastiger, je kan (nog steeds) geen rondreis in de app toevoegen. Moet toch niet zo moeilijk zijn om dat goed te regelen, en anders niet een mail sturen dat je die app moet gebruiken.

her was zeer lastig om onze keuze te boeken

de data in de keuze week in januari waren niet beschikbaar.... hws niet door tui vastgelegd?? wij gaan al jaren naar dezelfde accomodatie en nooit geen probleem om in juli/august voor januari te boeken uiteindelijk een datum kunnen boeken op de voor ons gewenste plek...3kamer ipv 2km app voor ons 2 en.. ...natuurlijk wat duurder.

Beter via het reisbureau

Online geboekt, daarna een wijziging gehad wat moeizaam verliep met de nodige fouten , na telefonisch contact , toch maar naar een reisbureau gegaan om alles in orde te maken. Online veel te lange wachttijd, en ondeskundige medewerkers

Reissom klopte niet

Het bedrag wat mijn reis in totaal zou kosten volgens het bedrag dat rechtsonder op de website te zien is nadat alle stappen doorlopen zijn (na het kiezen van aantal dagen, kamertype, vliegbestemming, vliegtijden etc). Dit bedrag kwam niet overeen met het bedrag dat ik in de factuur heb ontvangen. Hierover twee keer telefonisch contact gehad met klantenservice, maar zonder resultaat. Heb het bedrag uiteindelijk maar gewoon betaald, dit is mijn eerste keer dat ik een pakketreis heb afgenomen bij Tui. Het is weliswaar geen groot bedrag (€50/€60) maar principieel voelt het niet goed.

Betrouwbaar

Altijd goed bereikbaar en klantvriendelijk

Snel geregeld heel makkelijk en duidelijk

Aanbieding gezien,geboektven klaar was ik. Nu wachten om te vertrekken. SUPER TUI

Bij Tui is het boeken van een vakantiereis een fluitje van een cent

Een ruim aanbod aan reizen. Heb je een keuze gemaakt dan is boeken snel gebeurd. Tui zorgt dat de bevestiging snel, binnen het uur, in je mailbox zit. Volgens houde ze je regelmatig op de hoogte en wijzen ze je op de verplichte documenten op je vakantieadres. Top

Duidelijk en geen verborgen kosten

Overzichtelijk boeken Duidelijke prijzen en geen extra kosten

Handig .. makkelijk ..duidelijk

Het boeken van mijn vakantie ging prima via de website. Alleen 1 tegenvaller ... vorig jaar kon ik gelijk aangeven of ik comfort wil reizen in het vliegtuig. Dat is dit jaar niet het geval. Moet maar afwachten of ik dat uberhaupt kan. Dat valt me tegen, vooral als je al een jaar vooraf boekt. Dan moet je mijn inziens ook gelijk die keuze krijgen.

Prima, alleen vreemd dat als je met MijnTui inlogt voor het boeken, zou je ervan uit kunnen gaan dat de gegevens juist worden gekopieerd. Echter kwam ik er zelf achter dat voor mijn vliegticket nu mijn getrouwde naam werd gebruikt i.p.v. mijn eigen meisjes-achternaam. Ik moest toen gaan bellen en het heeft dan wel wat moeite gekost om het voor elkaar te krijgen om de naam gewijzigd te krijgen. Dus blijven opletten!!!

Fantastisch

Mooie duidelijke site om te boeken.

Het valt mij soms erg tegen

Wat mij ernstig stoort is dat ik als 1 persoon iets wil gaan boeken er zowat nergens iets voor mij te boeken valt. Dat ik een toesla moet betalen daar kan ik mee leven maar als ik mijn boeking/ zoektocht naar 1 persoon omzet is er plots geen accommodatie beschikbaar, Zachtjes gezegd ZEER TE LEURSTELLEND

Onhandig

Weinig info over de cruise, weinig info wat in je pakket zit. Cruises werken niet in de app? Alleen een cruise te boeken via tui.nl.. niet via .be Ook alleen vliegen vanuit Amsterdam voor een cruise

Duidelijkheid

Alles perfect

Top, ik gebruik alleen TUI

Overzichtelijk, makkelijk. Top site en moeie vakanties

Een gebruiksvriendelijke manier van een vakantie boeken

Veel keuze met meestal een overzichtelijke inhoud en een prettige manier om alvast in een vakantiestemming te komen. Uit eerdere ervaringen met TUI weet ik dat wat er wordt beloofd ook wordt nagekomen.

Makkelijk, snel en duidelijk

Altijd snel en makkelijk boeken op een duidelijke site zonder verassingingen achteraf.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk