Duidelijk en overzichtelijk

Boeken op de site van Tui was vrij simpel. De kosten waren zeer overzichtelijk en het boekingsproces was duidelijk

Tui bevalt ons altijd uitstekend.

Al jaren een trouwe klant.

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk boeken zonder veel gedoe.

Duidelijk en overzichtelijk

De boeking verliep via duidelijke en overzichtelijke stappen.

omslachtig om hond als optie bij te boeken

Waarom wordt het mensen met een hond zo moeilijk gemaakt om een accommodatie te boeken. En moet alles via een aanvraagformulier om toestemming te vragen voor een hond?

Prijs wijzigiging tijdens het boekingsproces

Tijdens het boeken op blue monday ben ik de gegevens aan het invullen. dan duurt het even voordat ik de volgende pagina kan invullen het systeem draait maar de site werkt niet mee en de gegevens gaan verloren. Dus meteen opnieuw alles invullen en tot mijn verbazing blijkt dat de prijs met 140 euro omhoog is gegaan. dit alles op een tijdstip. zo kun je inderdaad De prijs weas al verhoogd dat weekend. Omdat ik deze reis al op de donderdag ervooor had gevonden maar wij nog even de datum moesten verifiëren. TJa dan is het makkelijk om Blue Monday korting te geven.

Altijd goed te boeken

Altijd super vakanties, makkelijk te boeken

Snel en overzichtelijk

Onze vakantie was snel geboekt dankzij een overzichtelijke site. In simpele stappen wordt je door het boekingsproces geloodst. Je weet precies waar je aan toe bent

Wij geven pas onze mening en of ervaring als wij terug zijn van vakantie dan hopen net zo positief en anthausiast te zijn als dat we nu zijn

Makkelijk boeken

Een questie van goed lezen en weten wat je wil. Dan wijst alles voor zich.

Snel en makkelijk boeken

Snel een vakantie gevonden, en het boeken was makkelijk

makkelijk te boeken reis wel vervelend het naboeken van de koffers

Vond het erg griezelig om zo te boeken maar is erg meegevallen. Wel toen ik alles ging nalezen kwam ik erachter dat we apart de koffers bij transavia moesten boeken. Waarom dat niet bij het boeken apart vermelden dat had ik prettiger gevonden.

duidelijk en snel te boeken. overzichtelijk, goede informatie

Met hulp van mijn dochter, heel relaxt.

Als je de vragen op de voet volgt, en goed beantwoord, lukt het prima.

Verrassend

Niettegenstaande ik geen reis had geboekt kreeg ik eenreserveringsnummer enz. Hopelijk krijgen de echte klanten deze ook . Wel heel vervelend

Niet mogelijk koffers te boeken, waardoor onzekerheid ontstond

Niet duidelijk hoe koffers te boeken. Paar keer opnieuw geprobeerd waardoor eerder ingevulde info verloren ging. Daardoor fout in geboortedata reizigers. Telefonisch gepoogd te herstellen, maar TUi blijkt niet bereikbaar. Oad na 5 dagen proberen en bij op de 5e dag 50 minuten in de wacht eindelijk een TUI medewerker aan de lijn. Deze heeft de geboortedata gecorrigeerd en uitgelegd dat het boeken can de koffers bij deze reis rechrstreeks via Trsnsavia moet. Dat stond niet in de infi bij het boekingsproces.

Makkelijk

Makkelijk in gebruik en goed qua extras

Geen goede UX en UI

Doe eens gebruikersonderzoek zou ik zeggen. Gebrek aan contact met een echt persoon. De hele tijd geflits heen en weer op de site. Accommodaties die worden aangeboden die niet geschikt zijn voor het reisgezelschap…

gratis omruil garantie kost bijna €700

TUI biedt 100% omruilgarantie. Ik wil mijn reis verplaatsen van 12 mei naar 23 mei... verder dezelfde reis. Nu zegt TUI dat ik de vluchten van 12 mei en de terugreis van die reis ook nog moet betalen €575. Als ik verder de nieuwe reis van 23 mei wil boeken, krijg ik niet de kortingen die wel bij die reis gelden als ik via de website boek. Al met al kost dat omboeken dus meer dan €700... Schandalig TUI. En dat terwijl ik vrijwel vaste klant ben bij TUI. Veel beloven, niets bieden. Dat riekt naar DIEFSTAL

ging best goed

Het was even zoeken hoe je voor twee paren moest boeken. Maar met enig speurwerk ben ik er toch uitgekomen.

Gemak

Eerste keer boeken bij Tui, eerste indruk is prima

Goede en volledige weergave van alle keuzes en kosten

Tui.nl heeft veel meer opties, keuzemogelijkheden dan Tui.be voor het selecteren van de meest geschikte vakantie voor het hele gezin.

Zorgeloos en snel boeken

Prima site en duidelijke volgorde

heel erg duidelijk en overzichtelijk

Ik vond het uitzoeken van een vakantie bij Tui erg makkelijk en overzichtelijk! Doormiddel van de beschrijving zoals de locatie en faciliteiten kreeg je een goed inzicht in de vakantie. De foto's geven een goede sfeerimpressie. Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt is het ook makkelijk te boeken en super fijn dat de vlucht en transfer vanaf de luchthaven naar accommodatie, inbegrepen is.

Boeken gaat prima op de TUI site

Jammer dat ik niet kon kiezen uit een kamer.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk