Goed te doen.

Prima, mooie website en ruim aanbod

Prima werkende website, wij wisten al waar wij naar toe wilde en alles zo op de site bij TUi geregeld.

Makkelijk geboekt en goed overzichtelijke mail hierover.

Eerste x in jaren weer bij Tui geboekt en zeer benieuwd of onze verwachtingen uitkomen.

Snel en makkelijk

Simpel.volg de stappen en je gaat op vakantie

prima gelukt

Voor de 3e keer deze uitnodiging maar het ging verder prima. Alleen toen ik iets wilde opzoeken voor groepsreizen zei men dat dat nog niet kon op de site, dus dat is een minpuntje

Duidelijke site

De site is duidelijk en makkelijk. Je kunt eenvoudig het hotel en de extra's boeken, en de prijzen per accommodatie, datum en duur bekijken. Uiteindelijk een compleet overzicht wat betreft de boeking.

Duidelijk,snelle prijsberekening

snel zoeken zonder poespas

Makkelijk inzicht, duidelijke zoekprogramma's en eerlijke beoordelingen, en duidelijk kosten inzicht op het eind, ook de foto,s zijn helder en natuurgetrouw ook al schijnt op de foto,s de zon daar altijd en is het zwembad niet over -vol.;)

Top service

Duidelijke uitleg en aanwijzigingen op de website

Het boeken gaat gemakkelijk, alleen het mailverkeer.. downloaden van een app, voordelen, reminder en enquêtes zijn erg vervelend

Duidelijk/ overzichtelijk

Ook met minder ervaring met de computer goed te doen

Ik heb wat minder ervaring met de computer etc. Maar bij Tui is het goed te doen.

Ik boek meestal mijn vakantie bij TUI. de werknemers zijn altijd heel klantvriendelijk en denken mee met de klant wat de mogelijkheden zijn, de vakantie wordt geboekt naar dat wat de klant graag wil. Of dat ski, wandelvakantie of een rondreis is TUI luisterd naar de klant wat erg prettig is.

Boeken zonder problemen !

Ook voor mensen die al wat ouder worden is het boeken bij Tui een peulenschilletje.

Overzichtelijke site en makkelijk en snel boeken

Wij hadden snel wat gevonden op de site en het boeken en de afhandeling ging snel en goed. Wat alleen niet direct duidelijk was, we hebben 2 vluchten,dus een tussenstop, bij het boeken werd er maar 1 vluchtnr. aangegegen. Dit werd na het boeken pas aangegeven/duidelijk. Hoewel het land nu nog op slot zit gaan we er vanuit dat het in september door kan gaan en vertrouwen we erop dat de omboek garantie of geld terug garantie ook zal kunnen mocht het niet door kunnen gaan.

het was voor mij de eerste keer, dat ik bij TUI boekte en vond het wel een beetje moeilijk

het was voor mij de eerste keer, dat ik bij Tui een reis boekte en ik vond het best wel een beetje moeilijk. Ook omdat er weinig informatie was over de aanbetaling en het resterende bedrag, dat ik nog moet betalen . uiteindelijk heb ik het wel gevonden, als je de papieren goed doorleest.

Makkelijke boeking

Het boeken verliep simpel. Duidelijke site

Geweldige ervaring

Het boeken van mijn vakantie via de site is perfect gelopen helder en duidelijk.

Fijne en overzichtelijke website.

Het was via de website makkelijk om bestemmingen te vergelijken. Het boeken ging probleemloos en via de Tui-app kun je makkelijk je boeking en alle informatie die daarbij hoort terugzien. Het hoeft voor mij echter niet dat Tui mij na mijn boeking, via diverse sociale media dagelijks aanbiedingen e.d. stuurt, ik heb namelijk al een vakantie bij Tui geboekt, dus dat heeft geen enkele zin.

duidelijk en correcte handeling dossier

heb door omstandigheden meerdere keren moeten wijzigen, maar telkens zonder probleem kunnen uitvoeren super service

Heel makkelijk

Alles spreekt voor zich, makkelijk in te vullen en door te klikken

Niet zo makkelijk in gebruik als de oude kras site

Online boeken is t beste

In de winkel werd ik door de medewerkster niet goed geholpen. Ze voelde mij niet goed aan, kwam niet met andere opties, terwijl ik vertelde waar mijn voorkeur naar uitging.

Ging vrij makkelijk het boeken

Niet tegen vreemde dingen aangelopen vrij duidelijk

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel voor elkaar. En je hebt bedenktijd.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk