Makkelijk

Makkelijk

Wel goed, met een aantal aanmerkingen

Wij reizen met z’n drieën. F.Bakker, T.Bakker-Boogert (echtpaar) en vriendin P.Lotten. Lotten heeft een reservering geplaatst als 1 persoon, kamer dus, het echtpaar Bakker een twee persoonsnamen. Omdat Lotten eerder wordt genoemd bij de reservering, wordt ook bij die naam het adres Schinkelkade 67 D8 gebruikt. Dit is dus onjuist! Lotten woont hier niet en het echtpaar wel! In alle correspondentie staat de naam verkeerd bij het adres. Storend!……

Simpel & begrijpbaar

Boeken ging prima Echter inloggen bij mijn TUI lukt niet

Prima geboekt

Makkelijk geboekt, en geen verrassingen achteraf.

Altijd duidelijk

Zeer duidelijke site!

Is wel eens makkelijker gegaan

Site sloeg steeds vast en lastig dat je geen ruimbagage direct kunt boeken

Opmerkingen veld voor preferenties ontbreekt

Er is tijdens het boekingsproces geen enkele plek waar evt. preferenties (bv. losse bedden ipv 2-persoonsbed of zeezijde ipv zwembadzijde of straatzijde) kunnen worden aangegeven. Ook is er geen algemeen opmerkingenveld (waar dan ook daadwerkelijk rekening mee wordt gehouden) aanwezig. Nu moest er alsnog telefonisch achter aan gegaan worden om zeker te zijn dat de preferentie op de boeking verschijnt. En de telefonische bereikbaarhuid van TUI is bepaald niet goed te noemen.... En de men gaf aan dat een preferentie niet gegarandeerd kan worden. Voor last-minute boekingen snap ik dat dit lastig kan zijn, maar voor vakanties die pas in September (het is nu februari) zijn, mag dat toch wel gegarandeerd worden. Er is dus absoluut ruimte voor verbetering. Vakanties zien er goed uit.

Heel eenvoudig

Heel eenvoudig en makkelijk kunnen reserveren. Geen hogere wiskunde voor nodig!

Toppie

Je wordt goed geholpen

Duidelijke website. De prijzen gingen echter omhoog tijdens het boeken.

Alles is heel overzichtelijk.

In een paar stappen een leuke betaalbare vakantie geboekt.

Goede ondersteuning

Hoe minder reis bureaus des te meer moet de klant doen, met dezelfde bemiddelingskosten

Het boeken ging erg lastig

Ik was helemaal weg van het hotel op Zakynthos en wilde deze perse. Al had ik het bijna opgegeven omdat de gegevens niet goed werden bewaard. Met name de geboorte datums wat constant veranderde en het thuisblijvers telefoonnummer veranderde elke keer naar mijn eigen nummer. Gelukkig ging het na 3 pogingen (op verschillende dagen) wel goed! Nu heb ik erg zin in deze vakantie!!

Handige site makkelijk boeken

Boek altijd viaTui naar tevredenheid

snel gevonden en geboekt

Snel gevonden en geboekt

Was top.

Boeken heel makkelijk !

Duidelijk, en gemakkelijk.

Het is makkelijk op te zoeken. Het reserveren gaat stap voor stap en is telkens heel duidelijk.

Alles helder en duidelijk En een vraag die snel telefonisch beantwoord werd

voldoende

het boeken gaat wel. maar de app werkt niet goed

De betaling liep niet vlot en na enkele dag werden de vluchturen verslechterd.

Bij het betalen via VISA, gaf deze 'betaling ok', maar verscheen dit niet op de site. Daarna nogmaals geprobeerd via VISA en weer lukte het niet. Nu bij het nakijken blijken die 2 betalingen toch doorgegaan te zijn. Bij het boeken pikten we er goede vluchturen uit. Enkele dagen later werd dit veranderd naar zeer slechte uren, terwijl de reis maar binnen enkele maanden is. Niet ok.

Top allemaal

Super handig binnen paar.drukken op.de.knop weet je waar je aan toe bent

Boeken is vrij logisch en dus vrij eenvoudig.

Beschrijving van kamers is niet altijd duidelijk, vaak dezelfde omschrijving en toch prijsverschillen.

Redelijk eenvoudige manier van zoeken

De manier om een passende bestemming te vinden is duidelijk en goed te filteren. Wel jammer dat de basisgegevens van datum en aantal personen niet altijd bewaard blijft. Het boeken na het vinden van de juiste bestemming is goed en duidelijk en bied voldoende extra's om je reis compleet te maken.

Goede, overzichtelijk website!

Goede overzichtelijke site wat het boeken van mijn vakantie erg gemakkelijk maakte!

Overzichtelijk

Het boeken was snel en overzichtelijk gebeurd en nadien zo je alles goed in je profiel staan rondom de geboekte reis

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk