overzichtelijke website met ruime keuze aan vakanties.

Bij het uitzoeken van een vakantie kijk ik als eerste op de website van TUI. Meestal vind ik daar wat ik zoek.

Zoals elke keer gemakkelijk en overzichtelijk

Goed om te vergelijken, genoeg informatie voor het maken van een juiste keuze

Het boeken ging prima

Het boeken ging prima leuke aanbieding en goede info op de site. Ik heb na mijn boeking gezien dat er wat foutjes op de site stonden echter is dan niemand bereid om met je contact te zoeken. Ook het vermelden van de dagen dat het Legoland park gesloten is had wat beter vermeld kunnen worden.

Mooie site, bijkomende kosten blijven schrikken

Boeken via de Tui site is 'easy'. Duidelijke informatie, hoewel echt wel erg marketing positief ingestoken. Het blijft schrikken hoeveel bijkomende kosten er verschijnen als je echt wilt boeken (in ons geval werd € 2.600,00 op een paar centen na € 3.000,00).

Het boeken ging goed

Het boeken ging goed, maar teerwijl ik aan het boeken was ging de prijs wel omhoog.

Goede informatie vooraf maakt het boeken gemakkelijk.

De veelheid aan informatie vooraf over de ligging, kamers en verzorging is compleet en maakt het boeken a piece of cake.

Duidelijk eenvoudig en goed

Tui heeft alles in huis voor elke portemonnee en reizen voor ieder wat wils. Duidelijke en overzichtelijke webpagina.. Met vr grmfam Broekmeijer Ohja een nadeel is dat he in de app geen rondreizen kunt zien..

Met Tui naar paris

Via de Tui whatsapp gids, goed begeleid met lejke Tips, en nieuwe plekjes òndekt/gezien in Paris !

Niet duidelijk

Wij hebben acco met auto geboekt prijs versprong iedere keer met 50 euro ook. Toen ik belde zei medewerker dat de reis niet meer te boeken zou zijn. Is gewoon gelukt. Tevens kon er niks gedaan worden aan die 50 euro extra. Zou liggen aan Transavia. Erg vreemd

Duidelijk

Veel geboekt bij tui en altijd goed

Snel geboekt, duidelijke site.

Makkelijk boeken, goede informatie en snelle reactie van Tui.

Uitstekende Tui-site maakt boeken simpel

Overzichtelijke website met groot aanbod. Reisperiode en duur van een reis zorgen ervoor dat men snel inzicht heeft in de kosten van de reis. Bovendien zijn de prijzen van het reisaanbod zeer concurrerend. Kortom, Tui heeft zijn zaakjes dik voor elkaar!

eenvoudig en snel

We zijn al jaren klant van Tui. Het boeken is eenvoudig en snel.

reis goed beschreven maar voorwaarden hadden duidelijker gekund

vond het wel wat verwarrend hoe de toegestane bagage aangegeven stond, besefte pas later dat hiervoor extra bijgeboekt en betaald moest worden. Wij vliegen met Transsavia en ik zag pas later dat je die bij annulering geen geld terug gaven. Wij hebben goede ervaring met Tui bij de laatste geannuleerde reis en werden hier toch een beetje door verrast, had wel beter en duidelijker aangegeven kunnen worden. Dan had ik waarschijnlijk wel verder gekeken.

Eenvoudig boeken zonder vloeken

Erg fijne website met duidelijke prijzen en mogelijkheden.

Overzichtelijk

Goed te vinden wat ik zocht.

Redelijk makkelijk te boeken

De prijs die vermeld stond per persoon was lager dan we uiteindelijk moesten betalen. Zelfs nadat alle kortingen er vanaf waren gehaald. Beetje misleidende per persoon prijs.

Duidelijk

Via internet een vakantie boeken gaat heel goed en als je wil wijzigen dan bel je even en dan is het ook snel geregeld, je wordt goed geholpen en ze zijn heel vriendelijk

Veel keuze

Goede omstandigheden zoals omboeken.

Makkelijk

Je wordt op de site van tui gemakkelijk door de te nemen stappen geleid. Alles staat duidelijk beschreven.

Miste wel een plek voor opmerkingen.

Omdat ik mindervalide ben, en dat nergens kon vermelden, moest ik ook bellen. Ik heb toen 40 minuten in de wacht gestaan. Dat vind ik veel te lang

De site is overzichtelijk en makkelijk te lezen

Nadat ik eerst alle opties had bekeken qua hotels en vluchttijden heb ik mijn keus gemaakt. Ik vlieg met KLM en ik vind het alleen jammer dat er niet meteen bagage bijgeboekt kan worden. Ik heb dit nog steeds niet geregeld omdat ik er niet uitkom hoe dat in zijn werk gaat. Wellicht kunnen jullie me hierbij helpen en dit voortaan in jullie opties opnemen als extra service.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site met alle info die je nodig hebt om je vakantie te boeken

Fantastsch

Website is goed toegankelijk en gemakkelijk. Groot aanbod. Boeking verliep soepel.

Lekker makkelijk

Makkelijk en snel, de prijzen kloppen zo goed als, dus geen verrassing op de eindstreep.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk